Arama sonuçları: *

• Users: berkcans
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. berkcans

Asus dual 1060oc 3 gb alinir mi?

asus dual 1060oc 3gb 1.5k ya alinir mi? Cok oyun oynayan biri degilim.
  2. berkcans

Yakit alacagim indirim veya kupon kampanyasi var mi?

Merhabalar, arabaya yakit alacagim da kampanya veya kupon veren bir yer var mi?
  3. berkcans

Samsung S21FE ve Buds 2 Kulaklık ne kadar eder?

Tertemiz hiçbir sorunu olmayan, aldığımdan beri kılıf ve ekran koruyucusuyla kullandığım kutu faturasıyla birlikte S21FE 128GB ederi nedir? Ayrıca toplasak 1 ay kullanıp kullanmadığım Samsung Buds 2 kulaklığım da sorunsuz ve temiz kutu faturası ile birlikte kaçtan satabilirim?
  4. berkcans

İnsanlar niye bu kadar nankör ve vefasız?

Onca iyilik yapıyorsun, iyi ve kötü gününde yanında olduğun insanlar senin ihtiyacın olduğunda niye yanında olmuyorlar? İyi değil de kötü mü davranmak gerekiyor artık? İnsanların çoğu nankör ve vefasız...
  5. berkcans

İkinci El Piyasası Vol Bilmem Kaç

Selamlar arkadaşlar,bugün de ikinci el Osmo Mobile 7 arayışına girdim. Ancak ikinci el fiyatları sıfır fiyatını geçmiş durumda :blobdance: İkinci el hangi ürünü arasam gerçekten bu kadar da olmaz diye bir şeyin mümkün olmadığını görüyorum...
  6. berkcans

Kamera için iPhone 11e geçilir mi?

Sırf video tarafı iyi olduğu için S21FE'den iPhone 11'e geçmeyi düşünüyorum. Daha çok sosyal medyada fotoğraf ve video paylaşacağım için bütçeme uygun olarak böyle yapmayı düşünüyorum. Değer mi sizce?
  7. berkcans

İkinci el piyasasında satıcıların girdiği tripler

Günaydın arkadaşlar,uzun zamandır ilk kez ikinci el ürün arayışına girdim ve girdiğimden girmediğim daha hayırlı olurdu herhalde. 1.5klık ürüne 2 katı fiyat çeken mi dersin, sorduğun sorulara tripli cevap atan mı dersin,görüldü atan mı dersin. Paranla rezil olmak gerçekten böyle bir şey.
  8. berkcans

Perplexity Pro Plan 1 ay bedava!

Perplexity, birden fazla gelişmiş büyük dil modelini barındırır ve ihtiyaca göre model seçimi sunar; OpenAI’nin GPT-4o/türevleri, Anthropic’in Claude 3.5/4 serisi ve Perplexity’nin kendi Sonar ailesi gibi seçenekler desteklenir. Detaylar: Pro kullanıcıları, OpenAI ve Anthropic modellerinin...
  9. berkcans

Bu ekran karti alinir mi?

10. berkcans

İkinci el piyasasının normal olduğunu düşünüyor musunuz?

İkinci el ekran kartı arayışındayım, gerçekten ikinci el fiyatları o kadar şişirilmiş ki aklım almıyor. Adamın ekran kartı 6 7 yıllık, üstelik bilmem kaçıncı sahibi. Kutu yok fatura yok, ederi max 2k olan ekran kartlarına 3k 4k fiyat çekiyorlar. Uzun zamandır ikinci el ürünlere bakmıyordum...
  11. berkcans

İkinci el bir şey alırken ürünün durumu hakkında soru sormak suç mu?

Ekran kartı arayışındayken bir tane denk geldi ve cihazın ne durumda olduğunu,nasıl kullanıldığını ve kutu fatura mevcut mu diye sordum. Kaldı ki benim yerimde olan kim sormaz ki bu soruları. Her neyse, normal bir şekilde cevap alacağım yerde resmen trip attı bana :D Sorun bende mi
  12. berkcans

Bu ekran kartı alınır mı?

İkinci el msi 1050ti arayışındayım. Şöyle bir kart denk geldi, güvenlik etiketi açılmış mı ve alınır mı durumu nasıl tam anlamıyorum yardımcı olur musunuz? Satacak arkadaş yeni sistem topladığı için bu ekran kartını çalışır şekilde test edip video atamadığını söyledi. Sahibinden param güvende...
  13. berkcans

Yardım R7 250'den daha iyi 2K'ya ekran kartı önerisi

Merhabalar, 2kya kadar hangi ekran kartını alabilirim? Mevcutta r7 250 kullanıyorum ve artık çok eski yavaş kaldı
  14. berkcans

Öneri 3K Nvidia Ekran Kartı Önerisi

Bütçem 3k, bu bütçeye nvidia ekran kartı önerebilir misiniz? Oyunla işim olmadığı için işim daha çok Adobe programlarıyla
  15. berkcans

Sistem mi yenilesem yoksa ekran kartı mı alsam?

Merhabalar, bilgisayarda oyun oynamadığım için çok üst düzey bir sistem kullanmıyorum. Ancak ekran kartı internette gezinirken bile yetersiz kalıyor artık çok eski olduğu için. Ekran kartını satıp maksimum 3k ile mevcut ekran kartına göre daha iyi bir ekran kartı mı alayim diyorum (nvidia ekran...
  16. berkcans

Yardım Temu kargom ne zaman gelir?

Kargom tahmini ne zaman elime ulaşır?
  17. berkcans

Öneri Max 500 tl ye kadar Bluetooth hoparlör önerisi

Max 500 tl bütçe ile önereceğiniz Bluetooth hoparlör var mı?
  18. berkcans

Android Telefonumu + kulaklığımı kaça satarım?

Merhabalar, 6-7 ay garantisi kalmış Samsung Galaxy S21FE 5G 128 GB telefonumu ve çok az kullandığım yine aynı şekilde garantisi devam eden Samsung Galaxy Buds 2 yi kaçtan satabilirim? İki cihazı da satıp iPhone geçiş yapmayı istiyorum
  19. berkcans

🔥İndirim Maylo 32'li 3 Katlı Tuvalet Kağıdı 183.9 TL 🔥

https://app.hb.biz/OYhfjfu7EKUL
  20. berkcans

Gskill 24GB RAM 5200 MHZ CL40 DDR5 1899 TL

https://app.hb.biz/kF8Pa8QMKWVx
Geri