Msı b650m gaming plus wifi
Ryzen 7600
Gskill cl30 6000mhz 32gb [4800 de çalışıyor]
Rx9060xt 16gb
Daha yeni başlayan bir problem iki defa yaşadım gece oyun yüklensin diye pc,yi açık bırakmıştım sabah bu hatayla karşılaştım ve pc deli gibi takılıyodu diğer hata ise yayın izlerken oldu
Bu sorunu...
Şimdi toslink kablom var fakat pc de giriş yok usb den toslink çevirici bulamadım hdmı sadece arc destekliyor fakat pc de o da yok Bluetooth la ses gecikmeli filan geliyo usb var soundbar da fakat onlada olmuyo lütfen biri çözümünü yazsın yada şu usb den toslink çevirici bulan varsa link atabilirmi
cpu ve dram ışığı yanıyor pc 5 dk çalışmıyor sonra ışıklar sönüyor ve görüntü geliyor her zaman olan bişi değil genelde ya haftada 1 yada 2 haftada bir oluyor neden olur
Benim şuan asus rog rx switch,li bir klavyem var ve ayarlanabilir swtichli bir klavyeye geçmek istiyorum steelseries apex pro gen3 le razer huntsman v3pro arasında kaldım önerilere açığım ama wraith de satılan klavyelerden olmasın 10 12k arası bütçe
Play kod ile uygulama içi satın alım hatası veriyor
(İşleminiz tamamamlanamıyor bu işleme devam etmek için farklı bir ödeme aracı kullanın veya bizimle iletişime geçin)
Hata bu