Arama sonuçları: *

• Users: osmanenes
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Çözüldü✓ İnternetim 100mbpsye sınırlı yardım edin

Öncelikle merhaba. Normalde ben bir laptop kullanıcısıydım. Geçen hafta masaüstü pc topladım. Biostar b650m x3d pro+ anakartıma sahibim ve 1000mbps fiber kullanıyorum, kablom 15metre cat6. Laptopumda internet hızım 934 mbps iken yeni bilgisayarımda hızımın 93 mbps olduğunu fark ettim. Kablo aynı...
  2. O

Bannerlordu alamıyorum saka gibi

bannerlord mount and blade II almaya calısıyorum am su hatayı veriyo :Hay aksi, geçici bir sorun oluştu gibi görünüyor. Hesabınızdan para çekilmedi. Lütfen tekrar deneyin. kredi kartı ile ödüyorum ve kartın online satışı açık. Canlı desteğe ytazıyorum adam akıllı cevap alamıyorum başka kartlar...
  3. O

BANNERLORD Savaşta askerler karışıyo

Mount and blade II bannerlord oyununda savaşta askerler çarpışıncs hangi askerler benim hangileri düşman ayrıt edemiyorum. Videolarda normalde kendi askerlerinin her birinde üstünde yuvarlak bir işaret var ve kimin askeri ise onun bayrağı gözüküyor. Bende bu yok bunu nasıl yaparım
  4. O

MİNECRAFT'ta arkadaşlarım hile yapıyor

Ya biz arkadaşlarla mc sunucusu açıyoruz admin kim olursa olsun iradesine sahip olamıyo hile açıyo ifşalanınca oyun zevki felan hiç kalmıyo hiç komut kullanmayı hile yapmayı felan engelleyen bir mod var mı ya? Bir şeyler önerirseniz sevinirim
  5. O

50k sistem tavsiye verebilir misiniz

50k bütcem var 1-2k esnetilinebilinir bana iyi bir sistem önerisi yapabilir misiniz. 2k 180 hz monitörüm var oyun için kullanacağım
  6. O

BU sistem alınırm mı???

AMD Ryzen 5 7500F 3.7GHz-5.0GHz 32MB AM5 65W Tray İşlemci Biostar B650MP-E PRO DDR5 6000MHz AM5 mATX Anakart Palit RTX5070 INFINITY 3 12GB GDDR7 192bit Ekran Kartı TwinMOS VOLTX DDR5 32GB (2x16) 6000MHz CL36 DDR5 RAM Crucial E100 1TB 5000-4500MB/s M.2 SSD (CT1000E100SSD8 Kutusuz) Vento...
  7. O

İSLEMCİ YANIYOR YARDIM

2 yıl once bir laptop aldım. modeli msi gf63 thin 11ud-428xtr ve msi marka olduğu için iyi olduğuu düşündüm. Açıkcası gayette iyi performans veriyor kaldırmadığı oyun yok. bu bilgisayarı ilk kullanmaya başladığımda sıcaklık oyun oynarken işlemci "max" 70-79 arası gezerdi. Uzun bir süre bu...
  8. O

GOOGLE ŞİFRE VERİ İHLALİ UYARISI

Googlda kayıtlı olan bütün şifrelerimi her girdiğimde google şu uyaryı veriyor: Az önce kullandığınız şifrenin bir veri ihlali sonucu açığa çıktığı anlaşıldı. Google şifre yöneticisi şifrenizi hemen değiştirmenizi öneriyor. Şifremi değiştirip tekrar google kaydedersem yine aynı uyarıyı veriyor...
  9. O

MSI GF63 Thin 11UD-428XTR PİYASA FİYATI??????

MSI GF63 Thin 11UD-428XTR laptopuna sahibim ve 2. elden satmayı düşünüyourm. Fakat laptopun güncel piyasa değerini bir türlü bulamadım. Her yerde stok bitti diyor. Ne yapcağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız swvinirim
  10. O

7 7800x3d ye bu ana kart olur mu

Amd ryzen 7 7800x3d işlemci için Biostar B650MT DDR5 anakart almayı düşünüyorum bu anakart işlemci için yeterli mi?
  11. O

PC TOPLADIM NASI OLMUS

https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-msi-rtx-4070-super-ventus-2x-oc-192-bit-gddr6x-12-gb-fiyati,507253752.html https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-7-7700x-sekiz-cekirdek-4-50-ghz-kutusuz-fiyati,2120928843.html#m-gallery...
  12. O

Bilgisayar toplamama yardımcı olur musunuz?

