Arama sonuçları: *

• Users: tab_enter
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. tab_enter

USB Olmadan Linux Kurmak

Ben github sitesinden bir tool kullanacağım. Linux ile açılıyormuş. Bu linuxtan anlamam. USB bellek yok şu an elimde. Linux'u nasıl çalıştırabilirim pc de? Emulatör falan var mı?
  2. tab_enter

5500 TL Hazır sistem ve monitör tavsiyesi

Bütçe en fazla 5500 TL Monitör dahil. Arkadaşıma bilgisayar alacağız. Monitörü ayrı yerden alabilir. Ama bilgisayarı tek bir yerden almak zorunda. İstediği şeyler 1080p de pubg ve csgo oynamak. Kasmadan. Grafikler düşükte. Ne öneriyorsunuz. Eskiden piyasayı takip ederdim şimdi bir baktım uçmuş...
  3. tab_enter

İphone Kablo Önerisi?

Kablom koptu. Orijinal e yakın kalite de bir bataryam var. Pil sağlığı %100 diyor. Ama bana %95 gibi geliyor kalitesi. Zaten batarya 1715 mAh. Telefonun hızı performansı iyi. %10 dan sonra kasmaya başlıyor ve hemen kapanıyor. Önümüzdeki yaz sonu satıcam. O zamana kadar hangi kabloyu almalıyım...
  4. tab_enter

Yardım Mikrofon dan ses kötü geliyor? (YARDIM)

Dostlar selam. Abdullah abinin eskiden incelediği bir kulaklık var elim de. Onun mikrofon testlerinde gayet iyi geliyordu ses. Ben ilk aldığımda da şimdi de ses iyi çıkmıyor mikrofondan. Cızırtı oluşuyor. Driver kurulu değilken de böyleydi kuruluyken de. Şu orijinal programı ile deniyorum...
  5. tab_enter

Bu oyun kapandı mı?

Bu crossfire kapandı mı? https://crossfire.z8games.com/signup_tr
  6. tab_enter

Sistem Tavsiyesi ? (Max 4.000TL)

(Lütfen konuyu tam okuyun) Doviz kurunu takip etmediğim için bu gün yine sizden yardım isteyeceğim. Bir arkadaşım masaüstü bilgisayar alacak. 1080p de oynuyor. Öyle ayar takıntısı yok lowda da oynar. Csgo , CS 1.6 , Lol , Zula , Gta 5 , Fortnite , Valorant , Pubg falan oynayacak. Daha çok...
  7. tab_enter

7600 TL PC ÖNERİSİ ??? ( YARDIM LAZIM )

Arkadaşla tartışıyoruz o elraen pc varya onu söylüyo. Elraenin şu modelinin hiç özelleştirme yapılmamış halini. https://inventus.com.tr/dedicated/elraenn/elraenn_jugularis.aspx Ben bu paraya daha iyi alınır diye düşünüyorum. Sizce? PC yi arkadaş alıcak. O yayıncıların bir tek iyi pc topladığını...
  8. tab_enter

Bu ekran kartı neden bu kadar pahalı?

Bu rx 580 modeli değil mi? Hiç bu kadar pahalı olur mu ya? Stok tan mıdır acaba? https://www.hepsiburada.com/powercolor-axrx-580-8gbd5-3dhdv2-oc-red-dragon-rx580-256bit-gddr5-8gb-ekran-karti-p-HBV00000AHD2E
  9. tab_enter

PC Geliştirme Tavsiye?

Arkadaşım da böyle bir sistem var ne yapmasını önerirsiniz? Bütçesi çok yok. İkinci el parçalar ile yükseltmek istiyor sistemini. Biliyorum ölü yatırım yapıcak ama pc almaya kalksa alamaz.
  10. tab_enter

Bu animasyonlar lazım. Yardım edebilicek biri var mı?

