Arama sonuçları: *

• Users: ArdaPrV
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Çözüldü✓ Ekranda parazitlenme ve bozulmalar

Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda son zamanlarda ekranda bozulmalar ve görüntülerde parazitlenme oluştu aynı şekilde oyunlarda da aynısı oluyor. Bazen de hiç sıkıntı olmuyor kafasına estikçe geliyor bunlar telefonla ekrandan çektiklerim birde bilgisayardan ss aldıklarım var. Sizde de sslerde...
  2. A

12000 Tl kulaklık önerisi

Şuanda aklımda olan model steelseries arctis nova pro wireless alternatif öneriniz var mıdır? önemli olan kulak petleri değişmesi kafa bandı değişmesi bunun dışında wireless kesinlikle olmalı
  3. A

4000 TL mekanik klavye önerisi

Öncelikle merhaba. Tüm ekipmanlarımı değiştiriyorum şu anda klavye Corsair K55 RGB Pro XT kullanıyorum. Mekaniğe geçmek istiyorum 4000TL bütçem var önerilerinize bekliyorum. Not: Rampage, gamepower tarzı markaları istemiyorum. Numpad olmalı onun dışında ek tuşlar olabilir. Sağlam bir klavye...
  4. A

3000 TL Wireless mouse önerisi

Öncelikle merhaba. Tüm ekipmanlarımı değiştiriyorum şu anda mouse corsair sabre pro kullanıyorum. Kablosuza geçmek istiyorum 3000TL'ye kadar önerilerinizi bekliyorum. Not: Rampage gamepower tarzı markaları istemiyorum. Mouse da çok fazla tuş olmasını sevmiyorum.
  5. A

15.000 TL monitör önerisi

Öncelikle merhaba. Şu anda 32' 1080p 60Hz bir monitör kullanıyorum ikinci ekran yapmak için monitör arayışına başladım. Küçük monitör kullanamadığımdan 27' aşağısı istemiyorum ikinci bir 32' monitörde çok fazla gelir o yüzden 27' en az 240Hz bir monitör istiyorum bu durumda 2560x1440 piksel ve...
Geri