Arama sonuçları: *

• Users: Mete?
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Mete?

Java Telefon için batarya öneri (ucuz)

Merhaba nokia n8 telefon için batarya arıyorum ucuz olsun patlamasın yeter.
  2. Mete?

Bu yasaklar artık kalkacakmı?

Artık sıkıldım şu yasakları lütfen kaldırsınlar tost makinesi bir roblox açıyordu onuda yasakladılar agalarla muhabet ediyorduk discordu kapatılar açılır diye düşündüm ama artık gerçekten sıkıldım bu yasaklar kalksın valla bıktım hayatım sıkıcıydı daha da sıkıcı oldu sizce yasaklar kalkarmı? ben...
  3. Mete?

Kendime hakim olamıyorum?

Merhaba son 2-3 aydı gerçekten çok değiştim kendime hiç hakim olamıyorum mesala kötü bir şey düşünüyorum aklımdan olmaz bu kötü bir şey diyorum ve orda kapanıyor fakat 2-3 dakika sonra kendimi o kötü şeyin içinde buluyorum kendime hakim olamıyorum düşüncelerimi bastıramıyorum aklıma bir şey...
  4. Mete?

Bu pc alınır mı?? (2.el)

Merhaba 2. elden temiz bir pc budum özelikleri yeterli geldi ilerde r7 240 takılabilir sizce bu sistem alınır mı?? https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-orta-duzey-oyun-bilgisayari-1232236887/detay
  5. Mete?

Öneri Monitör öneri (Küçük)

Günü kurtaran en az 75 hz monitör arıyorum biraz küçük olmalı
  6. Mete?

Yardım Bu ekran kartı kullanılırmı?

Merhaba elimde gv n62 512l ekran kartı var bu ekran kartı kullanılırmı yoksa çöpmü? Özeliklerine şu linkten ulaşabilirsiniz: https://www.gigabyte.com/tr/Graphics-Card/GV-N62-512L/sp#sp
  7. Mete?

Yardım İntel hd 4600 vs gigabyte gv n62 512l

Merhaba i5 4460 işlemci hd 4600 kulanıyor bendede gigabyte gv n62 512l ekran kartı var sizce ekran kartını takmak mantıklı olurmu yoksa hd 4600 daha mı iyi? Özeliklerine şu linkten ulaşabilirsiniz: https://www.gigabyte.com/tr/Graphics-Card/GV-N62-512L/sp#sp
  8. Mete?

Sizce hangi windows sürümü

Benimki windows 7
  9. Mete?

Playstation 3 süper slim 58 oyun 3 kol ne kadar eder?

Playstation 3 süper slim 58 oyun (korsan) 3 kol 2 si çakma Bu konsolu ne kadara satmalıyım? ben 3500 düşünüyorum
  10. Mete?

Yardım Ekran kartının marka modelini nasıl öğrenebilirim?

Merhaba elimde sadece 1gb olduğunu bildiğim tek fanlı low profile bir ekran kartı var takacak anakartım olmadığı için modeline bakıp öğrenemiyorum üstündede bir ibare yok ben bu kartın marka modelini nasıl öğrenebilirim? Birde modeli öğrenirseniz bir sorum daha var bu kartla ilgili bu kart i5...
  11. Mete?

Öneri Tarayıcıda oynanan oyun öneri

Slither io tarzında tarayıcıdan oynanan oyun öneri
  12. Mete?

Yardım 2000 TL Ucuz Monitör Önerisi

Merhaba ucuz monitör arıyorum çok iyi olmasına gerek yok günü kurtarsa yeter
  13. Mete?

HD Graphics 4600 vs R7 240

Merhaba hd graphics 4600 ve r7 240 arasında çok fps farkı olurmu?
  14. Mete?

Yardım Batarya şişmişmi? şişmemişmi anlayamadım?

Merhaba biliyorsunuz nokia n8 teelfon var sorunsuz çalışıyor ama bir şey fark ettim telefonun alt tarafı biraz dışarı yönelmiş gibi ama batarya şişmişmi şişmemişmi anlayamadım çünkü şarj gayet iyi gidiyor? ben emin olmamakla beraber şişmemiş olabileceğini düşünüyorum çünkü telefon hasarlı galiba...
  15. Mete?

Java Nokia n8 google nasıl indirilir?

Merhaba elimde nokia n8 var içinde kendi web tarıyıcı var ama rezalet nerdeyse hiç bir siteye girmiyor 2 de bir sertifika hatası veriyor o yüzden bu telefona başka tarayıcı yüklemek istiyorum mesala google veya opera bunu nasıl yapabilirim? örnek olarak şu videodaki gibi nasıl opera yükleyebilirim?
  16. Mete?

Yardım Nokia N8 telefona SIM kart takamıyorum

Merhaba nokia n8 telefonum var sim kart takamıyorum bir ara taktım içerde sıkıştı algılamadı zor çıkardım
  17. Mete?

Java Tuşlu telefon öneri (Ucuz)

Merhaba böyle sd kart desteği olan kamerası olan müzik dinleyebileceğim basit oyunlar oynayabileceğim bir tuşlu telefon arıyorum Çok yeni olmasına gerek yok eski samsunglarda olabilir
  18. Mete?

18+ şeyler görmek orucu bozarmı?

Merhaba youtubeye takılıyordum bazı 18+ anlar gördüm orucum bozulurmu? Neye gülüyorsunuz anlayamadım? gülmek yerine cevap verseniz benim için daha iyi olur.
  19. Mete?

Bu pc yi kaça satarım?

Merhaba elimde eski bir kasa var bunu kaça satabilirim? Ram: 1+1 2gb ddr2 İşlemci: intel core 2 duo Ekran kartı: 1gb Anakart: gigabyte ga g31m es2l Psu: 230w Ufak sorunlar var mesala psu girişi içine göçtü birde kasa azıcık yamuk ama anakarta falan zarar vermiyor
  20. Mete?

Bu pc oyunlarda kaç fps verir?

Merhaba bu pc dediğim oyunlarda düşük ayarlarda kaç fps verir? https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-orta-duzey-oyun-bilgisayari-1232236887/detay 1-Roblox 2-Minecraft 3-Valorant 4-Fifa 19 5-Fortnite 6-Pes 2021...
Top Bottom