Arama sonuçları: *

• Users: frozen_
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. frozen_

25.000 TL telefon önerisi

Arkadaşlar 25.000 TL bütçem var. 120HZ ve üzeri android bir telefon bakıyorum. Bataryası 5000MAH üzmeyeceğini düşünüyorum. İşlemcisi de iyi olsun arada bir oyun oynarım ama kamerası şuanlık biraz daha öncelikli gibi yani kamerasının bir S24FE gibi olmasını istiyorum. Tüm markaların önerilerine...
  2. frozen_

Ev için barfiks barı önerisi.

Selamlar, ben evde kullanmak için barfiks barı arıyorum. Kapı arası olmasın. Kapı aralarımız uygun değil çünkü tahta. Koridor barfiksi de pek istemiyorum. Direkt olarak yerden destek alan ve sallanmayan f/p bir şey arıyorum. Teşekkürler.
  3. frozen_

F/P Oyuncu veya Ofis Koltuğu Önerisi

Bütçem 9K. Ama ne kadar fp olursa benim için o kadar iyi bu yüzden ucuz ama iyi koltuklarsa önerebilirsiniz. Kumaş, kaliteli ve rahat bir koltuk arıyorum. Tüm önerilere açığım.
  4. frozen_

Steam 87 GB Gözüküyor

Selam. Depolama alanım az kaldığı için bazı uygulamaları silecektim ama steam'in neden 87 GB gözüktüğünü anlayamadım.
  5. frozen_

F/P Direnç Bandı Seti Önerisi

Selam arkadaşlar, ben evde spor yapmak için direnç bandı seti almayı düşünüyorum. Aklımda Decathlon'da satılan bu set vardı ama fiyatı tuzlu gibi geldi. https://www.decathlon.com.tr/p/direnc-bandi-seti-3-adet-15-kg-25-kg-35-kg/_/R-p-344563?mc=8785433&c=MAV%C4%B0_TURUNCU_SARI Ayrıca bunlar için...
  6. frozen_

AMD Software Kendi Kendine Açılıyor

Selam arkadaşlar AMD Software update ile 25.6.1 kurdum ama software yaklaşık dakikada 1-2 kere kendi kendine açılıp ekrana geliyor ve hiç bir şey yaptırmıyor bunun üzerine bir eskü sürümü yükledim ama aynı sorun halen devam ediyorum yardım eder misiniz?
  7. frozen_

Mouse Makrosu Yardım

Selam arkadaşlar W75 klavyem var ve v2 pro mouse var. Scroll wheel up-down tuşlarını yukarı ve aşağı ok tuşlarına ayarlamak istiyorum bunun için kullanabileceğim ayrı bir macro programı var mıdır veya klavyemin makrosundan nasıl yapabilirim?
  8. frozen_

PC için Gamepad Önerisi

Selam arkadaşlar uzun süredir gamepad araştırıyorum. Bütçem 3000TL. Düşündüğüm ürünlerde var: BIGBIG WON Blitz Fantech Shooter III Fantech EOS Pro BIGBIG WON Gale Hall BIGBIG WON Rainbow 2 Pro Combo GameSir Cyclone 2 GuliKit KK3 PRO Fantech Nova Pro V2 Not: Fantech Nova Pro V2'nin kablosuz...
  9. frozen_

Black Myth Wukong Error

Selam arkadaşlar Black Myth Wukong'da oyna butonuna bastığım anda bu hatayı alıyorum çözümünü bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir misiniz?
  10. frozen_

BU FORUMDAKİ EN YÜKSEK MESAJI OLAN KİM?

Arkadaşlar benim hesabımın açılma tarihi yandaki gibi elimden geldiğince insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum, dorumla ilgileniyorum. Sizin kaç mesajınız var merak ettim.
  11. frozen_

FORUMDA GÖRDÜĞÜNÜZ EN DEĞİŞİK KONU

Arkadaşlar bir sorum olacak merak ettimde bu forumda gördüğünüz en değişik konu veya mesaj neydi. Ben daha bugün bir konu gördüm https://forum.donanimarsivi.com/konu/yeni-mousepad-alinca-sens-degismeli-mi.1082094/#post-9712652 bu konuda üstte sa knk yazan adam ilk olarak görsel yükledi sonradan...
  12. frozen_

Patriot Viper Ram RGB Nasıl Değiştirilir?

Selam arkadaşlar Viper Venom 2x16GB Ram var. RGB rengini nasıl ayarlayabilirim acaba bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.
  13. frozen_

SİZCE EN İYİ ANİME İZLEME SİTESİ NEDİR?

Arkadaşlar en beğendiğiniz ve sevdiğiniz anime sitesi nedir? Benim Openani.me
  14. frozen_

INTEL ARC B580 NASILDIR

Arkadaşım PC toplayacak. Maksimum 20-25K bütçesi var. O pek anlamıyor PC'den. Ben bu fiyatlara ona RTX 4060 veya RX 6600 XT bir sistem bakıyordum. Intel ARC B580'i çıkarınca sanki fikrim ona kaydı gibi. Zahmet olmayacaksa max 20K bir hazır sistem atabilir misiniz? Bu arada arkadaşım FPS tarzı...
  15. frozen_

Wraith W75 İnceleme - Alınır Mı?

Selam arkadaşlar yaklaşık olarak 3-4 aydır kullandığım klavye olan Wraith W75'in bir inceleme konusunu açayım dedim. Aranızda alacak olan arkadaşlar varsa umarım yardımcı olurum. Teknik Özellikler: *Switch: Gateron KS20-U Dual Rail *Gasket Mount *8K HZ' e kadar destekliyor. *Rapid Trigger *16.8M...
  16. frozen_

240HZ Monitör OC ile kullanılırsa bir sorun olur mu?

Selam arkadaşlar benim monitörüm bu https://www.teknosa.com/dell-g2524h-25-280-hz-05-ms-full-hd-adaptive-sync-fast-ips-oyuncu-monitoru-p-788400804?shopId=2572&v=1.26.1 Normalde ilk aldığında 240HZ olarak geliyor en fazla, fakat monitörün OSD menüsünde overclock seçeneği var ve oradan 250 - 260 -...
Geri