Arama sonuçları: *

• Users: 1caagri
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 1

Bulaşık makinesi öneri ?

Arkadaşlar merhaba bulaşık makinesi alacağım bütçe 15.000-20.000 arası önerilerinizi bekliyorum
  2. 1

Öneri Apple Watch alınır mı ?

Selamlar arkadaşlar Apple Watch istiyorum ama mantıklı bir harcama mı bilmiyorum iPhone 14 pro max kullanıyorum bütçe taksitli olursa 20kya kadar çıkabilirim ama arkadaşım aklımı çelmeye çalışıyor gerek yok pahalı spora gitmiyorum uyku takibini çok önemsemiyorum diğer seçeneğim de 3d yazıcı...
  3. 1

Yardım Kulakiçi kulaklık önerisi

Selamlar arkadaşım kulaklık alıcak bütçe sınırlaması yok dedi suya tere dayanıklı olsun yere düşünce hemen parçalanmasın anc desteği olsun istiyor önerilerini bekliyorum
  4. 1

Yardım Sistem nasıldır arkadaşlar ?

https://ty.gl/ofxsrolpsu2da Arkadaşlar merhaba arkadaşım bu sistemi almak istiyor sadece cs ve valo oynayacakmış sizce nasıl öneri ve yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.
  5. 1

Yardım Kilo aldırıcı protein tozu önerisi

Selamlar arkadaşlar 1.80cm 70kg bir bireyim dışarıdan çok zayıf gözüküyorum 10-15kg eksiğim var nasıl kendime çok zarar vermeden kilo alabilirim hangi protein tozunu ya da başka tozları önerirsiniz(öneren olursa spora gidemem maalesef) Yardımcı olursanız çok sevinirim
  6. 1

Yardım 40K bütçe kasa monitör önerisi

Selamlar, arkadaşım kasa alıcak şimdilik cs2 ve valorant için monitör de dahil olucak cs2de sabit 240-250 Fps alabileceğim 240hz monitörlü sisteme bu bütçe yeter mi, önerilerinizi bekliyorum
  7. 1

Yardım Honor 400Pro vs Xiaomi 15T Pro yurt dışı ?

İyi forumlar, telefon almayı düşünüyorum daha yeni dikkatimi çekti xiaomi 15t pro yurtdışı 27k civarlarında server kayıtlı yazıyor Türkiye garantililer 50 küsür bandında sizce mantıklı olur mu özellikleri sesi kamerası baya iyi gözüküyor server kayıtlı yazınca herhangi bir sorun olur mu kapanma...
  8. 1

Yardım Akıllı kamera için sd kart önerisi

Selamlar arkadaşlar, xiomi wifi akıllı kamera için sd karta ihtiyacım var 256gb olucak önerirseniz sevinirim. Bütçe 1000-1200
  9. 1

Öneri Saç ve sakal makinası ?

Arkadaşlar merhaba saç ve sakal için tıraş makinası alacağım önerilerinizi bekliyorum bütçe 2000
  10. 1

Öneri 32’’ Oled monitöre ambilight led önerisi

Arkadaşlar selamlar samsung 32’’ G8 smart monitöre sahibim buna uygun ambilight led almayı istiyorum bütçem ortalama 1k civarı ama daha iyi f/p varsa onu zorlamaya çalışırım teşekkür ederim
  11. 1

Instagram İnstagram hesabım askıya alındı ?

Arkadaşlar hayırlı akşamlar instagram hesabım durduk yere askıya alındı selfie ve kimlik ile itiraz ettim başka yapmam yereken varmı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
  12. 1

Yardım Max 2000tl klavye önerisi

Arkadaşlar 2000tlye kadar mekanik klavye önerisi istiyorum numlocklu, switchi önemli değil hangisi daha f/p ise onu alabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim
  13. 1

Yardım Klasse mousepad site güvenilir mi ?

Arkadaşlar Klasse mousepad alıcam 90x40 ölçüsünde akakçede sadece bu site gözüküyor güvenilir midir ? https://gank.com.tr/klasse-pro-white-map-lines-90x40cm-gaming-mousepad?ref=akakce&v=1.70.4
  14. 1

Yardım Yurt dışı telefon hakkında ?

Selamlar arkadaşlar arkadaşım iPhone 16 pro telefon almış arkadaşından (yurt dışı ) satan arkadaş kapandıktan sonra 1 senelik geçici imeil atıldığını söylemiş böyle bişey varmı yardımcı olursanız sevirim .
  15. 1

Öneri Sakal için tıraş makinesi ?

Arkadaşlar merhaba sakal ve ense için traş makinesi almayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum. Bütçe 1500-2000
  16. 1

Yardım 3000tl GAMEPAD ÖNERİSİ

Arkadaşlar selamlar, bir sonraki hafta fc26 alıcam o yüzden gamepade ihtiyacım var oyun olarak forza 5, god of war ragnarok ve hikaye oyunlarım var ama şu anda tamamiyle fc26 için alacağım. Şu trigger manyetik switch olaylarından hiç anlamıyorum 3000tl civarında güzel bir kol önerir misiniz ?
  17. 1

Yardım Digiturk alacağım ama ??

Arkadaşlar bu sezon için digiturk alıcam ama geçen sezon kutulu almıştım ve sadece sezonun ilk yarısı hizmet verdiler ikinci sezona fiyatı şişlik paket gösterdiler almadım sezonun sadece ilk yarısını izlemiştim Yine almak istiyorum ama full sezon paketleri başka mı oluyor ?
  18. 1

Yardım YD S24 ULTRA İMEİ SORUNU VAR Mİ?

Selamlar arkadaşlar kardeşime iPhone 13 yerine yd s24 ultra almaya karar verdim oyun için alacak PUBG mobile oynuyor. İmei konusunda sıkıntı çıkıyor mu ya da herhangi bir sorun çıkar mı yurtdışı aldığımızda ?
  19. 1

Yardım Cs2 ekran kayması ??

Selamlar arkadaşlar cs2ye girdiğimde bir anda mouse ile tıkladığı yer farklı yerlere konumlanıyor mesela oynaya bastığımda envanter açılıyor on off tuşuna baştığında hiçbir şekilde işlemiyor imleç farklı yerlerden işliyor bunun sebebi ne olabilir arkadaşlar?
  20. 1

Yardım BİLGİSAYAR FANLARI GEÇ AÇILIYOR

Arkadaşlar merhaba 1 haftadır bilgisayar fanlarım geç devreye giriyor açılma tuşuna basıyorum sıvı soğutmanın fanları çalışıyor ama kasanın diğer fanları 5-6 saniye sonra devreye giriyor argbler de öyle geç açılıyor neden böyle yapar yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler .
Geri