Arama sonuçları: *

• Users: iMusabTR
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. I

IPad Air M3 13 inç almak mantıklı mı?

Arkadaşlar iPad Air M3 13 inç tablet almayı düşünüyorum Apple öğrenci indirimiyle sizce fiyatına değer mi ve lise öğrencisiyim YKS'ye hazırlanıyorum indirimden yararlanabilir miyim?
  2. I

YKS sonrası fazladan kaynağı olan var mı?

Merhaba bu yıl YKS'ye girecekler elinizde çözülmemiş veya az çözülmüş kitap varsa alabilirim eğer işinize yaramayacaksa 11.sınıfım yazın kullanacağım(çözdükten sonra fotoğraf bile atarım)aileme yük olmak istemiyorum kaynak konusunda, biraz ihtiyacım var da teşekkürler.
  3. I

11.sınıf bitti AYT soru bankasına başlamalı mıyım?

11.sınıfım yazın sizce AYT mat AYT kimya AYT biyoloji fizik gibi soru bankaları ile mi tekrar edeyim yoksa ne yapayım?
  4. I

11.sınıf öğrencisiyim tavsiyeye ihtiyacım var

Arkadaşlar merhaba tavsiyeye ihtiyacım var 11.sınıf öğrencisiyim TYT adına nasıl gitmem gerekiyor bilmiyorum şu an TYT matematikte 3D vdd kullanıyorum köklü ifadelere geldim ama 3 TYT soru bankası çözüyorum yaza kadar bitirmek istiyorum sizce konu anlatımı kısmının yanına sadece kolay orta soru...
  5. I

Tiyatro gösterisi için nereden kıyafet kiralanabilir?

Okul tiyatro gösterisi için kıyafet kiralamak istiyorum şehrimde uygun kıyafet yok il dışında buldum birkaç yer ama güvenemiyorum o şehirde oturanlar varsa yardımcı olabilir mi rica etsem. Show kostüm Çanakkale merkez. Zeze kostüm İzmir kaşıyaka. Bilgisi olanlar varsa da olur dolandırılma...
Geri