Arama sonuçları: *

• Users: thekoc
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Online multiplayer oyun arkadaşları aranır

23 yaşındayım aktif olarak yüksek lisans yapıyorum ama oyun tutkum da var ama çevremde benim gibi oyun oynayan arkadaşlarım yok fırsat buldukça oyun oynuyorum bizim ortamımız güzel gel takilalım diyen varsa beni de sarar evlilik ilanı gibi oldu ama fklanlşdslşaşdşsma
  2. T

Oyun kolu önerisi yardım

Beyler pcde kullanmak için oyun kolu almak istiyorum ama çok da para bayılmak istemiyorum açıkçası fp önerebileceğiniz neler var teşekkürler
  3. T

Arkadaşlarla oynamak için The Forest lazım

Arkadaşla oynamak için the forest lazım şu an 700 lira falan o oyuna o kadar vermek de mantıksız forestı olan ya da Steam hesabı olan satacak veya verecek birisi var mıdır?
  4. T

FOREST CRACK VE STEAM ONLİNE (LAN) OYNAMA

Arkadaşta crackli forest var bende steam forest birlikte oynamak istiyoruz ama yapamadık bunun bir yolu var mı?
  5. T

Yardım Max 35 k fp (oyun )acil laptop önerisi

35 bine kadar daha çok oyun oynamak ve üniversite işlerini yapmak için laptop Alicam ne almalıyım şu an mı almalıyım yoksa beklemek daha mı doğru olur.?
  6. T

Yardım Hangi laptopu almalıyım???

https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-a15-fa507nur-lp006-6gb-rtx4050-140w-ryzen-7-7435hs-16gb-ram-512gb-ssd-15-6-inc-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00006LNL1N?magaza=GpnTeknoloji...
  7. T

Yardım PTT AVM den (outlet) normal laptop alınır mı PTTAVM LAPTOP ALAN VAR MI

https://www.pttavm.com/hp-victus-16-s0025nt-7z591ea-ryzen-5-7640hs-16-gb-rtx4050---teshir-p-652764467#ins_sr=eyJwcm9kdWN0SWQiOiI2NTI3NjQ0NjcifQ== PTT de gezerken şu laptopı gördüm daha önce hiç alışveriş yapmadım başka outlet laptoplar da var ne dersiniz alınır mı? Ayrıca bu sitede bir arkadaş...
  8. T

(YARDIM) TEKNOSA FATURAMI VERMİYOR.!!!

Daha önce Teknosa'dan almış olduğum Asus Tuf Gaming A15 Fa507nu-Lp051w AMD Ryzen 7 7735hs 8GB DDR5 512GB M2 SSD Nvidia Geforce RTX4050 15,6 W11 Mecha Gray Gaming Notebook" adlı ürünü 25.997,00 TL bedelle sipariş ettim. Siparişim onaylanmış ve ödemeniz tahsil edilmiştir denildi. Ancak, tarafıma...
  9. T

Teknosa ASUS TUF laptop İPTAL ETTİ

Dün indirime giren Asus tuf marka bilgisayar "sistemsel sorun" nedeniyle iptal edildi dediler ne yapabilirim sizin de başınıza geldi mi dün aldığınız Teknosa bilgisayarlarından.
  10. T

Yardım Max 32-35 kya kadar fp 4050-60 laptop

hem oyun oynamak hem photoshop programları için kullanacağım uzun yıllar beni üzmeyecek bir laptop önerebilir misiniz yakın zamanda bir indirim olacak mı beklemeli miyim? aklımda olan laptoplar; -...
Geri