Arama sonuçları: *

1. Y

Amd radeon sürücü zaman aşımına uğradı

Msı b650m gaming plus wifi Ryzen 7600 Gskill cl30 6000mhz 32gb [4800 de çalışıyor] Rx9060xt 16gb Daha yeni başlayan bir problem iki defa yaşadım gece oyun yüklensin diye pc,yi açık bırakmıştım sabah bu hatayla karşılaştım ve pc deli gibi takılıyodu diğer hata ise yayın izlerken oldu Bu sorunu...
  2. Y

Samsung hw b400f soundbar pc ye nasıl bağlanır

Şimdi toslink kablom var fakat pc de giriş yok usb den toslink çevirici bulamadım hdmı sadece arc destekliyor fakat pc de o da yok Bluetooth la ses gecikmeli filan geliyo usb var soundbar da fakat onlada olmuyo lütfen biri çözümünü yazsın yada şu usb den toslink çevirici bulan varsa link atabilirmi
  3. Y

Boşta yüzde 30 ram kullanımı normalmi

Boşta cpu kullanımım yüzde 6 fakat anlık yüzde 50 ye çıkıp hemen düşüyor ve ram kullanımıda yüzde 30 normalmidir
  4. Y

Amazon aynı ürünü iki defa değişim yaparmı

Kraken v4 kulaklığımı iade ettim ama yine sıkıntı çıktı tekrar iade edebilirmiyim
  5. Y

Cpu ve dram ışığı yanması

cpu ve dram ışığı yanıyor pc 5 dk çalışmıyor sonra ışıklar sönüyor ve görüntü geliyor her zaman olan bişi değil genelde ya haftada 1 yada 2 haftada bir oluyor neden olur
  6. Y

Razer kraken v4 thx açılmıyor

Razer kraken v4 üm var fakat thx,i etkinleştiremiyorum nasıl etkinleştirildiğini bilen varmı
  7. Y

Genel kullanımda hangi kulaklık daha mantıklı

Logitech gpro x2 lightspeed Razer kraken v4pro ve ya v3pro Steelseries nova pro wireless Oyun müzik video gibi günlük işlerde hangisi daha mantıklı
  8. Y

Çözüldü✓ Kulaklık sürücüleri hangisi daha iyi

Şimdi sorum şu Neodyum sürücülermi daha iyi yoksa grafen ve ya bio selüloz sürücülermi daha iyi ses verir
  9. Y

Razer vs steelseries

Benim şuan asus rog rx switch,li bir klavyem var ve ayarlanabilir swtichli bir klavyeye geçmek istiyorum steelseries apex pro gen3 le razer huntsman v3pro arasında kaldım önerilere açığım ama wraith de satılan klavyelerden olmasın 10 12k arası bütçe
  10. Y

Arc b580 vs 5060ti 16gb

sadece oyun için arc b580 4 sene götürürmü yoksa bütce arttırılıp 5060ti 16gb alınır mı? 1080p yüksek ayarlar
  11. Y

Çözüldü✓ Razer kraken v4 iymidir

kraken v4 iyi midir? deiğilse aynı fiyata hangi kulaklıklar alınabilir
  12. Y

Çözüldü✓ Rtx 5060ti16gb vs rx7800xt

Bu iki kart arasında kaldım uzun vadede hangisi daha mantıklı
  13. Y

Çözüldü✓ Ram,da cl değerimi önemli yoksa mhz mi

Ram,da cl değerimi önemli yoksa mhz mi
  14. Y

Play kod oyun içi satın alım hatası

Play kod ile uygulama içi satın alım hatası veriyor (İşleminiz tamamamlanamıyor bu işleme devam etmek için farklı bir ödeme aracı kullanın veya bizimle iletişime geçin) Hata bu
Geri