Arama sonuçları: *

• Users: Piyoxy06
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

9800X3D + 9070XT sisteme OLED oneri

Onerilerinizi bekliyorum, Türkiye'deki OLED piyasasi cok garip yurt disi oneri/inceleme videolarini izleyince bir caciga yaramiyor. butce urune gore oynar
  2. P

Topladığım parçalar sizce olmuş mu? rekabetci + singleplayer sistem

9800x3d islemci 21K 9070xt pulse ekran karti 31K rog b850A anakart 13K lian li 217 beyaz kasa 5.5K phantom spirit 120 se islemci sogutucu 1.7K Ares White RGB 32GB (2x16GB) 6400MHz CL32 (fiyatlar artmadan once) 5K samsung 970 evo 250gb + 2tb sata ssd (onceki sistemden) 1000w 80+ gold corsair psu...
  3. P

6400MHz RAM 1:1 stabil mi ve hangi timingler sıkılaştırmalı? FPU kombine testte fail

ram: LD5EU016G-R6400GDWA anakart: ROG STRIX B850-A GAMING WIFI islemci + sogutucu: 9800x3d + phantom spirit 120 se Sistemi yeni topladim, bugün kurdum. AIDA64 stabilite testinde 4 test birden yapinca test hata veriyor. Fpu haric 3'lü test deneyince sıkıntı yok. Tek basina fpu yapınca da...
  4. P

9800x3d için beyaz anakart önerisi

Aklımdaki model şuan bu. x870 lerden daha f/p geldi, önerilerinizi bekliyorum. İlla full beyaz olmasına gerek yok ama lian li lancool 217 kasayla uyumlu olsun. https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asus-rog-strix-b850-a-gaming-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,905292934.html ekran kartı daha net...
  5. P

Aula F75 kuzey RGB mi guney RGB mi alinmali

Kuzeye bakanlar gozu yormuyormus ve ses olarak daha farkliymis sanirim ama Cherry profil keycaplerde surtme yapiyormus. Guneye bakanlar tus araligindan direk goze isik geldiginden rahatsiz ediyormus ama her turlu keycape uyuyormus anladigim kadariyla. Bir de genel olarak guney olanlarin sesi...
  6. P

650-750W 80+ PSU'lu kasa önerisi

Eğer daha ucuz veya kaliteli olacaksa ayrı ayrı da alabilirim sıkıntı yok. Şimdiye kadar şu modelleri buldum, önerilerinizi bekliyorum. Sol üsttekini almayı planlıyordum ama bir fikir alayım dedim. Bütçem biraz sınırlı, f/p ürün arıyorum. Fotoğraftakilerden daha iyi olacak önerilerinizi...
  7. P

43k'ya bilgisayar toplama

Depolama ve Monitör hariç. Taksitle alacağım aylık toplam 9k yı çok geçmemesi lazım. Pahalı parçalar için peşin ödeme mümkün değil, taksitli linkler atın lütfen. İşlemci ekran kartından daha önemli, x3d olursa tadından yenmez. Bütçe sadece işlemci için arttırabilirim, onun harici 43k sabit.
  8. P

35-40 bin TL'ye X3D işlemcili monitör hariç sistem önerisi

AM4 mü AM5 mi daha iyi olur bilemedim. X3D olursa hazır sisteme de okeyim. İşlemcinin X3D olması şart, Black Desert Online ve CAD programları için. Monitörüm 1080p 144Hz.
Geri