Merhaba bilgisayar toplamak istiyorum fakat hiç bu işlerdern anlamıyorum. Şnternetteki hazır bilgisayarlar bi tık kazık gibi grldi bende kendim toplamaya karar verdim. Yardımcı olur musunuz? Bütçeyi pek geçmezseniz memnun olurum. (Sadece kasa, monitör klavye vs. zaten var)
  13. O

55k YA PC ALMAMA YARDIM EDER MISNIZ

Pc almak iwtiyorum ama bu parçalardan hiç anlamıyorum. Hazır yada toplama fark etmez bana bu fiyatla alınabilecek en iyi pc yi önerirmisniz? 1741289249 Birde 55k ya rtx 5000 serisi olur mu
  14. O

PC TOPLAYACAĞIM YARDIM EDER MISINIZ?

Geçenlerde bir pc almak. Fakat bilgisayar toplamaktan hiç mi hiç anlamıyorum. Nerelerden almalıyım hangi modeller daha f/p asusu msi dışında hangi markalar güvenilir neredeyse hiçbir fikrim yok. Çevremdekiler asla hazır sistem alma kendin topla diyor. Bana yardımcı olur musunuz?
  15. O

Çözüldü✓ PC TOPLAYACAĞIM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

Merhabalar oyun için bir pc toplamak istiyorum. Fakat hangi işlemci hangi ekrankartı ile daha iyi gider hangi ürünler daha fiyat performans olduğunu bilmiyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Bütçeyi çok aşmaksak sevinirim
  16. O

PC TOPLAMAMA YARDIM EDER MİSİNİZ.

Geçenlerde pc toplamaya kararverdim fakat fark ettim ki bu işlerde hiç ama hiç anlamıyorum. Bana bu bütçede toplanabilecek güzel bir oyun bilgisayarı önerirmisniz. Monitörüm ve diğer aksesuarlarım var sadece kasa. bana yardımcı olursanız çok sevinirim
  17. O

KİDSHİELD KALDIRMAMA YARDIM EDİN

Arkadaşlar babam beni hala cocuk gibi denetliyor mesajlarımı uzaktan görüyor bunu nasıl yaptığın geçen gördüm. kidshield diye bir site telefonunda açıktı araştırdım kesinlikle kidshield programıyla yapıyor bunu ve benim bunu kaldırmam lazım bana yardım eder misiniz.(denetlenen pc değil...
  18. O

Mai gf63 thin 11ud yi kaça satarım?

https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-msi-nb-gf63-thin-11ud-615xtr-dizustu-bilgisayar-15-6-fhd-144hz-core-i7-11800h-8gb-ram-rtx3050ti-4gb-512gb-ssd-dos-fiyati,1759445286.html. bu laptoptan bende var. 1 sene önce aldım fakat hayatımda sadece 4 ay boyunca kullandım. Ilk aldığımda bir...
  19. O

Amd ryzn 5 7500f için soğutucu lazım

Amd ryzen 5 7500f çok ısınan bir işlemci bunun için iyi bir soğutucu şart. Geçmişte insanların açtığı konulardan bakarak yardım almaya çalıştım fakat ònerilen soğutucuların bir çoğunun stok yoktu. Kalanlarda bütçemi aşıyordu. Bu bütçeye uygun beni üzmeyecek hayatında hiç 90° görmeyecek bir...
  20. O

THSC.apk güvenilir mi??

The henry stickam collection adında bir bilgisayar oyunu var. Bu oyunu andoride uyarlanmış apk sını gördüm. Baya 10-15 tane video vardî bununla alakalı. Adı THSC bir apk dosyası. Yüklerken şu uyarıyı yapıyor: Bu uguluma androidin eski sürümü için geliştirilmiş olup yeni güvenlik güncellemelerini...
Geri