Arama sonuçları: *

• Users: lmperıo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. lmperıo

Asus Vivobook 15 Donma Sorunu

Arkadaşlar Merhaba, Yaklaşık 4-5 ay önce alınmış Asus Vivobook 15 dizüstü bilgisayarımız mevcut. Dizüstü bilgisayar da ara ara donmalar yaşanıyor. Örnek vermem gerekirse chrome, ufak oyunlar vs tarzında bir uygulama kullanırken bilgisayar donuyor. Bazen ekranda açık olan uygulamayı kullanmaya...
  2. lmperıo

Öneri Grafik Tasarım İçin Monitör Tavsiyesi

Arkadaşlar Merhaba, Grafik tasarım için kullanılacak bir monitör tavsiyesi istiyorum. Genelde logo, sosyal medya afişleri vs işleri için kullanılacak. İleride 3D tasarımlar için de kullanılabilir. Biraz da f/p bir monitör olabilir. 24-27 inç ideal olur diye düşünüyoruz. Fiyat olarak 5000-10000...
  3. lmperıo

Çözüldü✓ Bu sistemi ne kadara satabilirim?

Arkadaşlar Merhaba, Aşağıya donanımlarını yazdığım toplama pc im mevcut. Toplam veya parça olarak ne kadar fiyat belirlersem hızlı bir şekilde satabilirim? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. - Ekran Kartı: Sapphire RX 7700 XT Pulse 11335-04-20G 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı...
  4. lmperıo

Öneri 15000-20000 TL Laptop veya Tablet Önerisi

Arkadaşlar Merhaba, Üniversite kız öğrencisi için laptop veya tablet ihtiyacımız bulunmaktadır. Sözel bölüm okuyor. PDF, Office programları vs kullanılacak. Bütçemiz 15000-20000 TL arasında. Tabi daha düşük veya bir tık yüksekte olabilir. Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.
  5. lmperıo

30000 TL ye Sistem Toplama İçin Yardım Talebi

Merhaba Arkadaşlar, Bütçe belirlediğim miktarın biraz üstüne de çıkabilir. Hazır sistem tavsiyelerine açığım. Tercihim AMD üzerine bir sistem kurmak. Ekran kartı uygun olacaksa Intel olabilir. Güncel oyunlar da (özellikle FPS) üzmeyecek bir sistem arıyorum. Genel olarak istediğim özellikler ve...
Geri