Arama sonuçları: *

• Users: Yigit42
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Monitör için güç kablosu

Arkadaşlar selam, [H3 id='Asus+TUF+Gaming+VG27AQML1A+27+Monitre+sahibim+gncel+g+kablosunda+temasszlk+var+deitirmek+isityorum+orijinal+veya+kaliteli+g+kablosu+nerisine+ihityacm+var+teekkrler.']Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27 Monitöre sahibim güncel güç kablosunda temassızlık var değiştirmek...
  2. Y

Öneri Kulakiçi Bluetooth kulaklık önerisi

Merhabalar, yakın zamanda Taotronics 53 pro kullanıyordum fakat kayboldu onun yokluğunu aratmayacak kaliteli kulaklık arıyorum fiyat 5 bini geçmesin yeterli olur benim için teşekkürler şimdiden.
  3. Y

Ekran kartı gücü kullanmıyor

Selam herkese, yakın zamanda 9070 xt aldım 5 7500 F ile kullanıyorum 32 GB ram ile beraber genelde oyunlarda 300 W ortalama bir tüketimi var ve GPU kullanımı 99 civarlarında fakat Star Citizen'e girdiğimde GPU kullanımı 75 civarında ve güç tüketimi 150 W yi geçmiyor normal gelmedi bana ki fps...
  4. Y

RX 6600 Değerler Normal mi?

Arkadaşlar RX 6600 ekran kartımı satacağım, bu değerlere ne diyorsunuz ilk sahibiyim OC falan uğraşmadım hiç Pulse modeli bu arada.
  5. Y

Çözüldü✓ Kart almak için beklemeli miyim?

Arkadaşlar merhaba, RTX 4070 ve üstü kart bakıyorum fakat kartlarda ya stok az ya da fiyatlar yüksek neden böyle bu aralar biraz beklemeli miyim?
  6. Y

Yardım Temu vergi politikası hakkında

Merhaba arkadaşlar, temudan satın alım yapacağım, alacağım ürünlerin vergisiz fiyatı mı 1095 TL yi geçmeyecek yoksa vergi ekledikten sonra o miktarı geçebilir mi?
  7. Y

850 W PSU ÖNERİSİ

Merhabalar, yakın zamanda 850 w psu almak istiyorum ancak alacağım psu'nun vade farksız taksit imkanı olması ve Gold olması benim için önemli teşekkür ederim şimdiden.
  8. Y

Yardım YURT DIŞINDAN RTX 5080 GETİRME

Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda bir tanıdığım Dubai'ye gidecek, kendisi 5080 getireceğini söyledi fakat gümrükte herhangi bir sorun olur mu şartları nedir acaba?
  9. Y

Güç kaynağım yeterli olur mu?

Selam herkese, RYZEN 5 7500 F/RX 6600/ MSI MAG PANO M100R PZ/ Thermaltake Smart 650 W kombinasyonunda kullanıyorum bilgisayarımı yakın zamanda 5070 alacağım güç yetmezliğinden kapanmalar yaşar mıyım yeterli olur mu?
  10. Y

Çözüldü✓ İşlemci soğutucu önerisi

Akradaşlar merhaba, yakın zamanda R5 7500 F aldım sonrasında işlemcim 90 derecelere kadar çıktı Yeni bir soğutucu almak istiyorum fakat sıvı olmasına gerek yok RGB güzel olur fakat şart değil önerilerinizi bekliyorum.
  11. Y

Çözüldü✓ Ryzen 5 7500 F için soğutucum yeterli mi?

Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda 5 7500f satın aldım henüz takmadım fakat şu anki sahip olduğum Aeracool Air Frost Plus soğutucu yeterli olur mu? Olmazsa öneri alabilirim
  12. Y

Bilgisayar Parçaları Önerileri

Arkadaşlar merhaba, yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum o yüzden sizden uygun fiyatlılarından olacak şekilde; AM5 32 GB Ram AM5 DDR5 Anakart (uygun fiyatlı M2 slotu 2 tane olursa güzel olur) Uygun AMD işlemci f/p (ileride 4070 ti super eklemeyi düşünüyorum ona göre uygun olması güzel olur)...
Geri