Arama sonuçları: *

1. Itonlyconcernsme

Yardım MağaraJAM25 Oyunumu değerlendirir misiniz?

https://magarajam.com/game/1999796592734897152 Merhaba ben ve arkadaşlarım bu oyunu geliştirdik. 3 gün süre içinde yaptık. Tema ise ''Birbirine Bağlı'' temasıydı. Oyunu indirip sayfasından yorum+oylama yapıp hem fikirinizi belirtip hemde destek olabilirseniz çok müteşekkir oluruz.
  2. Itonlyconcernsme

XPrime oyuncu koltuğu kullanan var mı?

5 6 bin civarına koltuklarını gördüm. Bütçem de max bu oluyor. Kullananlar değerlendirirse sevinirim.
  3. Itonlyconcernsme

Yardım CUSTOM ROMDAN ANLAYAN BU KONUDA BANA YARDIM EDEBİLİR Mİ

ben romu flashladım sonra reboot yaptı şuan twrp gitti sanırım kendi ekranında asus rog phone 2 start,power off,recovery mode,reboot bootloader gibi seçenekler var. Pcye takınca da algılamıyor şuanda.
  4. Itonlyconcernsme

Yardım Konftel CAM20 Hareket edince bulanıklaşıyor

Sorunu yazdım arkadaşlar bilen var mı
  5. Itonlyconcernsme

Yardım Yayın için Mikrofon Kalitemi Düzeltmem Lazım.

Kulaklığım Razer Blackshark V2 Pro (2023) Bir sürü ayar denedim fakat mikrofondan bir türlü memnun olamadım. Discorddaki sesimi beğeniyorum fakat diğer platformlardaki ve sesimin sade halini beğenmiyorum. Synapse de bir sürü ayar denedim çok bir şey değişmedi. Sorunum aslında şu: Konuşurken...
  6. Itonlyconcernsme

Yardım Razer blackshark v2 pro mikrofon ayarlarıma yardımcı olur musunuz

Ayarlar bu şekilde ama mesela konuşurken kelimenin son harflerini falan engelliyor duyulmuyor örneğin donanım diyorsam donanı.. gibi gibi ve kalitesinden memnun olamadım yardımcı olacak var mı?
  7. Itonlyconcernsme

Çözüldü✓ Bios güncelleyeyim mi?

Arkadaşlar anakartımı görüyorsunuz. Biosum 3607 sürüm. Son 2 güncellemenin notlarını da görüyorsunuz. Sizce güncelleyeyim mi en son versiyona? değer mi? niye direkt güncellemedim derseniz bazı sürümlerde sorun çıkabiliyor ya ondan. Eğer kullananınız varsa veya bilgili olanınız. Cevaplar mısınız?
  8. Itonlyconcernsme

Bu anakarta bu m2 ssd uyuyor mu?

Anakart: https://www.asrock.com/mb/AMD/B450M-HDV%20R4.0 M2: https://teknoraks.com.tr/products/wd-sn740-512gb-m-2-2280-nvme-ssd
  9. Itonlyconcernsme

Telefon önerir misiniz bütçe 15k

Kaçak alacağım o yüzden 8 bin civarına gelmesini planlıyorum siz normal fiyatından önerin. Önemli olan şeyler batarya,kamera,interneti iyi çeksin,ekranı iyi olsun.
  10. Itonlyconcernsme

Bana askeri oyun önerir misiniz?

Hikayeli asker oyunu var mı acaba böyle gizli ajan gibi takıldığımız adam vurduğumuz tabancayla veya yumrukla milleti patakladığımız. Cod serisi var galiba ondan da önerebilirsiniz.
  11. Itonlyconcernsme

Çözüldü✓ Blackshark v2pro 2023 hakkında fikirleriniz lazım.

Kulaklığın 2020 versiyonu vardı bende garantiye yolladım 2023üyle değişim yaptılar. 2023 versiyonunda kırılma gibi kronik sorunları duyuyorum her yerde. Bu kulaklığın fiyatı 7000 tl ve bu baya fazla benim için. Satmak isterim ama kimsenin alacağını düşünmüyorum ürün elimde kalacak gibi duruyor...
  12. Itonlyconcernsme

Şarkıyı otomatik olarak gitar tabına,notalara dönüştüren program var mı?

Eğer varsa çok ihtiyacım var.
  13. Itonlyconcernsme

Kasama sığacak soğutucu önerisi

Kasam geniş anakartım b 550E güncel olarak rampage coolblade kullanmaktayım boyutları 130x130x85mm ve 32 gb ram takılmasını engelliyor 24 gb kullanıyorum birini çıkardım. Thermalright assassin x r digital veya Thermalright assassin king mini düşünüyorum bütçem 1000 tl civarları işlemcim r5 5600x...
  14. Itonlyconcernsme

Yardım Razer synapsedan kulaklığıma yaptığım ayarlar sesi etkilemiyor nasıl çözerim

Lütfen yardımcı olun çevrenize falan sorun mümkünse internette hiç bulamadım çözüm.
  15. Itonlyconcernsme

Bilgisayarı her açtığımda c diskimden 1 2 gb eksiliyor.

Geçen hafta 563 gb boş alan vardı bugün 549. Her açışımda 1 2 gb eksiliyor. Yükleme yapmıyorum c diskime ona rağmen böyle. Nedir sebep?
  16. Itonlyconcernsme

Assetto Corsa modlamadan anlayan var mı?

Gerçekten iyi anlayan ve hataların çözümünü bilen varsa dmden yardımcı olabilir mi?
  17. Itonlyconcernsme

Çözüldü✓ Bilgisayarım neden böyle?

Rx 5500 xt,R5 5600x,24 gb rame sahip olan bilgisayarım youtubedan tam ekran video izlerken bazen tüm bileşenler donuyor ve düğmesinden pcyi kapatıp açmam gerekiyor. Görev yöneticisini açtığımda %60dan %20ye düşüyor cpu kullanımı. Format atalı 2 hafta oldu ve torrent kullanan birisiyim. Siteleri...
  18. Itonlyconcernsme

Razer Blackshark v2 pro 2020 thx spatial audio nasıl kullanıcam

Synapse 3te iken thx spatial audio seçiyordum kullanıyordum ama ayar falan çekemiyordum. Synapse 4 geçtim thx spatial audio geçiş yapıyorum ama kaydetmiyor hep stereoya geçiyor. Şimdi thx spatial audio indirdim oda 14 gün deneme süresi verdi ama benim kulaklığım bunu desteklemiyor mu zaten?
  19. Itonlyconcernsme

Çözüldü✓ Oyuncu koltuğu öneri lazım

Merhaba bütçem kısıltı uzun yıllarca bir ömür beni götürecek sandalye lazım derisi soyulmasin kaliteli olsun beyaz veya gri olursa çok daha iyi olur.Önerilerinizi bekliyorum.
  20. Itonlyconcernsme

Çözüldü✓ Vxe MAD R vs Rampage Zenith Pro

Bana vxe mad r daha iyi gibi geldi fakat hafif olması için bataryasından ve kalınlığından kısılmış. Yani 36 gr bir yere düşse çatlama kırılma olur diye korkuyor insan. Hangisini alırdınız siz olsanız?
Geri