Arama sonuçları: *

1. A

14 Şubat'tan çıkamıyorum ?

Muhtemelen bunu okuyup güleceksiniz ve dalga geçtiğimi düşüneceksinizki bu gayet normal ben olsam bende aynı tepkiyi verirdim ama anlatıcaklarım tamamen gerçek, sanki bilim kurgu filmindeymişim gibi 4 gündür aynı şeyleri yaşıyorum sanki zamanda aynı yerde hapsoldum gibi sabah kalkıyorum akşam...
  2. A

IOS Boştaki SSD'me MacOS kurmam mümkünmüdür ?

Başlıktata gördüğünüz üzere boşta duran hiç kullanmadığım 500gblık bir SSD var bende. Windowsuma zarar vermeden o ssd ye mac kurup iki işletim sistemini aynanda kullanabilirmiyim.
  3. A

Oyun içi kayıt alma uygulaması önerir misiniz? ?

Medal benzeri oyun içi kayıt alma uygulaması önerir misiniz? tüm oyunu almak istemiyorum örnek veriyorum klavyemde belirlediğim bir tuşa basınca son 15 saniyeyi kayıt alsın bu şekilde.
  4. A

Çözüldü✓ Bilgisayara Sata SSD taktım MBR mi yapim GPT mi ?

Bilgisayara Sata SSD taktım disk yöneticisine girince direk bana sordu bende kararsız kaldım MBR mi yapim GPT mi ?
  5. A

Oyun önerir misiniz?

Bütçem steamde : 90TL Epicte ise : 130 Param kısıtlı olduğu için her öneriye açığım yalnız lütfen "indirime girerse şunu al tarzında cevaplar vermeyin"
  6. A

GTA Vice City Nextgen Edition Çıktı !

Uzun zamandır beklenen GTA Vice City Nextgen Edition çıktı. Oyunu yaklaşık 40-50 dakika oynadım ve şunu söyleyebilirim oynaması oldukça keyifli. Oyun zaten GTA 4'ün üzerine yapıldığı için fizik motoru aynı grafiklerde oldukça güzelleşmiş bence. 7-8 tane rus adamın Rockstar Games'den daha iyi bir...
  7. A

E-z bio'nun ücretsiz bir alternatifi varmıdır

e-z bio'nun ücretsiz bir alternatifi varmıdır
  8. A

Steam aile paylaşımındaki oyunda ban yemek nasıl oluyor ?

mesela örnek verelim bir kardeşim steam aile paylaşımı sayesinde benim kütüphanemden oynaydığı oyundan ban yedi bu ban benide etkilermi yoksa sadece kendisimi ban yer. Örnek oyun : Pro soccer online olsun mesela
  9. A

Playstation Cloud nasıl çalışıyor ?

Öncelikle merhaba arkadaşlar derdimi anlatmadan önce şunu söyleyeyim türkiyede Playstation Cloud yok ama birşekilde vpn falan yardımıyla kullanmak mümkün diye duymuştum peki size sorum şu benim ps4 üm var ama 5im yok eğer mağazadan sadece ps5 de olan bir oyun örnek verecek olursak "Marvels...
  10. A

Güvenilir DLL Injector önerir misiniz? ?

Durum başlıktaki gibi güvenilir bir DLL Injector önerir misiniz? ?
Geri