uzun saatler bilgisayar başındayım sırtımı rahatlatıcak uzun saatler oturduğumda rahatsız etmyiecek güzel bir koltuk önerlerinizi bekliyorum fiyat farketmez sırtımı raha tutan uzun saatler oturduğumdada rahatsız etmiyecek bir koltuk istiyorum
msi monitörüm var ekran hdmi vs. her şey sağlam çalışıyordu gece uyumaya gittim sabah kalktım ekran açılmıyor kafayı yedim bir türlü açılmıyor hdmi sinyal yok diyor iyice söküp taktım her şeyi denedim çalışmıyor monitörü gittim başka pcnin ekran kartına taktım çalışıyor kasayı başka monitöre...
Ekran kartı İntel arc b580 kullanıyorum
işlemci i5-14400F
Görselde ilettiğim gibi yeni sekme açınca sürekli böyle oluyor yada yeni bir sayfaya girince çözümü varmı ?
merhaba bütçe 10 k - en çok dilkkatimi çeken ürünler markus ikea 10 sene garantili , xdrive anka gözüme hoş geliyor şuanlık önerileriniz nelerdir
1.90 boyundayım kilom ortlama 80 - 90 arasında
en çok gördüğüm markus 10k şuanda kendisi ikea veriyor ve 10 sene garantili
boy 1.90 kilo 80 - 90 arasında beni taşıyabilirmi ve sırt ağrısına yol açarmı daha farklı ne gibi modeller tercih etmeliyim?
merhaba bütçe 10k aldığım zaman uzun yıllar kullanmak istiyorum bir daha monitöre para vermek istemiyorum almışken kaliteli bi 2k alayım pivot olursa tadından yenmez önerilerinizi bekliyorum
merhaba iyi forumlar arkadaşlar gerçekten bunaldım
tenopat sstemi vardı aldım geldi amma ve lakin sisteme kule tipi fanı takamıyorum apartı yok kimsede takmamoış delirmek üzereyim içindende hiç bir şey çıkmadı apart vs.
https://hizliresim.com/dikwoi5
https://hizliresim.com/hyce7u6...
merhaba hayırlı günler yeni sistemini almıştım pc hocasnın geldi ürün ekran kartının ana kart giren kısımdaki bakırların 1 tanesi kalkmış
bunun değişimini istedim normal bir şey olduğunu sanmıyorum gaminggentr den sipariş vermiştim bakalım mail attım.
1735676839
normalmi bu sorun arkadaşlar ...
merhaba pc kulaklık vs. kasa aldım bunları temizlemek adına ve monitörleride ayın şekilde neler almalıyım ve 1 adet hapörlor ihtiyacım var monitörde hapörloro lmadığı için fp ürünlere ihtiyacım var bütçem çok azaldı
3 k civarında yardımlarınızı bekliyorum
Son Özelleştiremelerle buna kara verdik yerni yorumlarına açığızı
fiyatı güncel 21.5000 sistemin özelleştirmelerle 24.625,94 geldi almak mantıklımıdır.
uygun ve kaliteli monitör istiyorum
2 adet almayı düşünüyorum fp ürünü
1 laptop için NVDİA RTX 4050 Laptop GPU var 2 k Desteklerimi
Dierinede zaten pc hocasının sistemi 2 k desteklediğini biliyorum ama laptop desteklerimi ?
önerilerinizi bekliyorum