Arama sonuçları: *

• Users: fvxzcv
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Fp kablosuz kulaklık

beyler tek isteğim cs oynarken cok gec gelmesin ses ve kablosuz olmasını istiyorum bütçe evet az ama 700 tl ne onerebilirsiniz Fashcolle G926 Pro Wireless Oyuncu Kulaklığ bunu dusundum ama top sizde
  2. F

1200 TL'ye gunluk kullanım için kulaklık

merhaba bılıyorum az ama kutuphanede kullanıcam ve paramda az tek istegim dışarı ses vermesin yeter bir öneriniz varmıdır?
  3. F

Philips m315 kullanan varmı iyi midir?

arkadaslar merhaba kutuphane için sessiz bir mouse istiyodum buldum ve aldım cok videoda yoktu m315 modeli philips in kutuphane ortamına uygunmudur ve pili nekadar gider gunluk 5 6 saat pc basındayım
  4. F

Öneri Pcye baglanıp telefondan neyle oyun oynanır

arkadaslar hepsini denedim moonlight steam link vb.. ve en iyi gamehub dur telefona apk indiriliyo pcdede githubdan kolayca bulabilirsiniz pcde actıgınızda pc link kısmına basıp pcyi hazırlarsınız simdi sıra telefonda uygulamaya girip hesap actıktan sonra my kısmına gelin orda zaten pc adınız...
  5. F

Immortal fenyx rısıng psde oynanırmı

merhaba oyunu pcde alıp yanı ubi connectde sonra ona ps hesabını baglayıp ps 5 de oynanırmı
  6. F

Nolur yardım edin yıllarca para biriktirdim

arkadaslar merhaba notebookuma bir siyah walpaper koydum ve bunu gordum ne darbe aldı nede su bu neden oldu korkuyorum ve uzuluyorum ve bunun icin cok para harcamıstım servise gondersem alırlarmı (lenovo ideapad 3 gaming 15arh7)
  7. F

Ney yaptımda bu oldu hic bir şey yapmadım

arkadaslar merhaba notebookuma bir siyah walpaper koydum ve bunu gordum ne darbe aldı nede su bu neden oldu korkuyorum ve uzuluyorum ve bunun icin cok para harcamıstım servise gondersem alırlarmı (lenovo ideapad 3 gaming 15arh7)
  8. F

Ramime ne oluyo bozuldu yada ben bisi yaptım

arkadaslar merhaba 8 gb ramim var normalde kullanılabilirle beraber 7,90 tarzındaydı ama artık 4 gb ve bunu cozemiyyorum 2 kere sıfırladım ve olmuyor
  9. F

Win 11 kalem çalışırmı

arkadaşlar merhaba doping hafıza kullanıyorum defter alacak param çok yok kalem alacam ve onada param yok normal bi tablet kalemi alıp baglayıp çalıştırabilirmiyim çalışırsa nereye yazıp yazarım
  10. F

Direksiyonum bozukmu

bakın sişmdi su techbnopatda falan bi driver vardı onuda indirdim segmentdede butun hepsini indirdim yok bozukda değil eminim eskiden yapmıştım ben bu ölü bölgeyi ayarlayıb butun oyunlarda nasi oymarım
  11. F

Bu nasi oluyo ve nasi çözerim

Arkadaslar bakin pcde ram 8 ama 5 kullanıyorum üstüne ayarlarda işlemcimi goremiyorum bu nasi oluyo ve evet ram sistem için gidiyorum ama sistem için giden 500mb 1 GB baktım
  12. F

Snopy v5h driver bulamıyorum

arkadaşlar snopy v5hm var assetto oynucam ama direksşyonda ölü bölgr yok ve boyle oynayamıyorum driver indridm bir forumda buldum olmuyo iniyo driver açıyorum konsollar kısmında özelliklere girince bir şey çıkıyo evet diyom ondan sonra konsol driverdan bozuk gozukuyo aygıt yöneticisinde
  13. F

Assassins creed walhalla çok kotu bir oyun

arkada;lar ac walhallada 7 saat'm var ve laptopum oyununu hayl' desteklemesine ragmen oyun ya .okuyor ya drop oluyo yada texture yuklenm'yo bu zsmana kadar dayaandim ama olmuyior hikaye guzel ama yani oyunun buglari cok sacma bir yerde suikast tyaptım sonra klanla baskın yaptım ve butun...
  14. F

Assassins cred walhalla drop sorunu

arkadaşlar merhaba 6 yada 7 saattir ac walhalla oynuyorum ve bu oyunda çok drop var bu neden olur bilmiyorum amd ryzen 5 6600 rtx 3050 4 gb var fps ilk saatlerde 100 200 dü şimdi 30 40 bazen 10 oyun keyifli ama bu drop sorunları beni sıkıyor nası çözerim(bu arada vrami gecmeyeck ve gececek...
  15. F

Call of duty modern warfare 2-3 bedava xboxda

xbox uygulamasına girin call of duty yazın ve girin assa inin orda bedava yazcak bir paket için o oyunu alın
  16. F

Huawei nft ödeme plmuyor

Arkadaşlar annemin saati huawei watch 5de dediği oğlum bunlara nfc il erdeme gelmiş şunu hi yakıver youtubeden baktım saatte appgallery varmış ama yok telefonda samsung bu nolcwk
  17. F

Xbox cloud gaming türkiyeyemi geldii herkes kontrol etsin,

arekadaşlar xbox uygulamasında bir anda cloud gaming belirdi noldu bilen varmı
  18. F

Telefondan pcye beglanıp oyun oynamak

merhaba geforce now gibi bir uygulama lazım ama geforce nowa param yetmiyor telefonumdan pcme baglanıp oyun oynamak istiyorum nasıl yapabilirim bunu
  19. F

Arkadaşlar buney çok korkuyorum ölü pikselmi

Arkadaşlar bu ney ölü pikselmi acaba
  20. F

Kartondan direksiyon seti kullanma

beyler bakın simdi ben kartondan yaptım ama sadece ets2de kullanılıyo bunu n nasıl degistiririm
Geri