Arama sonuçları: *

1. G

Steam aile hesabı forza horizon 5 sorun

öncelikle merhaba steam aile hesabından indirdiğim forza horizon 5 oyununa xbox hesabımı girmeme rağmen arabalarım levelim ve ilerleyişim gelmedi oyun baştan 0 başladı ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz
  2. G

Lol harici tüm oyunlarda 60 fps limit yiyorum

lol hariç valorant assains creed farktetmeksizin tüm oyunlarda fps limit yiyorum gta 5 fortinte
  3. G

Assasins cred walhalla 60 fps sabit sorunu

laptop ekranım 144 hz monitörüm 180 hz ikiside hz leri 60 deil fakat oyunda 60 ı geçmiyor fps ım sabit 60 alıyorum ne yapabilirim
  4. G

Ekran kartım düşük w tüketimi yapıyor

4060 120 w grafik kartım var fakat gta online da 35 w larda geziniyor ne yapmam gerekir
  5. G

Forza horizon 4 oyun logosu geldikden sonra ekranım donuyor oyun açılmıyor

hp victus 16 ryzen 7 8845h rtx 4060 120 w ekran kartı var fakat oyuna giremiyorum laptop aldığıma pişman oldum gerçekten
  6. G

Forza horizon 4 oyun logosu geldikden sonra ekranım donuyor oyun açılmıyor

hp victus 16 ryzen 7 8845h rtx 4060 120 w ekran kartı var fakat oyuna giremiyorum laptop aldığıma pişman oldum gerçekten
  7. G

Victus usb port çalışmıyor

3 haftalık victus laptobumda bugun durduk yere eterhnet girişi yanındaki tek olan usb portum çalışmamaya başladı ne yapmam gerekiyor durduk yere bozulmuş olamaz herhalde umarım
  8. G

Hp victus 16 fps sorunu

arkadaşlar okul yüzünden laptop aldım hp fakat garip fpsler alıyorum lolde 100 lere düşüyo fortinte da 100 lerde gezio dlls açık bazen cpu 100/100 leniyo forum forum gezdim gördüğüm herşeyi denedim sonuç alamıyorum 50 bin tl verip lolde 100 fps almak insanı garip hissetiriyor model no :9Z791EA#AB8
  9. G

Samsung magican ssd okumuyor

hp victus 16 laptopum var 1 tb ssd mevcut samsung fakat benchmark hariç hiç bir şey yapamıyorum magican dan bi forum da amd store mı fln kapat diyolardı nerden yapcağım onu da bilmiyorum
  10. G

Hp vitcus performans sorunu

Arkadaşlar Laptopu alalı 1 hafta oldu ekran kartı nı Fln güncelledim ilk aldığımda lolde 300 200 minimum görürdüm son oynadığım zamanlar 100 tl lere düşüyor sistemin gücünü kullanamadığımı düşünemiyorum Rtx 4060 120 w Ryzen 7 8845h 32 gb 5600 MHz ram 1 Tb sdd Sistem ısınmıyor
  11. G

Çözüldü✓ Ssd ışığı yanmıyor sistem kurtarma ekranına atıyor

arkadaşlar 8 ram mevcuttu 16 yaptım fakat şimdide ssd ışığı yanmıyor kurtarma ekranı geliyor ne yapmalıyım bilmiyorum lütfen yardım edin anlık yanıp geri sönüyor ne yapmalıyım
  12. G

Crash hatası oyundan atma

arkadaşlar daha yeni 750 w gold sertifika psu aldım sorun çözülür diye fakat çözülmedi
  13. G

Oyundan atma sorunu yüksek oyunlarda

arkadaşlar yardımcı olabilirseniz belki diye biraz uzun yazacağım 2 yıl önce topladığım gtx 1650 ekran kartı sistemimle oyunları medium ayarlarda oynuyordum hiç bir sorun yoktu 4 ay önce zotac marka gtx1080 ti ekran kartı aldım ikinci el. macununu değiştirdim bendeki hali hazırda olan 500 w psu...
  14. G

Yardım 1080 ti ekran donma sorunu

denemediğim yöntem kalmadı 4 tane ayrı ayrı bilgisayarcıya gittim çözüm bulunamadı yüksek oyunlarda (cyberpunk ghost of tsususima spiderman god of war rdr2 ) ya 10 dk sonra yada hemen ekranım donuyor hiç bir şey yapamıyorum psu değiştirdim çözüm yine yok tek tek donanımlarımı teste soktum hiç...
Geri