Arama sonuçları: *

• Users: cansux
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. cansux

Mouse skatez önerisi

Superlight 2 mouse kullanıyorum, wraith skatelerden almıştım fakat kayganlığını beğenmedim ve sürtünme takılma hissise oluyor hissiyatıda güzel değil. Stabil, en kaygan ve hızlı, kaliteli, uzun ömürlü bir mouse skate arıyorum. Mousepadim klassgear longteng huoyun hibrit 50 hız 50 kontrol...
  2. cansux

Cyberpunk akıcı oynayamıyorum

Sistemim güçlü fakat Cyberpunk'u akıcı oynayamıyorum. Her şey en yüksek ayarlarda 2K'da FSR 4 Kalite modunda bile şehir içinde 70-80 FPS alıyorum ve hiç akıcı hissettirmiyor. Üstelik FSR açıkken ekran kartı kullanımı da azalıyor, FSR kapatınca da FPS'ler yine 70 falan ve hiç akıcı değil. Ne...
  3. cansux

Bilgisayardan gelen cızz sesi

Merhaba, sıvı soğutma değiştirdim MSİ Mag A13 360. Önceden böyle bir ses yoktu yeni modeli taktıktan sonra başladı . Bazı kullanıcılar sesin bu sıvı soğutmadan geldiğini söylüyor ama emin de olamadım. Rdr 2 testimden örnek vereyim: Cızz sesi oyun tam performansta iken var fakat esc bastığım...
  4. cansux

Cyberpunk CPU kullanımı ve sıcaklığı yüksek

Öncesinde ( 1 ay önce) oyunda %40-50 kullanım ile 63-65 derece arasında oynuyordum. Bilgisayarım sıvı soğutma rulman arızasından dolayı garantiye gitti sıfırı ile değişti. Şuanda oyunda %80-85 arası bir işlemci kullanımı 74-76 derece arası da bir sıcaklığı var. 83 watt civarı da bir güç çekiyor...
  5. cansux

Asus gpu tweak 2 ayarlar sıfırlanıyor

Merhaba, 9070XT kullanıyorum. Yazılım üzerinden oc mode seçiyorum fakat pc her yeniden başladığında ayarlarım sıfırlanmış oluyor game modunda başlıyor. Ayrıca kapatmama rağmen program inadına tekrardan açılıyor yeniden başlatınca. Bu sorunu nasıl çözerim.
  6. cansux

Bitfenix Cube V2 360mm sıvı soğutmayla yaşadığım sorunlar

Sıvı soğutmayı İncehesap üzerinden satın aldım ilk elime ulaştığında sıvı kaçırdığını ve ekran kartının üzerine sıvı damlattığını fark ettim garantiye gönderdim sıfırı ile değiştirildi bana geri gönderildi. Aradan 2 hafta geçti şimdi de fan rulmanı bozuldu ve çok şiddetli ses gelmekte bir...
  7. cansux

Hangi oyunu almalıyım?

Merhaba, Doom the dark ages ile Starfield aynı fiyata satılıyor şuan da hangisini almalıyım? Doom daha mı hareketli? Çok fazla hareketli ve hızlı oyunları sevmiyorum ve çok fazla korku oyunum var oyunları bilen tanıyan varsa öneri verebilir mi?
  8. cansux

ASUS TUF Gaming VG27AQML1A monitörden sesler geliyor

Monitör kapalı iken çıt, çat benzeri çatırdama sesleri geliyor gece yataktayken bile duyuyorum sebebini bilen var mı?
  9. cansux

RDR2 onur puanı gelmiyor & en iyi atı nasıl alırım?

Merhaba, iki tane sorum var. İlki beyaz arap atım çıkan kargaşada tren çarpması sonucu hayatını kaybetti. En iyi atı nereden alırım? Çünkü beyaz arap atı tekrar spawn olmuyormuş. Ek olarak saint halkına selam verince ya da fare öldürünce bana onur puanı gelmiyor bunu nasıl düzeltirim chapter...
  10. cansux

Yardım The last of us 2k'da bulanık

Oyunda FSR kapatıp her şeyi varsayılan yapınca render işleme çözünürlüğü de 2560x1440p oluyor fakat bu ayarda ağaçlar otlar ve diğer yerler bir tık bulanık geldi gözüme. FSR açınca da işleme çözünürlüğü düşüyor fakat daha net olduğunu fark ettim. Bu durumu nasıl düzeltebilirim. Arada fps farkı...
  11. cansux

Marvel Spider-Man 2 oynamadan önce diğer oyunları da oynamam gerekir mi?

