Arama sonuçları: *

• Users: Ou-Sama
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ou-Sama

MecMonkey Bu Site'den Ürün Alınır Mı?

Linkte ki Klavyeyi almayı düşünüyorum, site hakkında bilgim yok, güvenilir midir? Knobb ve Ekranlı başka klavye önerileriniz varsa değerlendirebilirim. https://mecmonkey.com/products/ajazz-ak820-max-mekanik-klavye
  2. Ou-Sama

3 Metre Displayport Kablo Önerisi

2K 360Hz ve 1080P 520Hz destekli 3 Metre Displayport kablosu lazım ne önerirsiniz?
  3. Ou-Sama

Yardım 4Pin PWM 140 ya da 180 MM Fan Önerisi Lazım

M2 SSD'lerim yükte çalıştığı için Thermalright HR-09 Pro ve ID Cooling Zero M15 soğutucuları aldım yine de istediğim sıcaklıklara düşmedi. Üzerlerine Fan ile hava üfleteceğim bu yüzden kaliteli 4Pin Pwm fan önerisi istiyorum RGB, şatafatlı bir şeyler olmasına gerek yok iyi üflesin yeterli benim...
  4. Ou-Sama

Zen Market Alışveriş Yardım

Zenmarket'den bir figür almak istiyorum daha önce buradan alışveriş yapan oldu mu? Gümrük işleri nasıl oluyor, yardım lazım.
  5. Ou-Sama

Bilek Desteği Önerisi Lazım

LİNK : https://www.trendyol.com/vooka/trol-red-switch-mini-rgb-oyun-klavyesi-gaming-mekanik-62-tuslu-18-rgb-led-usb-tip-c-kablosu-beyaz-p-472232649?boutiqueId=61&merchantId=355319 Bu ürüne uygun beyaz bilek desteği arıyorum.
  6. Ou-Sama

Bu kulaklık kaç para eder?

Yurtdışından gelme Sony WF-C700N var komşumda satmayı düşünüyor ilana ben koyacağım ama TR'de yok ve kulakiçi kulaklık piyasasına hakim değilim, bilen arkadaşlar ürüne fiyat biçerse sevinirim.
  7. Ou-Sama

Yardım 3 Pin Arb Kontrolcü Öneriniz Lazım.

Arkadaşıma yeni sistem topladık, sıvı soğutucu olarak DeepCool LE520 siparişi verdik, içerisinden kontrolcü çıkmıyor sanırım. Anakartında 3 pin Argb pin yok. Işıklandırma için kontrolcü lazım önerilerinizi bekliyorum.
  8. Ou-Sama

Yardım AJAZZ 159 APEX Kutu İçeriğinden Neler Çıkması Lazım?

Sıfır Kapalı Kutu diye aldım bir adet Jelatinleri sökülmüş. Kutu içeriğinden tam olarak neler çıkması lazım kullanan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz? Mesela USB Dongle göremedim bu kısımda emin olamadım şarj ünitesine entegre sanırım. 8K Donglesi de yine bu dock a mı entegre?
  9. Ou-Sama

🔥İndirim Razer Viper V3 Pro 5.120Tl Amazon 🔥🔥

Linki Aşağıya bırakıyorum, alınabilecek en iyi mouse, çıktığı tarihten beri en uygun fiyatı. https://www.amazon.com.tr/dp/B0CSPN2G5Z/?creative=380333&creativeASIN=B0CSPN2G5Z&psc=1
  10. Ou-Sama

27 İnç 500+HZ Monitör Var Mı, Gelecek Mi?

27 inç 1080P olup 360Hz üstü bir model göremedim varsa önerir misiniz yoksa yakında zamanda gelecek mi bilgisi olan var mı?
  11. Ou-Sama

35K Bütçede Laptop Önerisi

Oyun amaçlı alınmıyor, üniversite öğrencisi için alınacak.
  12. Ou-Sama

40K bütçede Laptop Önerisi Lazım

Nakit 35K, taksitle 40K MAX bütçede dizüstü oyuncu bilgisayarı lazım. Nor: Amazon'dan öneri istemiyorum.
  13. Ou-Sama

Kaliteli Aux Önerisi

0,5m ya da 1 metre erkek - erkek kaliteli Aux önerinize ihtiyacım var.
  14. Ou-Sama

Çözüldü✓ 1000TL bütçe de Klavye Mouse Önerisi -Toplam Fiyat-

Bir kardeşime sistem diziyoruz bütçesi kısıtlı maksimum 1000 lirası çıkar bu bütçede -İkisi için total 1000tl - klavye mouse önerisi yapar mısınız?
  15. Ou-Sama

Çözüldü✓ Soundbar Bilgisayara nasıl bağlanır.

Grundig DBS995 modeli var bunu bilgisayara nasıl bağlarım? PC'de ki anakart MSI A520M.
  16. Ou-Sama

Argb Çevirici B450M-K II

B450M-K II ve B450M Pro Max anakarta ARGB Fan bağlamam lazım ama anakartta argb pin yok alternatif en ucuz yollu ne yapabilirim. Tek renk felan da yanabilir, rgb leri kontrol etmeme gerek yok.
  17. Ou-Sama

33K Maks Bütçede Laptop Önerisi

30K bütçe var, maksimum 33 olur bu bütçede Laptop önerir misiniz?
  18. Ou-Sama

Valorant Bu Ne Hatası?

Valorant için Secure boot istedi açtım şimdi de böyle bir sorunla karşılaştım çözümünü bilen var mı? Anakart MSI H510M-E
  19. Ou-Sama

45K Bütçede Laptop Önerisi

Maksimum 45K bütçe var bu bütçede tercihen AMD işlemcili Nvidia E. Kartlı bir Laptop Önerilerinizi bekliyorum.
  20. Ou-Sama

ARGB Thermalright Fan için Kontrolcü Önerisi

Elimde Thermalright Tl-c12c-s var anakart Gigabyte B450m s2h old. için fanlar çalışıyor ama ışıkları yanmıyor ucuz yollu kontrolcü lazım. @Mehmet Yılmaz @Ckribrahim
Geri