Arama sonuçları: *

• Users: Austin
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Çözüldü✓ Biostar b650mt anakart tpm 2.0 nasıl açılır?

Valorant ta van9003 hatası alıyorum win11 pro tpm acilmasi gerekiyormuş yardımcı olur musunuz ,Hangi adımları takip etmeliyim ? Çok acil yardımınız lazım
  2. A

Amazondan Elite s6 alınır mı ?

Dünki 40k 5070 sistemi alamadım,bu fiyata bi daha bulunur mu bilmiyorum. Amazondan elite s6 buldum, peşin 6 taksit yapıyor alınır mı? 61.200 Nakit değil de taksitle almayı düşünüyorum 6 taksit peşin olunca sizlere danışmak istedim. Aigo marka nasıldır? PSU ve kasa
  3. A

BU ÖLÜ PİKSEL Mİ ? IPS GLOW MU ?

ASUS ROG XG27ACS model monitör aldım 10 gün anca oldu bu fotolardaki ışık sızması mı ips glow mu ? İade ya da değisim istesem garantiye girer mi ? Sadece siyah ekran girince böyle oluyor,renkli ekranda sıkıntı yok,ölü piksel de yok. Tek sorun bahsettiğim gibi
  4. A

ASUS ROG XG27ACS ALINIR MI ?

Asus rog xg27acs Amazon prime ile 10.176tlye geliyor alınır mı tavsiye eder misiniz ? Outlet değil sıfır ürün, satıcı Amazon.
  5. A

AÖF DGS ERKEN MEZUNİYET OLUR MU ?

Aöf DGS Uluslararası ilişkiler okuyorum,3.sınıftan başlatıyor kabul olmayan ders yok. 1.5 sene gibi erken mezun olabilme şansım var mı ? Tecrübesi, bilgisi olan ? Teşekkürler
  6. A

TYPE-C KULAKLIK ÖNERİSİ

Selamlar,POCO X7 PRO kullanıyorum,pubg mobile,müzik için f/p kulakliçi kulaklık arıyordum,öneriniz var mıdır ?
  7. A

İNTERNET ALTYAPISI İÇİN NE YAPILABİLİR ?

Herkese iyi günler. Yeni eve geçtik,evde altyapı var mı yok mu bilmiyorum. Bu 2 foto ev içi tesisatmış,Dışardaki mavi boru nedir ? bilgisi olan var mı ,Sokakta fiber altyapısı varmış,internetde altyapı arattığımda altyapı yok gözüküyor evde,ne yapabilirim,bu süreçte tecrübesi olan yardımcı...
  8. A

POMEME BAŞVURU YAPABİLİRMİYİM ?

Herkese iyi günler. 2 yıllık örgün turizm ve seyahat hizmetleri okudum. Dgs ile açıktan işletmeye geçiş yapabiliyorum. lisansa tamamlamayı düşünüyorum. Yarı örgün yarı açıktan okumuş oluyorum. lisansa tamamlayınca pomeme bu şekilde başvuru yapabilirmiyim ? lisans, önlisansdan daha avantajlı. Yaş...
  9. A

ASKERE NE ZAMAN GİDERİM ?

Herkese iyi günler. 2026.11.21 tarihine kadar tecilliyim. 2026 kpss önlisans çalışmak için erkenden askere gidip pomeme hazırlanmak istiyorum. Ocak ortasına kadar tecili bozup yoklama yapsam ne zaman askere giderim bilgisi olan yardımcı olabilir mi? 6ay yapıcam.
  10. A

Yara izi POMEM'e engel mi?

Sol ayağımda böyle bir yara izi var. 3cm 5mden gözükmüyor. POMEM'de önsağlıkta sıkıntı yaşar mıyım? Sadece görsel olarak duruyor. Küçüklükten kalma bir iz. Demire sürtmüşüm, dikiş atılmamış. Vücudumun başka herhangi bir yerinde kesik-yara-iz vs. yok. Görünmeyen yerde olduğu için sıkıntı olmaz...
Geri