Bu videolarda ki animasyonları nerelerden buluyorlar. Ücretli veya ücretsiz. Envato markette aradım bulamadım. Konu yanlış yerdeyse kusura bakmayın. Pack halinde satılanlardan arıyorum. Pizza Konum Saat Daha bir sürü var aklıma gelmedi. Var mı bulabilicek aramızda?
  11. tab_enter

Öneri 150-200 TL Kulaklık Önerisi

Bi arkadaş sordu. Bu bütçe ile hem video çekilicek hem de oyun oynarken discord için kullanılıcak mikrofon lazım. Ne önerirsiniz? Gaming gecesinden de olur? 1604937537 Yok mu önerisi olan?
  12. tab_enter

Lower Thrid yapımı? (Yardım lazım)

Ateşli lower thrid yapmaya çalışıyorum. Bu dosyayı nereden bulabilirim? Ücretli ya da ücretsiz. Şu video da olan ateş kayan efekt lazım. Ses dosyasını buldum ama efekt lazım. 00:40 da başlıyor. Aramızda bunu bulabilicek biri var mı? Tam o efekt lazım. Ben photosop , after effects falan...
  13. tab_enter

Öneri Hangi ekran kartı alınır? (RTX2060 ya da RTX 2060SUPER ya da RX 5700xt)

Dostlar ekran kartında bazı markaların bazı modelleri iyi bazıları kötü oluyor. Peki ekran kartı alırken aşağıdaki markalardan hangisine bulaşmamalıyız? Hangileri tercih edilmedi? Yani hangileri fiyat performans şu zamanlar da? 5-6 sene çalışabilecek bir ekran kartı olmasını isterim. (1080p de)...
  14. tab_enter

Forum da dosya paylaşabilir miyim?

Elim de montaj seti var. Burada paylaşabilir miyim? İşinize yarayacak fotoğraflar , videolar , sesler falan var. Telifsiz içerikler. Yani çoğu kişinin kullandığı çoğu içerikler. Aralarında telifli içerik olduğunu düşünmüyorum.
  15. tab_enter

Yeni Türk Oyunu

Türk oyunu diye yeni bir oyun çıkmış. Dust 2 vardır dedim. Yanılmamışım. Pay to win olucak diye düşünüyorum. Ama grafiklerini beğendim. Sitesi: https://www.sabotajoyun.com/ Oynanış videoları: https://www.youtube.com/results?search_query=sabotaj+oyun
  16. tab_enter

Yurt dışı iphone kayıt etmeden kullanmak!

Evet böyle bir cihaz çıkmış. Malum kayıt ücretleri çok pahalandı. Gidip bu cihaz için telefon almanızı önermem çünkü fixlen me ihtimali var. Ama elinizde kapanmış bir yurtdışı telefon varsa tam size göre bir cihaz. Ürünün linki...
  17. tab_enter

[REHBER] Web Sitelerinin Eski Halini Görme!

Merhaba sizlere web sitelerinin eski halini görmeyi anlatacağım. Konu daha önce açıldıysa kusura bakmayın. Konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın. Bu site sayesinde mesela 1 sene önce bu parça kaç tl miş görebilirsiniz. Tüm sitelerde çalışıyor hemen hemen. 1- Siteye girin...
  18. tab_enter

[REHBER] Bilgisayar Hızlandırma !

Bu gün sizlere kasan , donan bilgisayarlarınızı hızlandırmayı göstericeğim. Konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın. Daha önce açıldımı bilmiyorum ama forumda bu ara soran çok. Rehber windows işletim sistemleri içindir. Zararlı bir şey gösterdiysem uyarın. Umarım işinize yarar. ...
  19. tab_enter

( REHBER ) - Bedava windows 10 pro orijinal!

UYARI: BU YÖNTEM PARASI OLMAYAN ARKADAŞLARA ALTERNATİFTİR GÜVENEN YAPSIN GÜVENMEYEN İNTERNETTE SATILAN UCUZ KEYLERDEN ALSIN O KEYLERİN ÇALIŞANI VAR ÇALIŞMAYANI VAR AMA BU YÖNTEM ÇALIŞIYOR Öncelikle hayırlı günler. Bedava windows 10 pro yapmayı göstericem. Güncelleme alıyor. Sağ alttaki yazı...
  20. tab_enter

Bilgisayar Modifiye!

Adam bildiğin modifiye etmiş.
Geri