Arama sonuçları: *

• Users: YouSuffer
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Fiat egea cross 2025 görüş açısı

Herkese merhaba öncelikle bugün bayiden Fiat egea cross bakmaya gittik içini dışını beğendik fakat beni fazla rahatsız etmesede ailemdeki diğer kişiler sürücü koltuğuna geçtiğinde görüş açısının pek iyi olmadığıni bazı yerleri göremediklerini söylediler ne kadar koltuğu kaldirsalar etselerde bu...
  2. Y

FİAT EGEA CROSS 1.6 DCT OTOMATİK ARAÇ

Herkese merhabalar arkadaşlar bugunki konumuz fiat egea cross olacak. öncelikle biz ötvsiz araç alma hakkına sahibiz ve en kısa zamanda araç almayı planlıyoruz etrafımızdaki kişilere sordugumuzda bizim bütçemize uygun olan arabanın fiat egea cross oldugunu belirttiler (bizimkiler sedan...
  3. Y

700 TL ALTI OYUNCU mouse ARIYORUM

Evet arkadaşlar mouse bozuldugu için yenisini almak istiyorum düşük bütçe fiyat performanslı çok büyük bir beklentim yok sadece fiyat performans olmas ıve sensörünün iyi olmasını istiyorum onun harici cok bir bekelntim yok bildiğiniz uzun süre kullanabileceğim varsa iyi olur.
  4. Y

Aracımı satmak istiyorum ne kadar eder bilmiyorum

Herkese merhaba arkadaşlar bir tanıdıgım aracını satmak istiyor ancak ne kadar fiyat edeceğini bilmiyor Arabası Toyota corolla terra 1999 model komple boyalı 3 4 parça değişenli 296.000+ km bütün aksamlar çalışıyor ortalam fiyat nedir en az en fazla kaça gider
  5. Y

400-500 BİN BANDINDA 2. EL ARABA ÖNERİSİ

MERHABA ARKADAŞLAR BEN 400 500 BİN ARASI 2. EL ARABA ALMAYI PLANLIYORUM ÖĞRENCİYİM BENİM İÇİN GEREKLİ OLAN ŞEYLER BANA MASRAF AÇMAMASI ÖZELLİKLE PAHALI OLAN MOTOR ŞANZIMAN GİBİ VE UZUN SÜRE KULLANABİLECEĞİM BİR ARABA OLMASINI İSTİYORUM HIZ OLAYI HAKKINDA COK BEKLENTİM YOK AMA YİNEDE ATİK...
  6. Y

1.5 MİLYONA KADAR 0. AİLE ARAÇİ ÖNERİSİ

Merhaba arkadaşlar benim bı yakınım yeni engelli raporu aldı ötvsiz araç alabiliyor ani gelişen bir durum olduğu için birikmiş bir paralari yok ve 18 yaşını doldurmadan araç alması gerekiyor (16 ay kaldı) 6 kişilik bir aileleri olduğu için arabanın geniş olmasıni istiyorlar fazla bütçeleri yok...
Geri