Arama sonuçları: *

• Users: heserx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Askerlik tecili hakkında

Arkadaşlar merhaba . Benim 2 yıllık bir bölümde öğrenci kaydım var 2021 yılında başlayan ve ben okula hiç gitmedim sadece ders kaydı yaptırdım. Muhtemelen de eylül gibi okuldan gitmediğimden dolayı 4 yıl dolduğu için atılacağım. Akserlik tecilim 2030 a kadar şu an için devam ediyor . Ve okuldan...
  2. H

Oyun için mouse önerisi

Arkadaşlar kablosuz mouse arıyorum bütçem 2 bin tl . Genellikle oynadığım oyunlar Valorant , Cs tarzı oyunlar . Önerilerinizi bekliyorum
  3. H

Yeni sistemi nasıl güncelleyebilirim.

Arkadaşlar merhaba, hazır sistemim daha bugün yeni geldi . Bilgisayarı “ a “dan “ z “ye kadar kolay bir şekilde nasıl güncelleyebilirim , önerdiğiniz herhangi bir program var mı yoksa tek tek uğraşıp mı güncellemem gerekiyor ?
  4. H

Yardım Ryzen 5 7500F işlemcime hava soğutucu takacağım fakat nasıl takılır bilmiyorum

Arkadaşlar thermalright assasin 120 se modelini takacağım fakat takmadan önce işlemcinin etrafındaki metali sökmem mi gerekiyor , resimde tornavidayla işaretledim
  5. H

GamePower Horizon Mesh kasa için çatıya hangi boyutta fan takılmalı?

Arkadaşlar GamePower Horizon Gaming MESH 4*120mm RGB Fan Mesh Kasa Satın aldım kasada egzoz fanıyla birlikte toplam 4 adet fan bulunuyor bu fanların boyutu anladığım kadarıyla 4*120 mm fakat çatı kısmına da 2 adet fan satın alıp yerleştirmek istiyorum , çatı kısmındaki fanların boyutu bazı...
  6. H

R5 7500F sıvı veya hava soğutucu önerisi

Bütçem 2500 tl ile sınırlı alabileceğim en fiyat peformans soğutucu hangisidir ? Benim aklımda bu modeller var önerir misiniz? 1 : Thermalright Peerless Assassin 120 SE Black ARGB 2 : DeepCool LE500-MARRS LED 240mm
  7. H

Yardım Asus prime a620m Anakartıma hangi soğutucu

Arkadaşlar merhaba yeni sistem topladım fakat soğutucu konusunda kafam çok karışık sistemime uyar mı bilmiyorum , aklımda THERMALRİGHT PEERLESS ASSASSİN 120 SE RGB modeli var ( RGB TAKINTIM VAR ) sisteme uyar mı bu model veya önereceğiniz max 2 bin tl başka soğutucu var mı ? İŞLEMCİ: RYZEN 5...
Geri