Arama sonuçları: *

• Users: KToprak
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. KToprak

İnternet hızım yüksek ama indirme hızım düşük

16 mb internet tarifem var internette hız testi yaptığımda bu hızı alabiliyorum ama bir dosya indireceğim zaman 6 mb hızı geçmiyor (600kb/sn) bunun bir ayarı varmıdır acaba eskiden böyle bir sıkıntı yoktu 16 mb indirme hızı alabiliyordum (1600kb/sn). Şimdi İDM ile denedim normal denedim fark...
  2. KToprak

Ram Slota Sığmıyor

Gigabyte b450m anakarta r5 1600 af işlemci monte ettim stok soğutucu yuda taktım. (Amd logosunun Ram slotlarina bakmamasina dikkat ettim) ama yinede fan, ram slotlarinin dibine kadar girdi. Elimde xpg d10 ram var ilk slota takamadim mecbur 2. Slota taktım. Montaj dami bi hata oldu acaba bi RAM...
  3. KToprak

Kasa Açılışında Fanın Birden Hızlanması

Kasa açılırken fanlardan biri (hangisi olduğunu bilmiyorum) 1-2 saniyeliğine son hız çalışıp geri yavaşlıyor düzeltmenin bir yolu varmı acaba yada böyle kalsa bir sıkıntı olur mu ?
  4. KToprak

TKP Kablosu Nereye Takılacak ?

Arkadaşlar kasayı yeni topladım bi tane 3 pinli kablo var üstünde TKP yazıyor. Sistemde sadece ön fan çalışmıyor büyük ihtimal onun kablosu ama nereye takacam bulamadım bilen varsa gigabyte b450 s2h anakartın resmi üzerinde gösterebilir mi acaba takılacak yeri
  5. KToprak

Gigabyte B450M S2H Anakarta Hangi Sürücüler Yüklenecek

İşlemci R5 1600 af arkadaşlar sistemi yeni kuruyorum anakart bios güncellemesi yapim dedim gigabyte in sitesinde bir çok seçenek var bunlardan hangilerini yüklemem gerekiyor. Birde BİOS un son sürümünü direk yüklicem mi yoksa önce f40 mı yüklemem lazım açıklamada öyle bişeyler demiş sanki.
  6. KToprak

Bu RAM'in Değerleri Nedir?

Bu RAM'ın MHz ve CL değerleri nedir arkadaşlar bilen var mı sitede belirtilmemiş. Birde tavsiye edermisiniz. https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_cruc%C4%B1al-ballistix-sport-lt-8gb-ddr4-ram-1191330.html#yorumlar-
  7. KToprak

Zotac GTX 1650 AMP vs Gigabyte RX 570

Sizce hangi ekran kartı arkadaşlar ? Şuan elimde gigabyte rx 570 var ama sürekli bu kartla alakalı sıkıntılar okuyorum (eskiden MSI Armor vardı onda problem yaşadım iade ettim bunu aldım daha sistem gelmedi kullanmadım ama bununla da alakalı sıkıntılı diyorlar) Vatan dan almıştım 30 lira fazla...
  8. KToprak

Bu RAM' lerden Hangisi Tercih Edilmeli ?

Hangi RAM daha iyidir arkadaşlar. XPG aynı özelliklerde ama aralarında 40 lira fark var bu farkın sebebi ney acaba ? Anakart B450M S2H https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_xpg-8gb-1-3000mhz-ddr4-gamm%C4%B1x-d10-ram-k%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1-1208161.html#yorumlar-...
  9. KToprak

İPS Panel için 144 Hz den Vazgeçilir mi?

Arkadaşlar Gamepower 24" 144 Hz 1 Ms monitörüm var yaklaşık 6 aylık. Ben ikinci el almıştım şimdilik kullanıyorum bir sıkıntı yok. Bu monitör VA Panel kafama şu takıldı bunu satıp İPS alsam bu sefer bütçeden dolayı mecbur en fazla 75 Hz bir monitör alacağım. Cs go zula filan oynarım ama...
  10. KToprak

Bu RAM' ler arasında bir fark var mı ?

Bu iki RAM arasında desen haricinde bir fark var mı arkadaşlar birde gigabyte b450m s2h ile uyumlumudur ? İşlemci R5 1600 af https://www.vatanbilgisayar.com/gskill-8gb-1x8gb-ripjawsv-kirmizi-ddr4-3000mhz-cl16-1-35v-single-ram.html...
  11. KToprak

Gskill 8 GB tek slot RAM Tavsiye edermisiniz

R5 1600 af - RX 570 - Gigabyte B450m - Corsair SPEC 05 Bu sisteme bu Rami alsam uyarmi arkadaşlar tavsiye edermisiniz? 310 liraya filan da Corsair valenge var ama vatan dan almak istedim bir sıkıntıda iade değişim vs işleri daha kolay oluyor. Gskill genel olarak nasıldır acaba...
  12. KToprak

R5 1600 İşlemcide Fan Var mı ?

