Arama sonuçları: *

• Users: ansucha
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

CFW YÜKLÜ PS3 TEKRAR CFW YÜKLENEBİLİR Mİ ?

Herkese öncelikle selamlar, arkadaşımdan superslim kasa ps3 aldım yazılımı cfw ama içerisinde oyun yükleme istediğim zaman 'mültiman' adlı uygulamaya girerken hata veriyor ve 'hen' adlı uygulamada yok cihazda. Başlıkta ta belirttiğim gibi tekrar cfw yapabilir miyim bu cihazı ? Diğer bir...
  2. A

Yardım Modem Işıkları Var İnternet Erişimi Yok

Türknet internetini kullanıyorum ara ara kopukluklar oluyordu. 4 gün önce tamamen internetim gitti arıza talebi oluşturdum bana saha ekiplerinin incelemesi sonucu hatanın bende olduğu bildirildi. Bir daha inceleme yapmışlar bu sefer kullanmadığım splittera suç attılar ve ıp alamadığımı...
  3. A

Mouse Önerileri

Arkadaşlar öncelikle merhaba arkadaşıma hediye olarak mouse almak istiyorum benim kullandığım tronsmart tg007 çokta memnunum ondada vardı bozuldu. PixArt Optical Technology sensöre sahip mouse almak istiyorum tronsmart onlardan biriydi ama tekrar aynısı almak istemiyorum. Corsair, Hp, gigabyte...
  4. A

Termos veya Mug Önerileriniz Neler ?

İş yerinde kağıt bardaklar kaldırıldı bende termoslara bakıyordum stanley markasının shortstack ürünün gördüm ve bana çok kullanışlı geldi tam istediğim gibi. Molalarda kullanmak için almak istiyorum. Mug hiç araştırmadım sizinde bu gibi kullanımlar için aldığınız termos veya mug önerilerinizi...
  5. A

BAZI PARÇALARI 2.EL SİSTEM TOPLAMA

ARKADAŞLAR MERHABALAR ÖNCELİKLE BÜTÇE 2000 TL GİBİ BİR FİYAT YANİ ARKADAŞIM İÇİN TOPLUYORUM AMACI İNTERNET TE TAKILABİLECEK DİZİ FİLM İZLEYEBİLECEK OYUNDA OYNATABİLECEK BİR BİLGİSAYAR İSTİYOR İNTERNETTEN 2.EL BİLGİSAYARLARA BAKTIK AMA İÇİMİZE SİNEN BİR SİSTEM GÖREMEDİK BENDE BAZI PARÇALARI 2.EL...
Geri