Arama sonuçları: *

1. K

Yardım Kioxia Exceria G2 Plus NVMe SSD Sürekli Kayboluyor

Yaklaşık 1 yıl önce aldığım ssd de anlık kaybolma vs gibi sorunlarla karşılaşıyorum sorun bilgisayarı yeniden başlattığımda düzeliyor. Sorun KB5063878 güncellemesinden sonra ortaya çıkmaya başladı fakat sonrasında güncellemeyi kaldırmama rağmen devam etti sonrasında windows 10 üzerinde bir süre...
  2. K

Öneri 20-35K arası dokunmatik laptop

20-35k arası bütçem var ofis için dokunmatik ekranlı tablet gibi kullanılabilecek bir laptop arıyorum ekran kartıyla herhangi bir işim yok.
  3. K

Linux üzerinden bitlocker kapatma

Windowsun son güncellemesinden sonra ssdlerin bozulma durumundan dolayı direkt olarak ubuntu kurdum fakat diğer disklerim bana sorulmadan şifrelenmiş kurtarma anahtarlarım var ama bulduğum çözümlerin tamamı geçici olarak diske erişme üzerine ve restart atılması durumunda gidiyor diskin direkt...
  4. K

Idm den saçma sapan indirmeler atıyor

dün ve bu gün 2 farklı kere indirme aldım idm üzerinden saçma sapan bir dosya indiriyor...
  5. K

Çözüldü✓ W11 pencere kayma problemi

bilgisayarımı yeni formatlardım tüm sürücülerin tam olmasına rağmen ekran kartı sürücüsü yokmuş gibi pencereler ışınlanarak hareket ediyor sürücüler nvidianın kenedi sitesinden indirdim gtx1660s sorun:
  6. K

AMD R9 270 ekran kartı driver sorunu

Geçen günlerde oyun oynarken ekran beyaz olup kapandı sonrasında bgidayarı açtığımda ekran gelmiyordu format vs açtım bilgisayarı tekrar oyuna görkem için driver yüklemeye çalıştım yine aynı sorun oldu driver booster sürücü hatalı diyor ama kurunca yine aynı sorun oluyor dxdiagda VRAM görmüyor...
Geri