Arama sonuçları: *

• Users: SchoField
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. SchoField

Direkten evime gelen bakır kabloyu değiştirme hakkında

Yaklaşık 5 aydır ciddi internet sorunlarım var ve son 3 aydır da genel arıza bahanesiyle sürekli oyalanıyorum Türknet taraflı bölgede 3 aydır ne hikmetse bir türlü arıza giderilmiyor. Ev müstakil ve direkten kablo eve geliyor ayrıca bir ankastre kutusu yok. Normalde 35/12 felan almam gerekirken...
  2. SchoField

Türknet ve Bitmek Bilmeyen Genel Arıza Yalanı

Yaklaşık 5 aydır TurkNet ile verdiğim teknik mücadeleden artık yıldım ve bu süreci buraya dökerek herkesin görmesini istedim. İç tesisatımı Cat6 ile yenilememe ve bağlantılarımı profesyonel Wago klemensler ile doğrudan ana hatta bağlamama rağmen, TurkNet ve altyapı sağlayıcısı Türk Telekom beni...
  3. SchoField

Türknet Abonelik İptali Hk.

Türknet aboneliği iptal etme durumunda kaç gün içinde kapanıyor ortalama? 24 saat içinde fatura durduruluyor ve 5 gün içerisinde iptal olacaktır dediler de ben iptal başvurusu yaptığımda hemen internet kesilir mi daha önce abonelik iptali yapan oldu mu? Abonelik abimin adına ve iptal etme...
  4. SchoField

2026 yılına girerken komik internet hızı

2025 yılında, fiber altyapının göbeğinde yaşıyorum, ama hızım 2005’teki ADSL dönemini aratmıyor :kekw: şaka gibi 4 ay öncesine kadar 50Mbps hız, 11-12 Mbps indirme hızı kullanabilen ben ne hikmetse 4 ay önce hat kaldırmaz oldu hızlar düşürüldü, az kaldı bu 10Mbps bile size çok diyip 8e...
  5. SchoField

4.6milyon hata(pkts) oranı!!

3 ay önce geçtiğim türknet hizmetine bakın :) Gerçi bunlara da bir şey diyemiyorum türk telekom altyapısını kullanıyorlar 3 aydır destek kaydım kapanmadı hala stabil bir internet sağlayamadılar. Ev tesisatı yeniledim, 3 modem değiştim sonuç bu. 2026 yılına girerken 35mbps gibi şaka internet...
  6. SchoField

Kasadaki sigara kokusu nasıl gider?

Arkadaşlarla geçenlerde fifa attık odada sigara içildi epey ve şu an kasaya sinmiş durumda ve çok canımı sıkıyor, bu kokuyu en erken nasıl giderebilirim?
  7. SchoField

Keenetic Extra DSL almalı mıyım?

evimde 35mbps internet mevcut. Türk telekomun verdiği fiber güçlü modem var. Hat değerlerim uzun uğraşlar sonucu resimdeki gibi. VC220-G3u v2 modelini kullanıyorum modem olarak. Keenetic extra dsl almalı mıyım sizce? yada gerek yok mu?
  8. SchoField

Modem Hat Değerlerime Bakar Mısınız?

Uzun süredir Türk Telekom altyapısından internet kullanıyorum. Aynı adreste yıllarca 50 Mbps hızında internet alıyordum, hiçbir sıkıntım yoktu. Fakat son 1 ayda işler bozuldu. Önce sürekli kopma ve upload sorunları başladı. Türk Telekom ekipleri geldi, hattımın 50 Mbps desteklemediğini port...
  9. SchoField

Türk Telekom Upload Normal mi?

