Arama sonuçları: *

• Users: Ynsemr00
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Montaj sonrası, Monitöre görüntü gelmiyor

Arkadaşlar merhabalar ben ekran kartı, psu ve kasa Update ettim. Herşeyi detayıyla anlatmaya çalışacağım. Öncelikle eski Gpu arc a750, yeni Gpu gigabyte rx 7700 xt. Psu baya Bi eskiydi onu da ful modüler rog strix 650g ile değiştirdim. Yeni geçtiğim kasa ise Lian Li Lancool 215 snow. Montaja...
  2. Y

Asus rog strix 650g ful modüler montajını bilen var mı?

Arkadaşlar Bi 2 saattir kafam yandı. Bilen birisi varsa çok memnun olurum ekran kartı ve işlemci kablosunu nereye takmam lazım bu arada ekran kartım rx 7700 xt 8+8 pin lazım. 1733250632 Bu da pcı-e kablosunun ekran kartına takılan kısmı iki tane böyle kablo var
  3. Y

Lian Li 215 snow kasa montajı nasıl yapılır?

Arkadaşlar merhaba anakartı ve anakart üstündeki bütün parçaları (Ekran kartı hariç) Taktım. Sadece psu'yu montajlamadım daha. Kasa arkasında hub felan varmış anlamıyorum ben pek. Kule tipi ile işlemci kablosu. Bunları anakartta nerelere takacağım bilgisi olan var mı? Bunları takıp en son psu...
  4. Y

Kasa ve Psu önerir misiniz?

Merhabalar bugün geceye kadar almam lazım kasa beyaz olursa çok daha iyi olur psu olarakta kablolamayı çok bilmediğim için modüler düşünüyorum ama yine de tavsiyelere göre değerlendirebilirim. Sistemim şöyle rx 7700 xt 3 fanlı r5 5600x Gigabyte gaming b550 x V2 Şuan pc kullanmıyorum ekran...
Geri