Arama sonuçları: *

• Users: Desquaren
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Asus Tuf Gamıng VG259QMR5A

Merhaba Asus Tuf Gamıng VG259QMR5A model yeni monitör aldım fakat siyah ekranda kenarlarda beyaz ışık sızması var. Sizde durum nedir her monitörde oluyor mu garantiye yollasam kesin olarak tamir edilir mi daha da kötü olmasından endişeleniyorum. Bilgisi olan varsa şimdiden teşekkürler.
  2. D

Hangi monitör daha iyi?

Merhaba 300hz veya üstü monitör arıyorum fiyat olarak çok uçuk olmayan önerinize açığım, ben bu iki monitörü buldum sizce hangisi daha iyi yada önerdiğiniz monitör var mı? https://www.itopya.com/aoc-25g4sre-245-310hzoc-03ms-hdmi-dp-g-sync-adaptivesync-hdr400-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u29701...
  3. D

Silinen Fotoğrafı Geri Bulma

Merhaba yanlışlıkla bir ekran görüntüsünü sildim. Hem galeriden hem çöp kutusundan hem de google fotoğraflardan sildim, bu fotoğrafı geri bulma imkanım var mı? Birkaç geri kurtarma programı indirdim fakat sadece şuanki çöp kutusundaki ve whatsapp'daki fotoğrafları geri getiriyor. Google...
  4. D

Fotoğraf veya Video Sahibini Bulma

Merhaba elimde iki tane fotoğraf ve video var bu fotoğrafın ve videonun sahibini nasıl bulabilirim? (Google fotoğraf arama ile bulamadım.)
  5. D

İnstagram Kaydedilenleri Silme

Merhaba Arkadaşlar, Instagram hesabımızda kaydedilen resim ve videoları toplu olarak silebileceğimiz (kaydedilenden kaldırabileceğimiz) bir yöntem var mıdır? Hesap üzerinde 5 binden fazla kaydedilen resim ve video var. Tek tek URL kopyalayarak yapmaya kalkarsak bir ömür sürebilir. Bu konu...
Geri