Arama sonuçları: *

1. TAMİRATÖR

Minecraft Modlu Survival Sunucusu daveti

Sunucu ve Oyun Daveti • Herkese hayırlı akşamlar. Arkadaşımla Minecraft modlu survival oynuyoruz ve yanımıza yeni arkadaşlar edinmek istiyoruz. Bu süreçte canlı yayın da açmayı planlıyoruz. • Sizlerden ricam, lütfen genel olarak aktif olacaklar ilgilensin. Sunucunun devamlılığı için orta...
  2. TAMİRATÖR

Asus rog delta 2 nasıldır?

Selam herkese, hayırlı akşamlar. Bu kulaklığı almayı düşünüyorum, hiç kullanan veya deneyimleyen var mı? Artıları eksileri nedir?
  3. TAMİRATÖR

Sistem bileşenleri uyumlu mu?

Sa herkese iyi sosyaller Yeni bir sistem toplamak istiyorum ve bunun için küçük bir liste hazırladım. Bileşenlerin uyumluluğunu kontrol etmek istiyorum. Belirli bir bütçem yok, sadece mümkün olan en düşük maliyetle istediğim donanımları toplamaya çalışıyorum. (Listeye SSD eklemedim, zaten...
  4. TAMİRATÖR

Asus teknik servis 85 bin TL ücret çıkardı.

Sa herkese iyi sosyaller Laptopuma bakım yaptırdım fakat bakım sonrası cihazda watt kısıtlaması yaşanıyordu, ben de bakım sonrası teknik servise gönderdim. Servis, cihazda sıvı metal akması olduğunu ve bileşenlerin zarar gördüğünü söyledi. Ama ben göndermeden önce cihazda herhangi bir sıvı...
  5. TAMİRATÖR

ROG STRIX G18 i9 13980HX RTX4080'li laptop satılıp masaüstüne geçilir mi?

Selamünaleyküm herkese hayırlı akşamlar, elimde ASUS'un ROG STRIX G18 laptopu var. RTX 4080 (175W) i9 13980HX. 1 TB SSD. 32 GB DDR5 4800 RAM. Cihazda herhangi bir çizik, hasar vs. yok, bakımı yeni yapıldı. Bu cihazı satıp masaüstü sisteme geçilir mi? Bu cihazın ne kadar değeri var, ona göre...
  6. TAMİRATÖR

SolidWorks ve AutoCAD için 40.000-60.000 TL laptop önerisi

Herkese iyi sosyaller. 40.000-60.000 TL civarı bir laptop arıyorum hem küçük hem de güçlü olsun istiyorum oyuncu laptopları pil haricinde her konuda iyi ama ben biraz daha küçük yapılı ve pil ömrü olsun diye ASUS Zenbook gibi serilere bakiyorum. İşlemci olarak Core Ultra veya AMD Ryzen 9 al HX...
  7. TAMİRATÖR

I9 13980HX RTX 4080 ASUS laptop düşük performans veriyor

Geçen gün ThrottleStop 97 ile undervolt yaptım performans düşünce ayarlarımı sıfırladım ondan sonra oyunlarda belli belirsiz droplar yaşanmaya başladı ve CPU'nun düşük güç harcadığını gördüm ThrottleStop'ini gibi bütün dosyaları sildim hatta görev zamanlayıcısından bile görevi sildim ama droplar...
Geri