Arama sonuçları: *

• Users: Atheos
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Atheos

Tecrübe edilmesi gereken oyunlar

Arkadaşlar merhabalar. Şahsen ben zamanına çok önem veren birisiyim, yani günümün çoğunu verimli geçirmeye çalışıyorum. Kitap okuyorum, bilimle ilgileniyorum, kendimi entelektüel bir şekilde yetiştirmeye çalışıyorum ve hayatta en sevmediğim şeylerden birisi zamanını boşa harcamak, yani...
  2. Atheos

Yardım Logitech G102 RGB kapatma

Beyler bayanlar Windows 10 kullanıyordum (etkinleştirilmemiş) ve Windows 11'e geçmeye karar verdim. Mouse olarak Logitech G102 kullanıyorum, Windows 10 kullanırken Logitech g hub uygulamasından farenin RGB'sini kontrol edebiliyordum, kapatabiliyordum, ama şuan Windows 11'de bunu yapamıyorum...
  3. Atheos

CPU kullanımı dalgalanması, ve sıcaklık

Ekran kartım 4060, İşlemcim R5 5600, soğutucum Phantom Spirit. Arkadaşlar Opera tarayıcısı üzerinden youtube'dan video izlerken CPU kullanımım gördüğünüz gibi oluyor (fotoğraf ekte) . Dalgalı bir CPU kullanımı yaşıyorum, bana bir zararı olmuyor ama sizce bu durum normal mi, yoksa bir virüs...
  4. Atheos

Bana 5070Ti sistem önerin.

Arkadaşlar Gigabyte 4060 3x, R5 5600'lü bir sistemim var. Birinci sorum sizce bu sistem GTA 6 kaç fps oynatır (1080p/ yüksek ayarlar/ DLSS açık)? Not: arkadaşlar GTA 6'nın daha çıkmadığının farkındayım, tahminlerinizi istiyorum sadece... 2-Bana 5070Ti bir hazır sistem veya uygun parçalarla...
  5. Atheos

Yardım Phantom spirit ddr4 montaj acil lütfen

Beyler ben bu soğutucuyu aldım, videolardan izlediğim kadarıyla stok fanı çıkarınca stok fanı çıkarınca somonlar var bu kırmızı aparatları yerleştirmek için, sonra üstünden vidalıyorsunuz, ama benim anakartta somon yok, böyle oluncada vida sıkılmıyor . Fotoğraf ekte, bakın sadece delikler var...
  6. Atheos

Ümraniye'den Saraçhane'ye Nasıl Gidilir?

Arkadaşlar Ümraniye'den, Ümraniye Meydandan Saraçhane'ye nasıl gidebileiiz, biliyorsunuz kapalı yollar falan var, bilen birisi yazabilir mi acil?
  7. Atheos

Çürük raporu hakkında.

Selamlar, beyler ben milliyetçi birisiyim, Atatürk çizgisinde bir Türk Milliyetçisiyim. Benim solunum yoluyla ilgili bir hastalığım var, çürük raporu almam garanti, yani muhtemelen askere gitmek istesem bile çürük raporu verecekler, bundan çok rahatsız oluyorum, kendimi çok kötü hissediyorum...
  8. Atheos

Çözüldü✓ 4060, 80 derece Normal mıdır sizce?

Merhabalar, Gigabyte RTX 4060 Eagle OC 8gb, Ryzen 5600, XPG LANDER 500 650W 80Plus Rainbow Fanlı Mid-Tower kasa kullanıyorum, ekran kartı Cyberpunk 2077 gibi oyunlarda 80-81-82 dereceleri görüyor, işlemcim de 75-80 arası gidip geliyor oyunlarda (not islemcime undervolt yaptım, stok fanla...
  9. Atheos

Nvidia bir sürücüyü güncelleyince, diğer sürücü güncellemesi gidiyor.

Merhaba, Nvida'nın kendi uygulamasın 'sürücüler' kısmında iki sürücü var , 'Studio Sürücüsü' ve 'Game Ready Sürücüsü' bu ikisininde güncellemesini yapıyorum, ama 'studio sürücüsünü' güncelledim diyelim 'güncel' yazıyor , bu sefer game ready sürücüsünün güncellemesi siliniyor , yani 'kur' butonu...
  10. Atheos

Yardım Beyler acil , bu soğutucu bu kasaya, işlemciye uyar mı , yeter mi ?

R5 5600 4060 sistem var ekteki soğutucuyu alsam (indirimde) belli bir sıcaklıkta tutar mı ? Birde uyar mı kasaya ? Pc attığım videodaki ile tamamen aynı, oradan aldım. Soğutucu bu ;
  11. Atheos

OYUNLAR SARIYOR MU ?

