Arama sonuçları: *

• Users: onur kayra
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Evimi Wi-Fi 7ye geçirmek istiyorum ne yapmam lazım

Arkadaşlar modem ve internet sağlayııcıları hakkında gram bilgim yok Wi-Fi 7ye geçmek istiyorum. Evimde Kablonet'in Wi-Fi 5 50Mbps dowloand 10 Mbps upload kullanıyorum fiber olup olmadığını bilmiyorum. Şimdi ben direk modemi alsam takabiliyor muyum yoksa başka bir şey yamam gerekir mi? Arka...
  2. O

Am5 anakart önerisi.

dostlarım şimdi ben bu ay anakart alcağım fakat bir türlü karar veremedim. 15k bütçem var her marka olur benim aklımdan gigabyte x870e aorus elite wifi 7 var. sizce nasıl yada siz ne önerirsiniz
  3. O

M.2 SSD takılı olduğu halde sistem çalıışmıyor

Okuldan eve geldiğimde direk GoW oynadım sonra sıkılıp kapattım. Kapattıktan 1 dk bile geçmeden tekrar açtım fakat görüntü gelmedi. Monitör bozuldu sandım. Televizyona bağladım, gene görüntü gelmedi. Reset tuşuna basılı tuttum, BIOS'a girdi. BIOS'tan Storage bölümünde M.2 SSD not present...
  4. O

Bilgisayarıımda muthiş performans düşüşü oldu her yöntemi denedim ne yapabilrim

4 ay önce 7800x3d rtx5070li bir hazır sistem aldım geçen gün yapay zeka ile işim vardı açtım lm sutidoyu normalde deepseek quwen3 r1 de 90 token alırken 0.12 token aldım bu sadece bunda değil tüm yapayzekalarda aynı sorun oldu kaç b olursa olsun. csde de normalde 500 fps alırken 100 fps alıyorum...
  5. O

Lm sutido ekrankartımı kullanmıyor tokenim yerlerde

araştırma yapacaktım lm sutidioyu açtım normalden 80 token aldığım deepsek r1 de 8 token aldım googel gema zaten 0.01 token ne oldu baktım ekrankartı %3 falan kullanılıyor ne yapabilirim silmeye çalıştım uygulamalarda da gözükmüyor yardım eder misiniz?
  6. O

3 gündür internetim sürekli kesiliyor(kablonet)

kablonet kullanıyorum 3 gündür sürekli git gel oluyor valorant oynarken dün her rount gitti geldi sabbah yoktu daha yeni geldi faturları kontrol etti sıkıntı yok babamın işyerindeki internet de gidiyormuş surekli genel olarak türkiyede bi sorun mu var yoksa benden kaynaklı mı
  7. O

3 gündür internetim sürekli kesiliyor(kablonet)

kablonet kullanıyorum 3 gündür sürekli git gel oluyor valorant oynarken dün her rount gitti geldi sabbah yoktu daha yeni geldi faturları kontrol etti sıkıntı yok babamın işyerindeki internet de gidiyormuş surekli genel olarak türkiyede bi sorun mu var yoksa benden kaynaklı mı
  8. O

Babam için 55k bütçe ile iphone telefon bakıyorum

merhabalar öncelikle babam için iphone telefon bakıyorum emin olamadım babam kayserinin en ünlü avukatlarından hem biraz daha zengin havası vermesi için hemde babamın 12 prosunun çok ısınıyor kasıyor bu telefon şikayetlerinden dolayı telefon almak istedim iphone 14 veya 15 256 gb düşünüyorum...
  9. O

Msi shadow 2x rtx 5070 oyunlarda 85 derecelere cikiyor ne yapabilirim?

Valorant oynarken bile 80 derecelere geliyor. Normalde işlemcinin daha çok ısınması gerekmez mi? İşlemci 65 derece. Hikayeli oyunlarda ekran karti 85 derece. Sıcaklık takıntım var ne yapabilirim? Not: Jelatini söktüm.
  10. O

Router alacağım nelere dikkat etmeliyim

Yakında yeni eve geçeceğim, internetimin hızlı olmasını istiyorum. Az önce Recep Baltaş'ın router alma rehberini izledim ama bir şey anlamadım. Fiber altyapı varsa modeme ihtiyaç yok, router yeter dedi. Sonra benim internet sağlayıcım TurkNet dedi. Hiçbir şey anlamadım... Biraz açarak anlatır...
  11. O

Xmp amd işlemcilerde çalışır mı

yukardaki gibi xmp amd işlemcilerde çalışır mı yada expo intel işlemcilerde
  12. O

Anakart değiştirmeili miyim

arkadaşlar sinerjiden şu sistemi r7 7800x3d yaparak aldım https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-tiosel-msi-geforce-rtx5070-shadow-2x-oc-12gb-ryzen-5-7600x-32gb-1tb-nvme-m2-ssd-sistem-tavsiyesi-p-54760 ve anakartında dispilayport desteği yok aldığım mönitörde de hdmı kablosu gelmedi sizce anakartı...
  13. O

5070 için 2k monitör önerisi

arkadaşlar bugün yeni bir sistem alacağım ekran kartı 5070 işlemci r7 9700x 2k monitör lazım 13000-7000 bütçe arası güzel bi monitör öneriri misiniz
  14. O

Mono kulaklığı steryo 2.0a alabilirmiyim

arkadaşlar merhaba benim 1 adet stelseries artis pro kulaklığım var oyun oynarken kullanıyorum kulaklığı bulutota alınca monoya geçiyo kabloya bağlayınca steroya(sanırım öyle yazılıyordu) geçiyo ben kablo sevmiyorum fakat ses kasmamı ciddi manade etkiliyor bunu nasıl düzeltebilirim standını baya...
  15. O

Çözüldü✓ Monitör standı alıcam nasıl uyumlu alınır?

arkadaşlar ben şimdi 4 tane monitör alıcam ama stand nasıl uyar bilmiyorum 1 tane kaliteli(240hz 31,5 inç) 3 tanede f/p (24 inç 144hz)alıcağım yardım edermisiniz
  16. O

Size rapi sevdiren sanatçı ve parçası neydi

ben söyliyim ben 2013 yılında hayalet ıslığı albümüyle rap ile tanıştım ve o yıldan beri dinlerim en sevdiğim parçada dobro vecer ve sandığımdan herkes babam gibi gülcek ya siz
Geri