Arama sonuçları: *

1. P

Kaliteli gpu kablosu nerden bulurum?

Merhaba iyi günler Gecen hafta sahibinden uzerinden ikinci el psu aldim bana bir iki kablosu eksik ama yedek kablolar önemli degil dedi bende sata kablosu falan sandim pek takmadim simdi elime ulaştı icinden tek bir gpu kablosu cikti 3080 e baglicam yetmiyor ayrica cikan tek gpu kablosunada...
  2. P

Monitorde parlakligin ikiye bolunmesi

Merhaba Monitorum bir anda bu sekilde ikiye bolundi nasil duzeltxegimi bilmiyorum fotograf belli olsun diye ekran asiri rahatsiz etmeye basladi artik
  3. P

Yardım Ekran kartı için macun önerisi

Merhaba, iyi günler. Elimde ikinci elden aldığım MSI GAMING Z TRIO 3080 LHR ekran kartı var. Kasayı bayadır temizlemiyordum, bugün temizlemek istedim. Ekran kartı da bayağı kötü durumdaydı, toz kir içindeydi. Yani içli dışlı temizleyeyim derken termal macundan eser bile kalmadığını gördüm. Onun...
  4. P

3080 3 pcle kablosu gerek ama bende iki adet var

Merhaba iyi günler dilerjm msi gaming z trio 3080 aldim ama 3 pcle girisi var benim psu da ise 2 adet gitis var zaten elimde de iki adet pcle kablosu var birde 12v2×6 girisi var fotolardan durumu daha iyi anlarsiniz bu girisi kullansam sorun olur mu yakma tarzi
  5. P

2025 yılında 3080 alınır mı?

Elimde kullandigim b580 var ve satmayi dusunuyorum hatta birisi ile anlastim bile zamaninda nvidia kullandigim icin intele gecince cok geride kalmis hissediyorum butcem fazla olmadigi icin ikinci el msi 3080 almayi dusunuyorum hala is gorur mu 1080p monitor var 2k yapmayi dusunuyorum onu da
  6. P

Discord sunucusunda doxlandım

Merhaba sunucuda seste tek basima takilirken adamin biri gelip doxing yazalim mi dedi bende haliyle reddettim ne oldugunu bile bilmiyordum o zamana kadar neyse tamam dedi yayin acti bir anda discord id mi kopyalayip cmd gibi bisey acikti oraya yapistirdi o sirada endise ve acele ile ss almayi...
  7. P

Anakarta güc gelmiyor

Merhaba, iyi günler dilerim. Arkadaşımın MSI B760 Project Zero anakartını aldı bugün. Kurulumunu yaptık ama anakartta bir türlü güç gelmiyor. PSU'da sorun var desem, daha sabah diğer sistemi açıyordu.Yeni kasa aldı. Kasanın power tuşunda sorun var desem, ön panel kablosunu söküp tornavida ile...
  8. P

4080 Super için AMD işlemci tavsiyesi

Merhaba, iyi günler. Fazla bütçem yok, 11-13k arası bir fiyata ikinci el veya sıfır AMD işlemci arıyorum. Ryzen 7 7700X ile Ryzen 9 7900 arasında kaldım. Daha çok oyun için kullanacağım. Eski işlemcimi (7800X3D) borcum için satmıştım. Şu an 7500F kullanıyorum, o yüzden 7800X3D'ye yakın bir...
Geri