Arama sonuçları: *

• Users: gestard
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

Öneri 700-2000 TL Klavye Önerisi

Arkadaşlar selam, klavyeye fazla para vermek istemiyorum ama mekanik de istiyorum verebileceğim maksimum tutar 2000 TL ve geceleri ses çıkarmayacak bir klavye istiyorum.Sanırım kırmızı switch oluyor önerinizi bekliyorum.Biraz üstüne çıkabilirim duruma göre.
  2. G

2000 TL altına Sessiz Klavye Önerisi

Merhaba herkese, şöyle ki aile evinde yaşıyorum ve sesli klavyede kafa ütüler benim açımdan.Bana 2000 TL altı klavye önerebilir misiniz
  3. G

PC Hocası 11'e Monitör Önerisi

Merhaba arkadaşlar, gaming genden pc hocası 11 sistemine bir monitör önerisi istiyorum bütçem 10 k ve altı.Curved ekran düşünüyorum ama hepsine açığım.
  4. G

Adobe Programları ve Yazılım İçin Amd mi Intel mi

Merhaba arkadaşlar, ben yazılımla ve adobe programları ile uğraşıyorum işimden dolayı bir de buna ek arada bir oyun da oynuyorum sizde Intel tabanlı bir sistem mi bakayım amd mi?
  5. G

35000 TL bütçeli bilgisayar toplama önerisi

Merhaba, ben yazılım ve grafik tasarımla uğraşıyorum daha doğrusu bu yönde kazançlarım oluyor ufak tefek işleri arttırmam için yeni bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum.Ben yazılım programları, adobe programları kullanıyorum ve ek olarak da oyun da oynayacağım.Bu yüzden de Amd Adobe...
Geri