Arama sonuçları: *

• Users: kinyas6384
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Rampage prime alınır mı?

https://www.epey.com/monitor/rampage-prime-pr27f300qh.html fiyatı çok uygun geldi kullanan var mı sizce alınır mı?
  2. K

Favorilerime kendiliğinden oyun eklendi

Sorun başlıktaki gibi. Bugün 8 ila 10 arası oyun oynamaya başladım. Oyunu kapattığım zaman steam favorilerine Dota 2'nin eklendiğini gördüm. Bu oyunu ben favorilere eklemedim. Basit bir bug mı yoksa nasıl olmuş olabilir?
  3. K

Brave tarayıcı flickering sorunu

Uygulama ilk açıldığında veya herhangi bir zamanda anlık uygulama penceresi gidip geliyor. Sorunu araştırdığım zaman ayarlardan grafik hızlandırmasını kapatırsanız çözülür gibi öneriler okudum ancak hızlandırmayı kapatınca her video 15fps gibi hissettiriyor. Flickering sebebi ne olabilir başka...
  4. K

Öneri Önerilerinizi bekliyorum Gulikit KK3 mü Machenike G1 Pro mu?

Selamlar, f/p gamepad almak istiyorum. Bütçem 1800tl. Uzun ömür, fiyat, performans, kullanım rahatlığı vb açılardan bu ikisinden hangisini veya marketteki hangi gamepadi önerirsiniz?
  5. K

AJ159 Apex Yazılımı hakkında

Merhabalar, son zamanlarda forumun milli mouse'si olan aj159 apex'in yazılımı hakkında aklımda soru işaretleri var. Kendi sitesinden all in one driver software'ini indirerek farenin ayarlarını değiştirdim. Bu programla beraber farklı dosya dizinlerinde iot driver ile alakalı 18 mb'lık başka...
Geri