Arama sonuçları: *

• Users: ilyasbey
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. I

Temudan nasıl wincredit aliyosunuz

Beyler eskiden veriyordu 600 ile 1000 arası artık vermiyor taktığını vs bilen varsa yardımcı olabilirmi acaba hobi malzemeleri alıyorduk iyi oluyordu
  2. I

Instagram Reklam ve yönetim hakkinda

Arkadaşlar ben bı mağaza açtım reklam veriyorum parayla instagrama fakat bence bu işte yanlış yaptığım bir şey var çünkü yaklaşık ayda 10.000 reklam a veriyorum kazancım ile neredeyse denk oluyor bildiginiz bir konuysa yardımcı olur musunuz. Zira Google reklamları hakkında da bilgi almak isterim
  3. I

İyzico param 4 saattir yansımadı

Hesabı açtım açar açmaz para yollamaya çalıştım kart oluşturmamiştim açıklamaya söylenen sayıyı doğru şekilde yazmama rağmen . Müşteri hizmetlerine yazıyorum 4 saat oldu en ufak cevap yok bilgisi olan yardımcı olabilirmi mouse alcaktim
  4. I

Reels videosu yapmak için aı önerileri

Bir çekiliş postu yapmak istiyorum aı ile hem Türkçe seslendirme olsun hem de video bildiğiniz siteler vs varmı acaba
  5. I

25000 bütce telefon önerisi

Yd ürün onerilerine de açığım mümkünse 0 olması tercihim içerisine yazılım vs yuklerler diye korkuyorum xiomi 14 t falan bulabildim 16 k lara ama bilmiyorum. E ticaret yapıyorum foto video performansı önemli. Tabletim var samsunsg s8 ultra ama sırf bu sebepten Samsung alınır mı bilemedim...
  6. I

15 bin bütçe xiomi cihazlar

Bana kamerası daha çok lazım bu telefonun ve akıcı olsun istiyorum hali hazırda note 9 pro kullanıyorum tavsiye verirseniz memnun olurum s24 fe düşünüyordum ama yurt dışı cihazlara yöneldik
  7. I

Uygun fiyatlı kargo hakkında

Arkadaşlar bir ara kargo kampanyası vardı noldu ona ben kargo göndermek istiyorum birkaç yere. bittiyse en uygun kargoyu nasıl gönderebilirim reklam amaçlı göndereceğim için dolap sahibinden vs olmaz
  8. I

Satış yaptığım siteye nasıl insan çekebilirim

Merhaba bir süredir satış yapıyorum 170 satışa ulaştım bir platformda. Başka bır platformda satmak istiyorum bunun yanında ve Instagram hesabı açtım kötü bir post hazırladım ve reklam verdim (esseklik yaptım) henüz iki gündür reklam veriyorum ve 40 kişi falan siteyi ziyaret etti yalnızca. Sizden...
  9. I

Telefonum sürekli açılıp kapanıyor

Telefonum note 9 pro . Şarjım bitti şarja taktım sonra açılıp kapanmaya başladı ekran hiç gelmiyor mi yazısı çıkıyor sonra siyah ekran ve ardından yine mi yazısı.İlk olarak safe mod denedim açmadı .Sonra reboot denedim gene açılıp kapanmaya devam etti .Mi asistant yapayım dedimbeceremedm galiba...
  10. I

7800xt den 5070 e e geçilir mi

7800xt kullaniyorum daha 1 ay olmadi amazon saticili aldim cw sesi geliyor sizce iade edip 5070 almalı mıyım? 5070 ülkemizde kac tl den satilacak nerden alabilirim bilgisi olan varmi?
  11. I

Qcy gs2 açma kapama tuşunu bulamiyom

Arkadaslar bu mereti aldim cok da begendim ama kapatinca açamiyom hangi tuşla aciyoz bunu
  12. I

Beyler sicak firsat mı sizce bu

İki ürün 500 e geliyor kuponla normalde daha pahalı gördüm internette bide siz baksanıza https://app.hb.biz/s3d1jGEkE0mM 1735931026 Bana söylemeden stok bitirmeyin bak ağlarım ha 😂
  13. I

Bazı yurt dışı alışveriş tavsiyeleri ve soruları

Arkadaslar esim benim kartimla kendi tcsi ile ürün siparişi vermis temudan . Bende siparis veriyorum sürekli ama kendi tcmle . Şimdi eşimin kargo hakkı mı gitti yoksa benim mi? Biliyorsunuz aylık 5 kargo geliyor . Bir diğer sorum e ticaret yapmak istiyorum ama tedarikçiler varmış galiba...
  14. I

Saphire RX 7800 XT pure 21300 tl

Uzun zamandır daha yüksekti kendim 23.500 e aldim degerlendirebilir https://app.hb.biz/tVnQsXy4Tw5K
  15. I

Bilgisayarım ne kadar eder

acil para ihtiyacından soruyorum hepsi 1 haftalık ne kadar eder acaba https://www.vatanbilgisayar.com/msi-b650m-project-zero-amd-b650-soket-am5-ddr5-7600mhz-m-2-anakart.html https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mag-pano-100r-pz-4x120mm-argb-fanli-matx-beyaz-gaming-kasa.html...
  16. I

Fan devirlerim bence çok hızlı

17. I

Ekran kartımı psu kablosuna bağlamak için yardım

Arkadaslar biriniz yardim etseniz şu psu ya ekran kartı için kablo taksam . Nereye takacagimi bilmiyorum
  18. I

Psudan ekran kartına gelecek kablo hangisi

hocalarım ben kasayı toplasın diye bi pc ciye götürdüm ekran kartım yoktu ama 4070 s ya da 7800xt gibi bişey alırım dediğim için 12 pin bir kablo takmış 7800 xt 8+8 şimdi kabloyu değiştirmem gerekiyor yardımcı olabilecek varmı acaba
  19. I

Ekran kartı alamıyorum !

Arkadaşlar bembeyaz kasa dizdim şimdi kart almak istiyorum 7800xt alayım diyorum 23.500 e sırf beyaz diye sonra acaba siyah ekran kartı yakışırmı yakışırsa 4070 s denk gelirse almak istiyorum
  20. I

Sistemim için ekran kartı bakıyorum

Merhabalar 7800 xt siparişim 1 hafta önce iptal olmuştu kart arıyorum ama beyaz diye ısrar ediyordum .Şimdi idareten de olsa kart almak istiyorum sistemim şu r5 7500 f b650m projeckt zero anakart 16x2 beyaz xpg ram msı mag z pano beyaz kasa 512 gb msı splantıum ssd artic liquid freezer 3 beyaz...
Geri