Arama sonuçları: *

• Users: rjz4
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. rjz4

RX9070 ve RX9070XT Fiyatları

Merhabalar, incehesap.com un kaynak kodlarında google meta kısmında çıkış fiyatları olacağını düşündüğüm fiyatlarla karşılaştım ve sizlerle paylaşmak istedim, beklentilerinizi karşıladı mı? RX9070 için en düşük fiyat 37k RX9070XT için de 43k görünüyor, benim tahminim bu fiyatlar üzerinden yine...
  2. rjz4

Kasa alacağım PSU dandik midir?

İtopyadan aşağıdaki kasayı almak istiyorum içerisinde PSU da var 750W fakat markası nedir ne değildir yazmıyor, daha önce itopyadan bu şekilde hem kasa hem PSU alan varsa bilgilendirebilir mi? https://www.itopya.com/nzxt-h7-flow-rgb-2024-edition-750w-80-bronze-usb-32-siyah-atx-kasa_u27509
  3. rjz4

[TOPLANDI] Ryzen 7 9700X + X670E sistem için ekran kartı önerisi

Selamlar, Ryzen 7 9700X sistem toplamak istiyorum, parçaları kafamda şöyle seçtim fakat ekran kartım eksik, marka model olarak ne önerirsiniz max 30k olacak şekilde Ryzen 7 9700x (Aldım) Arctic Liquid Freezer III - 360 A-RGB (Aldım) Kingston KC3000 2TB GEN4 (Aldım) MSI MAG X670E TOMAHAWK...
  4. rjz4

Ryzen 5 7500F sistem toplayacağım, önerilerinizi bekliyorum

Selamlar, dizüstü gaming notebookumu satip kasa toplamak istiyorum, epey uzun süredir toplamıyordum fakat sağdan soldan öğrendiğim, izlediğim kadarıyla bi şeyler topladım, yorumlarınızı bekliyorum, kullanım amacı tamamen CS oynamak, başka yük gerektirecek bi oyun oynamıyorum, şimdiden çok...
Geri