Arama sonuçları: *

• Users: KKKK0606
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Superlight 2 VS Lamzu Maya X

Bütçem İkisinede yeter sizce hangisini tercih etmeliyim? Palm şeklinde kullanıyorum. FPS Oyuncusuyum. Başka öneriniz varsa onada açığım. (Delikli/Boşluklu Mouselar Hariç)
  2. K

Öneri 5000TL'ye Kadar Klavye Önerisi

Uzun süredir Razer BlackWidow V2 kullanıyordum ancak artık E tuşu basmamaya başladı, bu yüzden yeni bir klavye almak zorundayım. FPS oyunlarını sıkça oynuyorum ve %60 klavyeleri tercih etmiyorum. Numpad olsa iyi olur ama şart değil, çünkü oyun odaklı uygun fiyatlı çoğu klavyede zaten bulunmuyor...
  3. K

Yeni Klavye Önerisi.

Uzun süredir Razer BlackWidow V2 kullanıyordum ancak artık E tuşu basmamaya başladı, bu yüzden yeni bir klavye almak zorundayım. FPS oyunlarını sıkça oynuyorum ve %60 klavyeleri tercih etmiyorum. Numpad olsa iyi olur ama şart değil, çünkü oyun odaklı uygun fiyatlı çoğu klavyede zaten bulunmuyor...
  4. K

VALORANT Turnuva Arıyorum

Selamlar güncel olarak katılabileceğimiz kendi takımımızla böyle ufak çaplı ve ödüller veren turnuvalar var mı? Nerden bulabilirim. (ama çok yüksek ranklıların olmaması lazım)
  5. K

Bluetooth Aygıtlarımı Görmüyor

Yeni PC aldım win11 sıfır kurulumla beraber geldi pc fakat win10'da sorunsuz şekilde kullandığım dongle'yi nedense şuanda kullanamıyorum. Aslında bluetooth açılıyor fakat herhangi bir cihaz bulmuyor. İntelin En güncel driveri'nı indirdim ama sorun çözülmedi nedense Dongle: Dark Bluetooth 5.0 USB...
  6. K

İ5 14600KF vs ryzen 5 7600x

Selam rtx 5070 ekran kartımla yeni bir işlemci aldım tercihim intelden yanaydı çoğu benchmark testlerinde intel daha önde oyunlarda da araştırdığım kadarıyla çoğunda saha önde performans sergiliyordu ama itopya çalışanı kafamı karıştırdı keşke ryzen alsaydın falan filan dedi sizce de öyle mi ...
  7. K

RTX 5070 sistem uyumlu mu?

Selamlar dün RTX5070 aldım ama i9-9900K ile düzgün çalışmadı CS:GO'da 150-180FPS'lerde takıldı nedense Valorant'ta da 300FPS'i aştığını görmedim AC Valhalla'da test ettiğimde 110-130 FPS'leri gördü 2K full ayarlarda ama oyun birden kapandı FPS testi yaparken 2 defa. AI ile konuştuğumda Power...
  8. K

Yeni Ekran Kartı Düşük FPS

Selamlar bugün RTX5070 Ekran Kartı aldım işlemcim i9-9900K dar boğaz olabileceğini biliyordum ama cs de nedense fps 150 civarlarında gezinyor msı afterburnerda cpu kullanımıda %100 gözükmüyor aslında fc25 oyununda da ultra 2K ayarlarda 70-90 fps arası aldım burda bi sıkıntı var ama çözemedim bi...
  9. K

5000TL Civarı SSD Önerisi

2TB bir m2 ssd almayı düşünüyorum ama ssd'ler hakkında pek bilgim yok Kioxia Exceria PRO modelini buldum fiyatı biraz bütçemin üstü ama özellikleri çok üst düzey gibi fakat markayı önceden hiç duymamıştım. Corsair MP600 Core XT var 4700TL civarındaydı fiyatı artmış. Başka sizin böyle önerdiğiniz...
  10. K

Çözüldü✓ 15 bin TL'ye monitör önerisi

Şu an elimde HP OMEN 25 24.5 inç 1ms (2xHDMIDisplay2xUSB) Full HD 144 Hz FreeSync LED Monitör Siyah Z7Y57AA - HP Store Türkiye bu monitör var. Genellikle FPS oyunları oynuyorum ama tabii hikayeli oyunda oynuyorum. Yakında ekran kartımı 1080’den 5070’e güncelleyeceğim. Ondan dolayı 2K yüksek...
  11. K

Supplement evde spor için alınır mı?

Selamlar güncel olarak 87 kilo 1.76 boyundayım. Biraz kilolu olduğum söylenebilir ama sadece belimde biraz varlığı hissediliyor. Evde spor yapmaya başladım yaklaşık 1-1.5 aydır düzgünce yapıyorum. Elimde direnç lastiğim Z barım düz barım 2 tane dumbbelim ve bu barlara geçebilecek 4 tane 2.5kg 4...
  12. K

I9-9900K RTX5070 Dar Boğaz Yapar Mı ?

Başlıkta belirttiğim gibi şuan 1080 ve i9900K bir işlemcim var işlemci değişmeden ekran kartı değişeceğim 5070 dar boğaz yapar mı acaba güncel olarak monitörüm 1080p 144hz bir monitör. Monitörde yükseltmek değiştirmek istiyorum ama çok pahalılar tavsiye ettiğiniz fiyat performans monitörler...
  13. K

Sıvı Soğutucu Pompasının Hızı (YARDIM EDEBİLİR MİSİNİZ?)

Pompa 1300RPM de dönüyor 2 fanlı bir soğutucum var ama fc25 e girdiğimde işlemci 100 derece oluyor
  14. K

I9 9900K için soğutucu önerisi

Selamlar bir konu açmıştım isterseniz bakabilirsiniz. Sanırım sıvı soğutucum bozuk yeni bir tane soğutucu alıcamda önerisi olan var mı ? çok abartı fiyatlar olmasın
  15. K

Çözüldü✓ I9 9900K işlemci sıvı soğutma ile 90-100 derece oluyor

i9 9900K işlemciye sahibim ve Xigmatek SYCLLA 240 EN8620 marka ve modelli sıvı soğutma var ama bu sıvı soğutma yaklaşık 7 yıllık. PC boştayken işlemci ortalama 50 derecede bi internet sayfası açtığımda aniden 70-80'e fırlayıp dışüyor. FC25 oyununda ise neredeyse hep 90-100 derecedeydi. gayet...
Geri