Arama sonuçları: *

1. Azrail Çakmakçı

Kablosuz, usb dongle kulakiçi kulaklık önerisi

Arkadaşlar aynı logitech ve hyperx gibi markların kulaküstü dungle ile gelen kulakları gibi kulakiçi kulaklık arıyorum. Hiçbir şekilde kendim bulamadım. Bluetooth kullanmak istemiyorum, dongle'ı olan kulakiçi bir kulaklık arıyorum. Böyle bir kulaklık varsa lütfen söyleyebilir misiniz?
  2. Azrail Çakmakçı

Vakıfbank iade ve atm sorunları

30 Mayısta Trendyol'dan iptal ettiğim iadeyi tam 27 gündür hesabıma yansıtmadılar. Trendyol referans numarası paylaştı, onu müşteri hizmetlerine söyledim zaten yapılmış diyor fakat hesabıma para yansımadı. Dün öğlen saatlerinde de vakıfbank atm'sine 3000 tl para yatırdım, yatırdıktan sonra...
  3. Azrail Çakmakçı

Tarayıcıda fotoğrafları yüklenmiyor

Instagram'a brave tarayıcımdan girdiğim zaman profiller ve ana sayfa sürekli böyle gözüküyor. Üst tarayıcı sekme kısmında sürekli bir yuvarlak dönüyor ve hiçbir fotoğraf, yazı, profil fotoğrafı gözükmüyor. Bunu nasıl çözebilirim?
  4. Azrail Çakmakçı

XBOX Güncelleme Problemi

Xbox üzerindeki hiçbir oyunumu güncelleyemiyorum böyle kaldılar. Aylar önce de başıma gelmişti fakat nasıl düzelttiğimi unuttum. Bilen birisi yardımcı olabilir mi?
  5. Azrail Çakmakçı

RTX 2060 & R5 3600 sistemde COD: Black Ops 6 sık fps dropları

Arkadaşlar gerek oyunun ana menüsünde, gerek oyunun içinde olsun saniye başı sürekli droplar yiyorum. Düşük FPS almıyorum fakat 140'tan 120'ye veya 150'den 90 FPS'ye saniyelik çok ani düşüşler ve çıkışlar oluyor ve bu sürekli devam ediyor. Ana menüdeyken GPU kullanımıma baktım ve GPU sürekli...
Geri