Arama sonuçları: *

• Users: arnold34
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Aula f75 E tuşu takılı kalıyor

Selam arkadaşlar, Amazon’dan Aula F75 (siyah) sipariş ettim, bugün elime ulaştı. Klavyeyi kontrol ederken E tuşunun basarken yarıda takıldığını fark ettim. Tam akıcı inmiyor, hafif sürtüyormuş gibi kalıyor. Diğer tuşlarda şimdilik bir sorun yok. Amazon iade sürecinde iki seçenek var: .Para...
  2. A

Aula f75 mi g75 pro mu

Arkadaşlar merhaba, İki klavye arasında kaldım: Aula F75 Mchose G75 Pro Klavye aldıktan sonra siyah, ışık geçiren Türkçe karakterli keycaps almayı düşünüyorum. Bu konuda öneriniz var mı? Ayrıca klavyenin kendi stock keycapslerini satmayı düşünüyorum. İkinci elde ortalama ne kadar eder, sizce...
  3. A

%75 klavye tavsiyesi arıyorum

Merhaba arkadaşlar Max 3 bin TL civarında klavye arıyorum. Hem kablolu hem 2.4GHz dongle ile kablosuz kullanım olması lazım. Şu an Aula F75’e bakıyorum, fiyatı yaklaşık 2800 TL. Bu fiyata alınır mı yoksa indirim beklemeye değer mi, sık indirime giren bir model mi? Aslında Aula F87 Pro...
  4. A

Farklı modemde farklı hat değerleri?

Arkadaşlar 2 numaralı modem tenda v12 ve hat değerlerim böyle ve gün içinde kopma sorunları yaşıyorum, 1 numaralı ise eski modemim Zyxel vmg3312 bugün test amaçlı bu modemi taktım ve hat değerlerim bu şekilde oldu.Acaba sorunlarım tenda modem ile alakalı olabilirmi Zyxelde hat zayıflaması...
  5. A

Mouse pad tavsiye lazım

Merhaba arkadaşlar 40x30 boyutlarında mousepad bakıyorum bir kaç tane buldum hangisini tavsiye edersiniz, yada farklı önerilere açığım masaya iyi yapışıp kaymaması lazım. Bütçe:Max 400tl Benim baktıklarım...
  6. A

Egsoz fanını pump fan girişine takabilirmiyim

Arkadaşlar kasamın önündeki 3 fanı sys fan girişlerine taktım ancak egsoz fanı için yer kalmadı pump fan girişi var anakartımda oraya taksam bir sorun olurmu acaba yoksa fan çoklayıcı mı almam gerekiyor fanlarım 3 pinli
  7. A

Hangi anakartı almalıyım

https://www.amazon.com.tr/dp/B0C4FNK1R5?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asus-prime-b650m-k-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,256378121.html Merhaba arkadaşlar bu 2 anakarttan hangisini almalıyım aslında msi yı amazon üzerinden az önce sipariş verdim...
  8. A

Sistemimi ddr5 e çeviriyorum yardım lazım

Arkadaşlar sistemimi ddr5 e çevirmeye karar verdim anakart, ram ve işlemci seçtim kendimce bakarmısınız olurmu bunlar işlemci olarak ryzen 7500f alıcam fansız olanlardan anakart olarak bunu seçtim kart kampanyası felan derken 500tl ucuza gelicek...
  9. A

Bu sistemi nasıl yükseltebilirim

Arkadaşlar 6 ay önce aldığım bu sistemdeki anakart ve ramleri satıp ddr5 anakart ve ram alıp 12400f ile devam etmekmi mantıklı olur yoksa direkt ddr4 de kalıp işlemci yükseltmekmi fikir verirmisiniz şu anki sistemde 2 tane 8gb ram var
  10. A

