Arama sonuçları: *

• Users: silent666
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. silent666

R5 3600+GTX 1080 550W PSU yeter mi _

R5 3600 GT 1030'luk sistemime GTX 1080 alacağım. Corsair spec delta 550w var elimde,550w psu yeterli midir ? Bütçemin hepsini 1080'e ayırdım,psu almam imkansız,sisteme herhangi bir zararı olur mu ?
  2. silent666

2. el rx 5600xt 6500 TL iyi mi ?

5600xt asus tuf evo kartı 6500 TL için değer mi ?
  3. silent666

1500-2000 TL arası,sıfır veya 2.el bisiklet önerisi

Başlıkta belirttiğim gibi,1500-2000 TL'ye bisiklet önerisi istiyorum. 20-30 kilometrelik ilçeden ilçeye yol yapabileceğim bir bisiklet olursa sevinirim.
  4. silent666

mATX anakarta kule tipi soğutucu

Esenlikler arkadaşlar. Asus Prime B450M-K adlı anakarta sahibim. Bu anakarta T6 Ultra sığar mı ? Stok soğutucu bile ramlere ucu ucuna değmiyor.
  5. silent666

R5 3600 stock fan stabil değil.

Esenlikler arkadaşlar. AİDA 64 ile işlemci ısısı ve fan rpm kontrol ederken işlemci ısısı 50 altına düşünce fan rpm de düşüyor ve işlemci ısısı tekrar yükseliyor. İşlemci soğutucusunun ısıya göre hızlanmamasını nasıl sağlayabilirim ? Nasıl sabitleyebilirim ve kaç rpm'e sabitlersem stabil çalışır...
  6. silent666

R5 3600 Biosta 55-64 derece

Esenlikler arkadaşlar. DA Sistemi kurdum windows kurmak için açtım cpu sıcaklığı 55 ile 64 arası geziyor. Şuan evde değilim
  7. silent666

Ekran kartı slotu sıkıştı takarken.

Arakdaşlar DA Sistem 2 geldi ama ekran kartını takarken klips kapandı lakin sol taraf portlar havada kaldı girmedi. Klipsi de açamıyorum baskı uyguluyorum ama açılmıyor. Bu şekilde kalsa yarın bilgisayarcı çağırsam sabaha kadar bir zararı olur mu ? Veya kendim yapabilir miyim ?
  8. silent666

DA Sistem 2 ekran kartı sabitleme

Arkadaşlar ekran kartını zor da olsa taktım ama nasıl sabitleyeceğim ?
  9. silent666

UPS kargo dağıtıma çıkardı ama gelmedi.

Arkadaşlar bugün DA Sistem-2 dağıtıma çıktı. Ama hala gelmedi. Bu saatten sonra gelir mi yoksa yarına mı kalmıştır ?
  10. silent666

Ekran kartı bios güncellersem sıkıntı olur mu ?

Esenlikler arkadaşlar. DA-Sistem 2 yi aldım şuan yolda. Technopat forumda ekran kartı bios güncellemenin riskli olduğu ile alakalı yazı gördüm. Ama Abdullah abi rehber hazırlamış. Yapsam bir riski var mıdır ? Ekran kartının kullanılmaz hale gelmesi falan ? Çünkü elinizde tuğla kalabilir...
  11. silent666

Anakart bios güncellemeli miyim ?

Arkadaşlar B450M-K anakart aldım DA Sistem 2 ile birlikte. Anakart bios güncellerken hata alanlar falan görüyorum bazen. Bios,audio,chipset falan güncellemezsem çok performans kaybı olur mu ? Ve bu biosun tüm güncellemelerini sırasıyla mı yapmam lazım yoksa direk en güncelini kursam olur mu ?
  12. silent666

3600 için soğutucu önerisi(max 200 tl)

Esenlikelr arkadaşlar. DA-Sistem 2 yi aldım ancak bu ısınma sorunları ile alakalı konuları görünce işlemci soğutucu alma kararı aldım. 200 TL aşmadan güzel soğutucu önerirseniz sevinirim.
  13. silent666

İtopya Windows kuruyor mu ? Driver ve bios güncelleme ve kurulumlarını yapıyor mu ?

Merhaba arkadaşlar. DA-Sistemi sipariş verdim. İtopya windows,bios ve driver kurulum ve güncellemelerini yapıyor mu ? Bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.
  14. silent666

RTX 2060 için f/p işlemci

Arkadaşlar ekran kartı olarak RTX 2060 düşünüyorum. Ama bütçem işlemci olarak r5 2600 veya 3300x alabilecek kadar. Bu iki işlemci ile RTX 2060 kullanırsam darboğaz yaşar mıyım ?
  15. silent666

6500 TL Monitörlü Sistem için beklenmeli mi ?

6500 TL'ye 144 Hz monitörlü RTX 2060'lı sistem toplamak istiyorum. Ama şuan zor gibi. Fiyatlar 1 aya kadar düşer mi ?
Geri