Arama sonuçları: *

• Users: Mücoo242
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Mücoo242

Yardım Samsung Galaxy watch fan edition alınır mı?

Herkese selamlar. Uzun zamandır akıllı saat arıyorum ve bu saat gözüme çarptı. Bataryasının sıkıntı olduğunu biliyorum ama benim için sorun yok. Sizce bu saat alınır mı? 3-4 yıl Beni idare eder mi? Bide saati mart ayında almayı düşünüyorum, indirime girer mi o zaman? Lütfen bu saati kullanan...
  2. Mücoo242

Yardım Açık Dünya Araba Yarışı Oyunları Tavsiyesi

Merhabalar. Bilgisayarımda AMD ryzen 5 1600 six core procession işlemci ve GT 730 ekran kartı var bu bilgasayara hangi açık dünya araba yarışı oyunlarını indirebilirim?
  3. Mücoo242

Öneri Bilgisayarım için yarış oyunu önerileri

Merhabalar. Bilgisayarımda AMD ryzen 5 1600 six core procession işlemci ve GT 730 ekran kartı var bu bilgasayara hangi araba yarışı oyunlarını indirebilirim?
  4. Mücoo242

Yardım American truck simülatörü nereden indirebilirim

Herkese merhabalar. Bu oyunun Steam gibi platformlarda ücretli olduğunu gördüm. Ücretsiz ve güvenli bir şekilde indirebileceğim bir site var mıdır acaba?
  5. Mücoo242

Spotify'da karşılıklı takipleşelim.

Merhabalar bu konunun altında herkes kendi Spotify hesabını paylaşsın, ben başlıyorum. https://open.spotify.com/user/314wray4vs4eetgrndrwheusuldy?si=s03RaHX9RsepZz2Xr9qsGQ
  6. Mücoo242

Bilgisayarım BlueStacks kaldırır mı ?

Selam arkadaşlar. Bilgisayarımın sistem özellikleri bunlar. Bilgisayarım kaldırır mı ?
  7. Mücoo242

Android Nothing Phone 1 8/256 telefon 2025 yılında alınır mı ?

Herkese selamlar. 6 yıllık bir telefon olan honor 8a modelini kullanıyorum, telefonu 3 senedir ben kullanıyorum ve bizim aileden 3 kişi kullandı ama artık bir ayağı çukurda . Yeni ve sıradışı bir telefon arıyordum ki karşıma Nothing markası çıktı, phone 1 ve phone 2a modeli arasında kalmıştım...
  8. Mücoo242

Spotify listesi oluşturuyoruz 🔥

Herkese selamlar. Bu bağlantıdaki çalma listesine istediğiniz şarkıları 7 gün içerisinde ekleyebilirsiniz. Ben biraz şarkı ekledim. Sonucu çok merak ediyorum.
  9. Mücoo242

Android Nothing Phone 2a 12/256 telefon 2025 yılında alınır mı ?

Herkese selamlar. 6 yıllık bir telefon olan honor 8a modelini kullanıyorum, telefonu 3 senedir ben kullanıyorum ve bizim aileden 3 kişi kullandı ama artık bir ayağı çukurda . Yeni ve sıradışı bir telefon arıyordum ki karşıma Nothing markası çıktı, phone 1 ve phone 2a modeli arasında kalmıştım...
Geri