Arama sonuçları: *

• Users: Sunflow3rr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

24 inc monitör önerisi lazım

merhabalar şuan ana monitörüm 27 inc bir tanede yan monitör almak istyorum 24 inc düşündüm onu da piyasada güzel f/p önerileriniz varsa beklerim bütçem max 5k benim için renkler önemli hikayeli oyunlar falan oynuyorum
  2. S

Max 30k gaming laptop önerisi lazım serisinden

merhabalar 30k bütçem var ve gaming laptop almayı düşünüyorum gaming laptop veya ultrabook olabilir sağlam mid level bir işlemci idare eder ekran kartı olarak ta min 4050 olabilir
  3. S

Dram li 1tb ssd lazıms

Merhabalar dramli bir ssd lazım şimdiden teşekkürler
  4. S

Amazondan gıda alışverişi yaptım ambalajlar patlak

Merhabalar amazondan bir gıda alışverişi yaptım birkaç paket çikolata bu çikolatalar patlak geldi hava almış ve beyazlamış bozulmuş iade için iade kısmına gittim ama bu ürünler iadeye uygun değildir ibaresi var bu durumda benim ne yapmam gerekiyor
  5. S

Sağlam sıvı soğutma lazım

Merhabalar sağlam bir sıvı soğutma lazım piyasayı bilmiyorum ama herkes arcticleri öneriyor işlemcim 7500f ileride 7800x3d veya 9800x3d ye geçiş yapmayı planlıyorum
  6. S

Ekran kartı önerisi lazıms beyler

merhaba beyler ekran kartı lazım ama yoğun düşünceler içerisindeyim 20k bütçem var 650w psu ve 7500f var 5070 lansman beklemelimiyim beklersem 25k base modeli satın alabilirmiyim diye düşünüyorum bana yar olurmu acaba bir yanda da rx 7800 xt var 20k ya pulse modeli onumu almalıyım düşünüyorum...
  7. S

Ak680 max bağlantısını yapamadım

merhabalar klavye bugün geldi ben bunu forumdaki arkadaşlarında önerisi ile aldım klavye kablosuz kullanım özelliğine sahip ancak nasıl ayarlanaccağını bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum
  8. S

Mekanik Klavye lazım

Merhabalar konuyu forumun bilir kişileri için açtım kablosuz mekanik klavye lazım %60 veya %75 tercihim uzun süre kullanıcam sesi güzel olmalı 3000 lira max bütçem var bu kadara çıkabilirim
  9. S

R7 5700x3d mi 7500f mi

merhabalar şuan ddr4 bir sistemim var elimde ramler var ama yükseltme yapmam lazım şuan 10105f kullanıyorum ve ddr4 5700x3d ile ddr5 7500f arasında kaldım sizce 5700x3d ile ddr4 de mi kalmalıyım yoksa 7500f ile ddr5 e mi yükseltmem lazım
  10. S

Am5 anakart önerisi lazım

merhabalar am5 soket anakart lazım işlemci olarak r7 8700f almayı düşünüyorum
  11. S

Bütçe 40k laptop önerilerinizi bekliyorum

merhabalar 40k bütçem var laptop önerilerinizi bekliyorum
Geri