2-3 gün önceye kadar 50mbps paket kullanıyodum ne olduysa 2 haftadır hızım 20'yi geçmiyodu aradım geldiler senin port sizin eve çok uzak buraya 44 geliyo dediler 35e düş dediler. Normalde 1 yıldır da 50mbps kullanırım sıkıntı yaşamıyordum. Şu an internette o kadar sıkıntı yaşıyorum ki anlatamam...
  10. SchoField

İncehesap garanti süreci nasıl işliyor

Razer Cobra Pro (Model: RZ01) model mouse’umu scroll (orta tekerlek) arızası nedeniyle yetkili servise göndermiştim. İade/Değişim hakkına sahipsiniz diye bana rapor çıkardılar. Para iadesi istemiyorum(çünkü o zamanlar 1999tl'ye almıştım) ve birebir değişimini istiyorum. İncehesapta baktığımda...
  11. SchoField

Türk Telekom Cayma Bedeli Yansıtması

19 Mayıs'ta TT'den Vodafone numara taşıma işlemi yaptım ve ttde son faturaydı ve taahhüt bitmesine 15-20 gün vardı. MH arayıp sorduğumda cayma bedeli 0 olarak görünüyor dedi bende buna dayanarak geçiş yaptım. Şimdi bana 1500 tl fatura yollamışlar. Ne yapmam gerekiyor ödememek için?
  12. SchoField

5.1 ses sisteminden hepsinden ses gelmeme sorunu

Microlab 5+1 ses sistemine sahibim. Realtek üzerinden sına dediğimde bütün hoparlörden ses geliyor ancak youtube'da müzik vs olsun, oyun içerisinde felan ses sadece 2 hoparlörden geliyor. Bütün hoparlörden ses almak için ne yapmak gerekli?
  13. SchoField

Yardım Hangi HDD Dönüştürücüyü Almam Gerek?

Çocukluğumdaki kullandığım bilgisayarın içerisinde çocukluktan kalan fotoğraflar vs vardı. Eski bilgisayar maalesef açılmıyor. HDD'leri hangi dönüştürücüyü kullanıp içerisindeki bilgileri alabilirim? Hangi dönüştürüyücü almam gerektiğini bilmediğim için sizlere sormak istedim. 1. HDD: Samsung...
  14. SchoField

Xbox 9.nesil gamepad hk

Xbox 9.nesil gamepad mediamarktte 2599 TL'ye düşmüş, 3 taksit yapılabiliyor, sizce almalı mıyım yoksa beklemeye devam mı etmeliyim? https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_microsoft-xbox-kablosuz-oyun-kumandasi-robot-white-1227908.html
  15. SchoField

Xbox Series Wireless 9.Nesil Hk

Xbox Series Wireless 9.Nesil gamepad için indirim beklemeli miyim? 2 adet satın almayı düşünüyorum
  16. SchoField

2-2.5k arası gamepad önerisi

Bazı markalar arasında çok kararsız kaldım. 2 adet satın alacağım. Uzun süre kullanmak istediğim bir gamepad önerisi yaparsanız çok sevinirim. pc için fifa vs oynamak için alacağım
  17. SchoField

Goodbyedpi sonrası sitelere giriş yapamama

Bu uygulamayı yükledikten sonra şu an hiçbir şekilde sitelere giriş yapamıyorum ve kafayı yiyeceğim. Şunu eski haline nasıl geri getirebilirim, lütfen yardımcı olacak birisi var mı?
  18. SchoField

Diş atmış vida nasıl çıkarabilirim?

Monitör standını monitöre bağlarken içerisinden çıkan vidayı bakmadan sıkmıştım daha sonra pul atmak aklıma geldi ve çıkarayım dedim çıkaramadım, diğer 3 vidaya pul atarak o şekilde sıktım ve 1 vida diş atmış şekilde kaldı. Şimdi monitörü sattım ve vidayı sökemiyorum. Kendi ekseninde vida dönüp...
  19. SchoField

Sistem hakkında görüşlerinizi merak ediyorum

Kasa: 1 x Asus A21 Plus ARGB Temperli Cam mATX Siyah Bilgisayar Kasası İşlemci: 1 x AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz 6 Çekirdek 38MB Önbellek AM5 İşlemci - Multipack Anakart: 1 x Asus PRIME B650M-K DDR5 AM5 mATX Anakart Ekran Kartı: 1 x Asus DUAL GeForce RTX 4070 Super EVO 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3...
  20. SchoField

4070 Super için 2K monitör tavsiyesi

4070 Super'li sistem alacağım ve 2K ekran almak istiyorum, çok fazla pahalı olmasına gerek yok 27 inç ideal diye düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum, bütçe 6-8k arası
Geri