Merhabalar. 950k üst sınırım. genelde clio, i20, polo, yaris, auris gibi hatchback modellere bakıyorum. bunlardan hangi yıl hangi motor önerirsiniz ya da başka marka model önerisinde bulunur musunuz?
Merhabalar. yaklaşık 1 hafta önce alt yapı olmayan binamıza 3 yıl sonra TT tarafından fiber kutusu takıldı. TT alt yapı sorgulamada alt yapı yok olarak gözüküyor fakat millenicom da 1000 mgbit ve türknet de 100 mgbit olarak internet altyapı sorgulamada çıkmaya başladı. bunun üzerine türknet ve...
Merhabalar. oturduğum yerde alt yapı olmadığı için ttnet in magnetini kullanıyorum fakat bana yeterli bir internet imkanı sağlamıyor. 2 yıllık bir binadayım evin içinde fiber ince bir sarı kablo da var. Şimdiye kadar Türk telekom ve superonline ve turknet'în gigafiberine başvurdum bir dönüt...
Merhabalar. 1.5 yaşında bir apartmana taşındım. Alt yapı olmadığı için TTNET üzerinden önbaşvuru yaptım. başka bir firmanında altyapısı yok. BTK sonrasında açık kapı'ya altyapım olmadığına dair bir bildirimde bulundum ve "Başvurunuz Türk Telekom şube müdürlüğü tarafından incelenmiş olup; talep...