Arama sonuçları: *

• Users: romenox00
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. romenox00

Yeni topladığım sistem için Psu önerisi

Değerli arkadaşlar yeni topladığım sistem ve kullanım alanım aşağıda tek tek yazdım, sizden ricam bana bir psu önerirseniz çok sevinirim. Değerli önerileriniz için simdiden teşekkür ederim. Bütçem 2000, 2500 TL arası. 1. İnternette gezinme (web sörfü, sosyal medya, haber.) 2. Günlük ofis...
  2. romenox00

Sizce hangisi Ryzen 5500 veya 5600

Değerli arkadaşlar ben bir sistem topladım fakat işlemci konusunda kararsız kaldım. Benim bilgisayarı genel kullanım için, internetten ve YouTube film izleme, internette forum siteleri gezerim işte bilgisayar da resim ve videolara bakarım yani günlük kullanım için. Oyun oynamam, adobe...
  3. romenox00

Çözüldü✓ 10 bin tl Uygun fiyatlı sistem

Değerli arkadaşlar ben 10 bin Tl ye bir sistem toplamak istiyorum, Anakart, İslemci, Ram Psu ve Kasa lazım. YENİ SİSTEM NE İÇİN LAZIM; 1. İnternette gezinme (web sörfü, sosyal medya, haber.) 2. Günlük ofis işleri (Word, Excel, PDF işlemleri, e-posta) 3. Müzik dinleme, medya arşivi yönetimi 4...
  4. romenox00

Akıllı robot süpürge önerisi

Değerli arkadaşlar iyi forumlar, arkadaşlar hiç anlamadığım bir konu hakkında sizlerin değerli tavsiyelerinizi istiyorum. Efendim ben akıllı robot süpürgesi alacağım bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Bütçem 5000 ile 7000 TL arasıdır. Saygılar.
  5. romenox00

15-20 arası laptop önerisi.

Değerli arkadaşlar yeğenim için 15-20 k arası sadece ders ve internet için laptop alacağız bunun için kıymetli önerilerinizi bekliyorum, şimdiden değerli katkılarınız için teşekkür ederim.
  6. romenox00

Çözüldü✓ 700 tl Müzik için kulak içi kablosuz kulaklık onerisi.

Değerli arkadaşlar 500 700 tl arası müzik dinlemek için Bluetooth kulak içi kulaklık almak istiyorum, fakat slikonlumu alsam yoksa silikonsuzmu karar veremedim. Bunun için değerli tavsiyeleriniz bekliyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
  7. romenox00

Eskimiş pc parçaları için destek talebim.

Değerli arkadaşlar ben engelli bir kardeşiniz olarak günün büyük kısmını bilgisayar başında geçiriyorum ancak bilgisayarımın bazı parçaları eskimiş olduğundan özellikle anakart ve işlemci 10 ylı geçmiş durumda, bu yüzden sık sık reset atıyor. Maddi durumum elvermediği için şu an yenileyemiyorum...
  8. romenox00

Çözüldü✓ 15 bin TL'ye monitör dahil pc toplama öneri.

Değerli arkadaşlar yeğenim için 15 bin TL'ye masaüstü bilgisayar toplama imkanım varmı acaba, ben pek anlamıyorum o yüzden size danışmak istedim, değerli yardım ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.
  9. romenox00

Çözüldü✓ AOC 24B3HA2

Arkadaşlar bu monitörü aldım daha gelmedi fakat bağlantı kısmına baktığımda birinde olan diğerinde yok, yani monitörde ''DisplayPort (DP) 1.4'' olsaydı iyi olurdu ama oda yokmuş. Benim kafam karıştı pek anlamıyorum rica etsem yardımcı olurmusunuz bağlantıyı nasıl yapmam gerekir. Teşekkür ederim...
  10. romenox00

Öneri Almayı düşündüğüm monitör değerli tavsiyelerinizi bekliyorum.

İyi günler değerli arkadaşlar iyi günler ben gündelik kullanım için film izlemek ve metin okuma için bu monitörü seçtim sizce iyi midir?. Teşekkür ederim. AOC Aoc 23.8" 24B3HA2 1ms 100Hz Adaptive Sync Fhd IPS Gaming...
  11. romenox00

Bu fiyata bu monitör iyi mi?.

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-viewsonic-vx2428j-23-8-0-5-ms-full-hd-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,509284993.html
  12. romenox00

Bu monitörlörden hangisini tavsiye edersiniz.

https://www.hepsiburada.com/asus-vy249hf-w-23-8-ips-beyaz-1920x1080-1ms-100hz-hdmi-vesa-3yil-eyecare-plus-flicker-free-cercevesiz-dusuk-mavi-isik-kaplama-monitor-pm-HBC00005NZJZJ...
  13. romenox00

Metin okuma ve film izleme için monitör Öneri.

Arkadaşlar iyi forumlar ben sadece daha çok metin okuma, film izleme ve internette gezinme amaçlı monitör bakıyorum fakat hiç anlamıyorum, bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Geri