Arama sonuçları: *

• Users: Banshee7
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

40 bin tl sistem önerisi

Selamlar bu fiyata sadece kasaya önerilerinize açığım teşekkürler şimdiden
  2. B

TVS 125 JUPİTER tavsiye

Selamlar TVS jupiter 125 modelini düşünüyorum. Kullanan var mıdır tavsiye eder misiniz ? Daha fazla bütçe çıkaramam maalesef bunu da taksitle almayı düşünüyorum.
  3. B

F/P vücut tıraş makinası önerisi

Merhaba başlıkta belirttiğim gibi uzun süreli kullanacağım önerilere açığım. Teşekkürler
  4. B

1000-1500 TL arası gamepad

İyi forumlar. Bu fiyat bandında kablosuz alınabilecek sağlam bir model var mi ne alınmalı ?
  5. B

Maks 10k bütçe sıfır telefon önerisi

Merhaba bu fiyata uzmeyecek taksitle alabileceğim bir cihaz var mı
  6. B

Tuşlu telefon önerisi

Merhaba askerde kullanmak için fiyat performans önerebileceğiniz telefon var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim
  7. B

Trafik cezası itiraz

Arkadaslar merhaba. Dün aksam saatlerinde adıma yazılmış bir trafik ceza mesajı aldım. Yazılan ceza 47/1-b olarak geciyordu. Yani kırmızı ışıkta geçme cezası. İşin ilginç yani sürekli kullandığım bir güzergah ve yazılan saati ve geçtiğim lokasyonu çok net hatırlıyordum. Yeşil ışıkta geçtiğimi...
  8. B

Çözüldü✓ Sistem parçaları öneriniz nedir

Merhabalar ekran kartsız bir sistem topladım. Parça uyumluluğu açısından şunu değiştir diyeceğiniz bir ürün var mıdır ? Ekran kartını ilerleyen günlerde alacağım. Şuan iyatlar nasıl yılbaşından önce almalı mıyım ? Şimdiden teşekkürler...
  9. B

BU MODEL HAKKINDAKİ YORUMLARINIZ

Merhabalar linkteki monitörü almayı düşünüyorum. Mag 256f ile aynı paneli mi kullanıyorlar. Ve fiyat olarak hak ediyor mu parasını ? Alternatif max 5k önerilerinize de açığım. https://www.itopya.com/msi-mag-275f-27-180hz-05ms-hdmi-dp-adaptive-sync-fhd-rapid-ips-gaming-monitor_u26698?
  10. B

4000 tl monitör önerisi

Merhabalar başlıkta belirttiğim gibi 4000-4500 civarı fiyatını hak eden monitör tavsiyelerin açığım 24 27 boyut fark etmez tamamen f/p olması yeterli. Şimdiden teşekkürler
  11. B

Sistemin değeri nedir ?

Merhabalar sistemi satacağım takas ile 14k fiyat biçildi uygun mudur? Tamamen set ile satıyorum Monitör: Odyssey g3 24" 165 hz İşlemci Ryzen 5 3600 Anakart Msi b550 m pro max SSd 256 m2 128 sata 3 650w 80 plus xigmatek kasa ve psu Ram 16 gb ddr4 3000mhz crucial Ekran kartı inno 3d 1660 süper
  12. B

Çözüldü✓ Sistemin değeri nedir ?

Merhabalar sistemi satacağım takas ile 14k fiyat biçildi uygun mudur? Tamamen set ile satıyorum Monitör: Odyssey g3 24" 165 hz İşlemci Ryzen 5 3600 Anakart Msi b550 m pro max SSd 256 m2 128 sata 3 650w 80 plus xigmatek kasa ve psu Ram 16 gb ddr4 3000mhz crucial Ekran kartı inno 3d 1660 süper
Geri