Rdr2 save dosyası sorunu

Arkadaşlar internette 20 tl ye satılan paylaşımlı hesaplardan alıp rdr2 oynuyordum 40 saat felan oynamışımdır hikayede baya bir ilerledim oyun hoşuma gittiği ve şu anda indirimli olduğu için steamden alıcam ancak eski kaldığım yerden devam edebilirmiyim acaba oyunun save dosyalarını aktarabilirmiyim
  11. A

Modem alt kattan çekmiyor

Merhaba arkadaşlar bugün eve gelen turktelekom ekiplerine modemin yerini degistirttim ancak modemin yeri değiştikten sonra alt kattaki evde yaşayan kardeşim kendi odasında sinyalin ve internet hızının düştüğünü söyledi modemim Zyxel vgm3312 b10b modeli sizce kaliteli bir modem alsam alt katta...
  12. A

Bloody T50 LK Mouse ışıkları kapatılabilirmi

Merhaba arkadaşlar aşağıdaki linkteki mouse almaya karar verdim ancak bunu pc ye takınca ışıkları sabitmi yanıyor kapatmak istiyorum ben ışıklarını olmazmı acaba https://www.hepsiburada.com/bloody-t50-lk-optik-multi-core-metal-ayak-4000cpi-oyuncu-mouse-p-BD804894?magaza=Nethouse&
  13. A

4000 TL monitör tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar 4000 e kadar dahili hoparlörü olan bir monitör lazım tavsiyelerinizi bekliyorum.
  14. A

3 pinli fanları bu çoğaltıcı ile kontrol edebilirmiyim?

Arkadaşlar anakartımda bir tane sys fan girişi var ve buna 3 pinli egzoz fan bağlanmış ve bunun biostan hızını kontrol edebiliyorum ancak öndeki 3 fan psu ya bağlı olduğu için kontrol edemiyorum, linkteki ürünü aldım daha elime geçmedi öndeki 3 fan + egzoz fanını bu çoklayıcının 4 ucuna bağlasam...
  15. A

Asus VP249QGR Monitör alınır mı?

Arkadaşlar bu monitör sizce alınır mı? bütçem 4000 TL ve dahili hoparlör olan bir monitör bakıyorum.Bu monitörü alsam hdml kablo ile kasaya bağlayınca hoparlör den ses alabilirmiyim yoksa başka bir kablomu gerekli
  16. A

Argb çoklayıcı tavsiye

Arkadaşlar merhaba kasamın önündeki 3 fan buraya bağlı ve reset tuşundan renklerini kontrol edebiliyorum şimdi kule tipi soğutucu taktım bir kablosunu CPU fan yazan yere taktım ancak argb kablosunu takacak yer kalmadı nasıl bir şey almam gerekiyor
  17. A

Studz Ac1300 PC görmüyor

https://app.hb.biz/YoWMXElDMJXN Bu ürünü aldım driverlarını indirip kurdum herşeyi denedim ancak masaüstü PC de çalıştıramadım ışığı bile yanmadı, laptopa taktım driver felan kurmadan direkt çalıştı neden acaba
  18. A

Wifi adaptör önerisi

Arkadaşlar wifi adaptörü almam lazım hangisini tavsiye ederseniz benim aklımda boyutu küçük olan var daha az yer kaplar sizce diğeri ile arasında herhangi bir fark olurmu Modeme uzaklık 7-8 metre
  19. A

Hangi soğutucuyu almalıyım

Arkadaşlar bu 2 soğutucudan hangisini tavsiye edersiniz thermalright olan 100 TL daha ucuza geliyor. Kasam thermaltake s200 650w
  20. A

Bu kule tipi soğutucu için kontrolcü almam gereklimi

THERMALTAKE S200 TG 650W 80PLUS ARGB 4x120mm Fanlı MidT ATX Siyah Kasa Arkadaşlar id cooling se 214 argb kule tipi soğutucusunu almaya karar verdim kasam bu ana kartımda argb desteği yok ben bu soğutucunun ışıklarını kontrol edip kapatabilmek için kontrolcü almam gerekiyormu yoksa kasadan...
Geri