Beyler oyunlar sizi sarıyor mu ya ? Beni hiçbir oyun sarmıyor artık nedense. Eskiden bilgisayarım kötüyken deli gibi League of Legends oynardım ve sarardı, bir ara TFT, bir ara Valorant'a sardım, sonra ortalama bir PC aldım (4060 R5 5600) ve her oyunu çok rahat oynatıyor, ve baya bir oyunda...
  12. Atheos

Single player oyunlardan zevk alamamak.

Beyler merhaba 5-6 bin saat LoL , +2 bin saat valorantım var , ikisini de ve diğer tüm online oyunları bırakalı 6 ay oluyor , hem zamanını çalıp , hemde bende sinir stress yaptıkları, dopamin sensörlerimi yaktıkları için bıraktım. 6 aydır 1 el bile LoL,valo girmedim. Fazlasıyla boş zamanım var ...
  13. Atheos

Bu ısı değerleri normal mi ?

Merhaba sistemim 6 ay önce aldığım hazır sistem şöyle (donanım arşivi tebilon hazır sistem) şu şekilde; Gigabyte RTX 4060 Eagle OC , Ryzen 5 5600 , A520M H , 2x Hikvision u10 8 GB DDR4 3200 MHZ ram , XPG LANDER 500 650W 80Plus Rainbow Fanlı Mid-Tower Kasa gibi bir sistemim var . Eklediğim...
  14. Atheos

Podcast için mikrofon ve ses kartı önerisi

Arkadaşlar merhaba , bilgisi olan arkadaşlara danışmak için yazıyorum, şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum , konu şöyle ; YouTube'a felsefe videoları çekmek, ve Spotify'da podcast yayınlamak istiyorum , ve bunu mesleğime dönüştürmek istiyorum , yani gerçekten uzun vadeli yapmak...
  15. Atheos

Çözüldü✓ AMD RYZEN 5 5600 soğutucu önerisi

Not : Bütçem en fazla 2500 - 3000 TL (biraz uzun vade götürecek bir kalitede bir şey istiyorum). Arkadaşlar merhaba , öncellikle şunu belirtmeliyim, sistemden pek anlayan birisi değilim . Dün forza oynarken 90 dereceyi gördüm ve soğutucu almaya karar verdim. Sistemim şu şekilde ; AMD RYZEN 5...
  16. Atheos

Ryzen 5 5600 Kule Tipi Soğutucu Önerisi

(Sistemim Gigabyte Eagle OC 4060 - AMD RYZEN 5 5600 - 16 gb ram ..) Dark Freezer DKCCX93 X93 İşlemci Soğutucu, Beyler çok nakitim yok, 350 TL'ye bunu buldum , ryzen 5 5600'ü soğutur mu ? Donanımdan çok anlayan birisi değilim, 90 dereceyi gördüm bugün Forza'da , Veya önerisi olan var mı 1000...
  17. Atheos

Yardım Gigabyte A520M H Ile A520 M K V2 aynı mı?

Arkadaşlar bios güncellemesi yapacağım, anakartim system info'ya girdiğimde A520M H olarak gözüküyor (ektedir), ben bu sistemi donanım arşivi - tebilon işbirliğinden hazır kasa olarak aldım, ve donanım arşivi videosunda anakart kutusunda A520M K V2 modeli olduğu yazıyor (kendi kurumu attım ve...
  18. Atheos

Windows kurulu bilgisayar bios güncellemesi yapmak

Arkadaşlar öncelikle merhaba,sistemden,teknis şeylerden hiç anlayan birisi değilim. 6 ay önce hazır sistem aldım; GİGABYTE RTX 4060 Eagle OC - AMD RYZEN 5 5600 - GİGABYTE A520 M-H - 16 RAM gibi bir sistem. Arkadaşlar şimdi hayatımda ilk defa bios güncellemesi yapacağım, yani şöyle düşünün PC'yi...
  19. Atheos

Yardım GTA 5'de RTX 4060 8GB - AMD RYZEN 5 5600 ile darboğaz yaşıyorum.

Öncelikle merhaba , sistemim şu şekilde ; RTX 4060 8GB - Ryzen 5 5600 - A520 M - 8+8 RAM gibi bir sistemim var . GTA 5 oynarken, 1080p full ultra ayarlarda oynuyorum ve 60-100 FPS arası alıyorum. Eğer ayarlarımı tamamen ultra yapmazsam (x16 yumuşatma dahil) bu sefer FPS artmak yerine , GPU...
  20. Atheos

Çözüldü✓ Oyun oynarken gpu 97-98 çalışırken, cpu'nun %40 çalışması normal mi ?

Merhaba , benim sistemim şu şekilde (masaüstü) : EAGLE RTX 4060 - AMD RYZEN 5 5600 - 8 + 8 = 16 GB RAM Gibi bir sistemim var , şunu sormak istiyorum ; GTA 5 oynarken (gözlemledim) , gpu %97-98 de çalışırken (ayarları bilerek en yükseğe alıyorum yoksa gpu %70'lerde çalışıyor) CPU %35 - %40 larda...
Geri