Arama sonuçları: *

• Users: Flwz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Akko Fun 60 ESC tuşu kırmızı yanıyor

Akko fun 60 ESC tusu kırmızı yanıyor hiçbir şekilde düzelmiyor, çözümünü bilen var mı?
  2. F

Akko Fun 60 ESC Tuşu Sorunu

akko fun 60 esc tuşu kırmızı yanıyor ve hiç bir şekilde düzelmedi nasıl düzelir driver felan denedim olmadı nasıl olucak yardım edin
  3. F

Akko fun 60 tuş atama

arkadaşlar ses açma kapatma gibi tuşları fn kombinasyonu ile nasıl atayabilirim driverdan hic bir şey anlamadım yardımcı olabilecek varsa yardım edebilirmi
  4. F

Manyetik Switch Klavye Yardımcı Olun Pls

Selamlar klavye arayışındayım aklımda akko fun60 pro vardı fakat bu klavyeyi uzun zamandır bekliyorum stoklara hala gelmedi ne zaman gelir aceba tahmini bilgide vermiyorlar ona benzer mchose ace 60 pro var fakat pek fazla incelemesini bulamadım attackshark x68 ve madlions mad68 klavyeleride var...
  5. F

DNS Herhangi bir gücenlik sorunu yaratırmı

Discord için pc de dns değiştirmek istedim fakat bu bir güvenlik sorunu yaratırmı aklıma takıldı
  6. F

FACEIT kimlik doğrulama güvenilir midir?

FACEIT girecektim benden kimlik doğrulama istedi T.C. falan girmemi istiyor bu güvenli midir?
  7. F

Spotify Çöktümü PC de?

Merhaba Spotify çöktümü bende telefonda çalışıyor fakat PC de bir şeyler ters gitti diye hata veriyor sadece PC de oluyor bu sizde de aynı şekilmi.
  8. F

Hangi termal Macun almalıyım Yardımcı Olur musunuz?

Piyasada MX4 ve Thermal Grizzly Kryonaut gibi markalar var MX4'ün cok fazla sahtesi varmıs galiba işlemciyi iyi soğutacak önerebileceğiniz bir termal macun var mıdır?
  9. F

Epic Games Yılbaşı İndirimi Bu Sene Olurmu?

Beyler epic games de yılbaşı indirimi olucakmı bilgisi olan varmı
  10. F

Dragonfly F1 Pro alınır mı?

Selamlar wraith üzerinden Dragonfly F1 Pro mouse almayı düşünüyorum kronik sıkıntıları varmıdır problem çıkartırmı mouse u kullanan varsa önerir misiniz? birde wraith bu açıdan güvenilir bir yermidir sizce
  11. F

Wraith esports güvenilirmidir yardımcı olurmusunuz

Wraith üzerinden mouse almayı düşünüyorum bazı kullanıcılar bozuk ürün gönderiyorlar demiş mouse alan arkadaşlar varmı önerir misiniz?.Yardımcı olursanız sevinirim
Geri