Arama sonuçları: *

• Users: kalender53
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. kalender53

İnno 3d 5070 mi gigabayt windforce mi ?

Arkadaşlar merhaba, bi arkadaşıma 5070 ekran kartı alacağız,İnno 3D ile gigabayt windforce arasında kaldık. inno 2 fanlı gigabayt 3 fanlı.Hangisini tercih etmeliyiz? İnno 3 bin daha uygun.
  2. kalender53

Pc ve PS5 uyumlu gamepad !

Başlıkta da belirttiğim gibi,hem ps5 de hem de pc de uyumlu çalışacak gamepad arıyorum,razer wolverine v2 hariç önerileriniz var mıdır?
  3. kalender53

5070 ekran kartı oyunlarda hata alıyorum !

Herkese merhaba arkadaslar,arkadasa vatandan yeni bir sistem topladık,ekran kartı 5070 işlemci 7600x,warzone ve fifa da bu hataları alıyoruz,sizce sorun neyden kaynaklanıyor?
  4. kalender53

Çözüldü✓ DDR 5 Farklı ram kullanımı

Merhaba, Elimde Kingston Fury 2*8 16GB 6000 MHZ 30 CL ramler vardı,CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance 6000MHZ 30 CL ram e upgurade yaptım.Normal de eski ramlari satıcaktım ama ölü fiyatlar verdikleri için satmaktan vazgeçtim.Hepsini takıp 48 GB olarak kullanabilir miyim,CL ve MHZ değerleri...
  5. kalender53

Çözüldü✓ İng klavye kısayol sorunu

Merhaba arkadaşlar, mchse g75 pro klavyeyi satın aldım fakat kısayolları bir türlü kullanamıyorum.Mesela @ yapıcam klavye de 2 tuşunun altında gösteriyor ama hangi kombinasyonu denesem @ yapmıyor.Sistem tr klavye olarak ayarlı.Bunun bi sistemden klavyeyi ingilizce yapmaktan başka çözümü var mı?
  6. kalender53

Çözüldü✓ Bu ramlar anakartım ile uyumlu mu?

Merhaba arkadaşlar, MSİ B650m gamin plus anakartım var.Siteye baktım ama bulamadım,aşağıda ki ram anakartım ile uyumlumudur?Bilen yardımcı olabilir mi ? https://www.itopya.com/corsair-32gb-2x16gb-vengeance-rgb-6000mhz-cl30-ddr5-beyaz-dual-kit-ram_u27717
  7. kalender53

Çözüldü✓ Bu USB portları ne için kullanılır, en hızlısı hangisidir?

Herkese merhaba,Elimde Msi B650m gaming plus wifi anakart mevcut.Özellikle mouse fareyi hangi porta takmalıyım,kırmızı port ne anlama geliyor.Yardımcı olabilecek olan var mı?
  8. kalender53

Msi mag pano m100r pz için kablo önerisi?

Herkese merhaba,Msi mag pano m100r pz white kasaya sahibim fakat psudan gelen siyah kablolar çok fazla göze batıyor.Fazla anlamıyorum anakarta gelen büyük kablo ve ekran kartına gelen kabloyu beyaz kablo ile değiştirmek istiyorum,önerebileceğin ürün varmıdır ?
  9. kalender53

Razer Wolverine V2 pro Pc de Xbox olarak gözüküyor !

Merhaba,Başlıkta da belirttiğim gibi Razer Wolverine V2 pro gamepade sahibim fakat pc desteği olmasına rağmen tuşlar xbox olarak gözüküyor.Bunun düzenlenmesi için bildiğiniz bir çözüm var mı ?
Geri