Direkt olarak 2. oyunu oynamak istiyorum önceki oyunlara para vermek istemiyorum. Hikayede aşırı bi kopukluk ya da oyuna yabancılık vb yaşar mıyım?
  12. cansux

Yardım Red Dead Redemption 2 "unknown error ffffff" hatası

Sistem özelliklerim RX 9070XT R7 7800X3D. Oyundan atıyor arada bir ve başlıkta yazdığım hatayı veriyor oyun orijinal steamdan alındı. Dosya doğrulaması yaptım tekrar çıkıyor arada sırada. Tamda görevin tam ortasında çıkınca baştan yapmak zorunda kalıyorum.
  13. cansux

Dying light the beast alınır mı?

Dying light the beast steamda 45 dolardan 35 dolara düşmüş %25 indirimle sizce alınır mı epic gameste falan daha ucuz olur 1310₺ civarı, almalı mıyım yoksa daha yüksek bir indirim gelirmi yakın zamanda?
  14. cansux

Yüksek sistem isteyen oyun önerisi

Ekran görüntüsünü eklediğim tarzlarda (kısaca her tür olabilir) oyun arıyorum sistem gereksinimleri yüksek, grafikleri üst düzey olsun. Steam, epic games fark etmez. (Wukong hariç onu aldım)
  15. cansux

Yardım RDR2 Chapter 1 nasıl geçilir, Türkçe yama nasıl kurabilirim.

Oyuna yeni başladım, direkt chapter 1'i oynamayıp chapter 2'den itibaren oynamak istiyorum, nasıl yüklerim? Herhangi bir kaybım olurmu oyunda 1'i atlarsam? Bazı görevler zor sıkıcı ve geçemiyorum o yüzden. Ek olarak Türkçe yama da kurmak istiyorum altyazı, metinler vb nasıl yapabilirim?
  16. cansux

RDR2 görüntü ayarları nasıl olmalı?

Merhaba, sistemim gayet yeterli. Oyunda ki en güzel, kaliteli, gerçekçi görüntüyü almak için hangi ayarları açmalıyım, yapmalıyım? Ekran görüntülerini ekliyorum.
  17. cansux

Cyberpunk görüntü bozukluğu

Bu tarz bir durum yaşıyorum belirli noktalarda, mouseyi hareket ettirince geçiyor bunu nasıl düzeltebilirim?
  18. cansux

Last of us görüntü ayarlarım nasıl olmalı?

Ekran görüntülerini ekliyorum gerekli yerleri işaretledim, bilen biri detaylı inceleyip aydınlatırsa sevinirim çok kafam karıştı. Beklentim en iyi ve kaliteli görüntüyü elde etmek bozulma kırılma olmadan. Sistemim yeterli, oyunda bi ayarı açınca diğeri kapanıyor.
  19. cansux

RDR2 GÖREVİ GEÇEMİYORUM

Oyuna yeni başladım, tren patlatma görevinde trenin üzerine atladığımız kısımda lenny trende asılı kalıyor mouse sağ tuşunu gösterip çek diyor fakat yavaşça bas çek yapmama, basılı tutmama ve çok hızlı tıklamama rağmen bir türlü görevi geçemiyorum trenden düşüyor ve görev başarısız oluyor en...
  20. cansux

Amazon kapanan hesap kayıp sipariş

Merhaba, amazondan 3569₺'lik bir kulaklık siparişi verdikten sonra hesabım kalıcı olarak kapatıldı ve bir daha açılmayacağı söylendi yeni üye olmuştum zaten ilk siparişimdi. Gelen mesajda mevcut siparişlerinizi iptal ettik dedi. Asıl konumuz sipariş iptal edilmedi, kapanma mesajı geldikten bir...
Geri