Bu R5 1600 af işlemcide fan varmı arkadaşlar diğer işlemcilerde vatan hep wraith soğutuculu filan yazmış ama buna yazmamış aynı soğutucu bunda da mevcutmu acaba https://www.vatanbilgisayar.com/amd-ryzen-5-1600-soket-am4-3-4ghz-3-6ghz-16mb-65w-12nm-islemci.html
  13. KToprak

R5 1600 af ANAKART VE RAM TAVSİYESİ

Kafamda r5 1600 af ile sistem kurmak var arkadaşlar anakart ve ram olarak ne tavsiye edersiniz acaba. Önceliğim fiyat ama adı sanı hiç duyulmamış dandik markalarda olmazsa iyi olur. Oc vs hiç işim olmaz anakart sistemi toplama görevini yerine getirsin bana yeter o yüzden yüksek anakartlar...
  14. KToprak

İ3 9100f den r5 1600 af geçmek için 500 lira vermek mantıklı mı?

Arkadaşlar elimde bir sistem var ama işler biraz karışık ürün iadelerim oldu dolar artması filan derken en son geldiğim noktada elimde iki seçenek var ya 3550 liraya i3 9100f rx 570 li sistemi seçmek yada 4040 liraya r5 1600 af rx 570 li sistemi seçmek. Şuan i3 9100f işimi görüyor yayın render...
  15. KToprak

Bu APU Nasıl ?

Kafamda 1-2 sistem var arkadaşlar bunlardan biri bu APU sistemi sizce eksiği varmı ve en önemlisi ileride ben buna en fazla hangi ekran kartını takabilirim ? (Ekran kartı takma niyetim çok yok belki bi ihtimal takarım yani uzun süre APU olarak kullanılacak) R3 3200G Gigabyte A320M G.Skill...
  16. KToprak

Hangi Sistemi Almalıyım?

Arkadaşlar elimde Corsair Spec 05 (550W +80 PSU) kasa birde WD Green 240 GB SSD var. R5 1600 af ve RX 570 li sistem kurmak istiyorum. Gamegaraj da hazır sistemlerde böyle bir sistem var 3530 lira civarı bişey. Ama ürünlerin markasından emin değilim Bio star, Powerfull gibi markalar var. PSU ise...
  17. KToprak

APU SİSTEM HAKKINDA YARDIM

Arkadaşlar sistem toplamak istiyorum fazla bütçe ayıramıcam o yüzden APU toplamaya karar verdim ama kafamda bazı sorular var yardımcı olursanız sevinirim. 1) APU da RAM ve çift slotun önemli olduğunu biliyorum o yüzden 2x4 RAM almak istiyorum ama 4 GB de 2666MHz den yüksek RAM bulamadım. 4 GB...
  18. KToprak

Bu Ekran Kartında Bir Sıkıntı Var mı ?

Bu ekran kartını almayı düşünüyorum arkadaşlar ama çok modelleri vs var tam anlamadım bu kartta bi eksiklik vs yok demi çünkü 4 GB modelleri bile daha pahalıya satılan yerler var kafamı karıştırdı biraz...
  19. KToprak

Gigabyte RX570 GAMING 4GB GDDR5 256Bit Nasıldır?

Arkadaşlar bir sistem toplamıştım (imzamda bileşenler mevcut) bir sıkıntı oldu ekran kartını geri gönderdim iade aldılar. Eski ekran kartım RX 570 Armor du. Şimdi bana bir ekran kartı lazım ama bu RX 570 den çok soğudum bunun yerine fiyatıda uygun olan hangi ekran kartını alabilirim. 1169 TL ye...
  20. KToprak

GTX 1650S ile İ3 9100F Darboğaz Yapar mı ?

Arkadaşlar sistemim şu şekilde H310M Pro Vd Plus - İ3 9100F - 8 GB Crucial RAM - 240 GB SDD - Corsair Spec 05 Kasa (VS 550 +80 PSU) Bu parçarlardan hiçbirini değiştiremiyorum o yüzden R5 1600 al gibi yorumlar yapmayın lütfen. Sisteme tek alabileceğim ekran kartı. 1650S ve İ3 9100f in youtube...
Geri