Arama sonuçları: *

• Users: kronikto
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

2-2,5k Kulaklık Önerisi

2-2.5k bütcem var araştırdığım kadarıyla hyper cloud 3 havit gamenote h2002p modellerini öneriyorlar şuan kullandığım kulaklık xpg precog s
  2. K

2-2.5k kulaklık önerisi

genelde lol cok nadir cs valo oynuyorum bütcem 2-2.5k kulaklık önerilerinizi bekliyorum şuan kullandığım kulaklık xpg precog s
  3. K

Gaming Kulaklık Önerisi

güncel kullandığım kulaklık xpg precog s gaming kulaklığın plastik kısmı kırıldığı icin yeni bir kulaklık alacağım bütcem 2k
  4. K

Hangi Kulaklığı Almalıyım ?

havit fuxi h3 fuxi h7 havit gamenote h2002p
  5. K

Okuma kitabı önerisi

16 yaşındayım kitap okumaya başlamak istiyorum hangi kitabı almalıyım
  6. K

Hat meşgul diyor cözümü var mı ?

annemi arıyorum hat meşgul diyor ama meşgul değil o beni arıyabiliyor ben onu arıyamıyorum
  7. K

2000 TL Kulaklık Önerisi

oyunlar icin uygun 2000 tl kulaklık istiyorum
  8. K

1-1.5k Mouse Önerisi

Düşündüğüm modeller Razer deathvadder rival 3 1-1.5k bütcem var tutuş Palm
  9. K

Furylevel z1 alınır mı ?

furylevel z1 stoklara daha yeni girdi alınır mı ?
  10. K

Furylevel z1 vs deathadder v3 kablolu

hangisini almak daha mantıklı
  11. K

2000 tl mouse önerisi

Cok kararsız kaldım wraithten almak istemiyorum cünkü kırık fln gelirse iade almıyolar sizce hangi mouse u almalıyım bütcem 2000 tutuş palm
  12. K

Lol oynamak için mouse önerisi

lol oynuyorum arada cs2 oynarım cok nadirde hikayeli oyun oynarım bütcem 2000 tl tutuş: Palm
  13. K

Furylevel z1 vs zenith pro

başka mouse önerileriniz varmı hangisini almalıyım tutuş:palm bütce:2000
  14. K

Wireless Mouse Önerisi

furylevel z1 alacağım veyaz rampage zenith pro alacağım tahminimce ocak şubat gibi alacağım sizce hangisini almalıyım
  15. K

2K TL Mouse önerisi

uzun konuların sonunda furylevel z1 almaya karar vermiştim fakat zenith pro almaya karar verdim sizce alınır mı wraithten neden almıyorsun diyenler olucak kutusu acılmış ürünü iade almıyorlar ve pek şanslı biri değilim büyük ihtimal şansıma bozuk ürün gelir ve başımın ağırmasını istemiyorum
  16. K

2K TL Mouse önerisi.

biraz araştırdım furylevel z1 öneriliyor fakat stoğu yok attack shark x3 veya rampage zenith pro almayı düşünüyorum sizin farklı önerileriniz var mı ?
Geri