Arama sonuçları: *

• Users: Slox32
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

IMEI numarası kayıtlımı

Merhaba yaklaşık 1 yıldır kullandığım cihazım var bunu yurt dışından getirttim IMEI atılma gibi bir durumu olup olmadığını bilmiyorum 2 sim yuvası olduğu için çift IMEI var 1. IMEI li e devletten sorguladığımda "Bu IMEI numarası başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir" diyor ancak 2...
  2. S

Bu mouse yeterli olurmu

Merhaba https://app.hb.biz/1TgB5cutb8yr bu mouseyi almayi düşünüyorum biraz araştırdım paw3311 sensörü sahip FPS oyunları oynuyorum sizca bu yeterlimi bütçem Max 1000 e kadar çıkabiliyor ya da öneriniz varsa yazarsanız olabilir teşekkür ederim
  3. S

Bir anda fps duşme oluyor

merhaba yeni bir sistem topladım gayet guzel fps ler alıyorum ancak cs2 de 150 160 fps alırken bir anda 70 fps lere düşüyor ve ufak tefek dalgalanmalar oluyor bunun sebebi ney sistem ozellikleri: ryzen5 3500 rx 570 8gb ram
  4. S

Ekran kartı beslemesi cogaltma

Merhaba elimde rx 570 var psu 400w ve 6 pin ben bunu çoğaltma ile 8 pin yapsam bir sorun yaşarmıyım psu zaten ekran kartı için yeterli bununla ilgili bilgi almak istiyorum şimdiden teşekkürler
  5. S

CG 50 pro New lastik

Merhaba CG 50 pro new motora en fazla kaç ebatında lastik takılabiliyor bilgi verirseniz sevinirim amacım cafe racer yapmak bundan dolayı merak ediyorum
  6. S

Ekran kartı kırmızı ışık yakıyor

Merhaba bu gün rx 570 almıştım 8 pin ama 6 pin taktım acaba bu kırmızı ışık bundan dolayı mı yanıyor yoksa başka sebepleri de varmı Not: psu 350w
  7. S

Çözüldü✓ A320m a pro ankarta r3 3300x işlemci uygunmu

Merhaba elimde a320m a lro anakart var ve ben buna r3 3300x işlemci takmak ustiyorum uyumlumudur
  8. S

Valorant cok fazla yavaş iniyor

normalde 12 13 mb saniye ile indirdigim oyun artık kb/s indirio cılgına donmeye basladım bununla ilgili ne yapabilirim bilgis olan varmı
  9. S

Valirant cok yavas iniyor

Merhaba bundan bir onceki guncellemeyi 11 12 mb saniye ile indirirken artik bu sekilde cok dusuk indiriyor diger platformlara baktimda hala yuksek hizlarda indirebiliyorum bu valoranttan kaynakli bir sorunmu bilginiz varmi
  10. S

Valorant goruntu bulanık

merhaba yaklasık 1 yıl boyunca boyle kullanıyorum ama hıc bi çozum yolu bulamadım acaba bilgisi olan varsa paylaşabşlşrmş neden oluyor
Geri